Hvorfor velge Toyota varebil?

  • Ledende på kundetilfredshet og garantihåndtering
  • Lave driftskostnader
  • 5 år/200.000 km Toyota Garanti
  • Gunstige finansieringsløsninger fra Toyota Financial Services
  • Express Service: Originalservice utført på 60 minutter mens du venter

Kombinert med verdensledende miljøhensyn, uovertruffen kvalitet og lave driftskostnader, har du et arbeidsverktøy som du alltid kan stole på. Uansett hva den skal brukes til.

Hilux er en bil som tåler ekstremt tøffe forhold og er en fleksibel og røff yrkesbil med firehjulstrekk. Tøft bygd, konstruert for å yte.

Proace er en moderne varebil for nordiske forhold. Skal du frakte verktøy og materiell? Da trenger du en bil som er funksjonell. At den også er komfortabel og trivelig gjør arbeidshverdagen litt hyggeligere.

Land Cruiser er konstruert for å ta seg frem der landskap og klima byr på de mest ekstreme utfordringer. Den er sterk, smidig og stø som fjell - samtidig elegant og komfortabel.

Arctic Trucks Norge har spesialisert seg på modifisering av 4WD for bruk i tøffe miljøer som f.eks. på skogsbilveier, på snø og is, i søle og gjørmete vei eller i sanden. Arctic Trucks tilbyr flere varianter av ombygginger av Hilux og Land Cruiser for bruk i det private markedet.

Toyota Biladministrasjon

For bedrifter med en mindre bilpark har vi samlet de mest sentrale fordelene med biladministrasjon gjennom Toyota Financial Services, som er Toyotas eget finansieringsselskap. Her får du én månedlig samlefaktura på leasingutgiftene, drivstoffkort med gode rabatter, serviceavtale og forsikring. Fordelt over 12 måneder får du et enkelt og oversiktlig bilhold.

Velkommen til din Toyota Bilia-forhandler!

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.