Land Cruiser 5-seter VX automat

Land Cruiser er en legende som er konstruert for å ta seg frem der landskap og klima byr på de mest ekstreme utfordringer. Den er sterk, smidig og stør som et fjell. Samtidig er den elegant, komfortabel og alltid klar til å gi deg en flott kjøreopplevelse.

Dette er inkludert i prisen:

  • Komplette vinterhjul på aluminiumsfelg
  • Metallic lakk
  • 3 års dekkhotell (gjelder kun i Tønsberg og Horten)
  • 3 år/50.000 km serviceavtale
  • 5 år/200.000 km Toyota-garanti

Privatleie 11.579,- pr. måned
Spar ved privatleie 34.123,-

  • Startleie/etableringsgebyr 205.490,-
  • Totalkostnad 622.334,-
  • 4,55 % fastrente i 3 år

Vi kan også tilby andre kombinasjoner av utstyr, kjørelengde  og startleie. Ta kontakt med din forhandler for et godt tilbud.

Bilpris 1.120.000,-
Spar 34.123,-

Kampanjen gjelder utstyrsnivået VX, og inneholder blant annet: Smart Entry og startsystem, VSC+, A-TRC, DAC & HAC (DAC-nedover & HAC-oppover assist), TSC-tilhengerkontroll, autolys, LED kjørelys, LED tåkelys foran, skinn på girkule og håndbremsgrep, kollisjonsputer, sidekollisjonsputer og -gardiner, knekollisjonspute sjåfør, to soners klimaanlegg, 12V strømuttak foran, 220 V strømuttak i varerom, 18'' aluminiumsfelger, KDSS (Kinetic Dynamic Suspension System), ryggekamera med varsel for kryssende trafikk, Toyota Safety Sense, radarbasert kollisjonsvern med autobrems, filskiftvarsling og skiltgjenkjenning, parkeringssensorer foran og bak, ryggekamera, adaptiv Cruise Control og Pre-Crash, mørktonede ruter bak, stigtrinn i aluminium med lys, regnsensor, follow-me-home hovedlysfunksjon, Toyota Touch m/GO multimediasystem, 8’’ multimedia-monitor, navigasjon/DAB-radio/bluetooth, JBL Premium lydsystem med 14 høyttalere, skinnratt med varme og brytere for elektrisk tilt og teleskop, kjøleboks mellom forseter, el. justering av seter, speil og ratt med minnefunksjon m.m.

Se våre andre Toyota-kampanjer her.   

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.