Siste sjansje - kun få biler igjen!

Volvo V40 Cross Country: Hill Descent Control

Volvo On Call

Tøff på utsiden

Volvo V40 Cross Country er en høyere, kompakt og robust 5-dørs kombikupé. Kom til Bilia for å se og prøve!

Det robuste utseendet til Volvo V40 Cross Country inkluderer beskyttende karosseripaneler, større dekk og felger og høyere bakkeklaring. Dette gjør at man lettere håndterer humpete veier og ujevnt underlag. Volvo V40 Cross Country består av det aller beste innen moderne skandinavisk design, med det lille ekstra.

Behold kontrollen

T5 bensinturbomotor kommer med firehjulsdrift (AWD) og Hill Descent Control, som med et knappetrykk guider deg ned de bratteste skråningene. Det betyr at du alltid har kontroll, uansett vær og veiforhold.

Ditt interiør – akkurat slik du ønsker det

De ergonomiske setene har unik tofarget design og sømmer i kontrastfarge. På førerinformasjonssystemet Sensus kan du selv justere styrken på de innvendige LED-lysene og dessuten kan du velge mellom syv forskjellige farger for å skape ønsket stemning. Eller du kan slå over på temperaturutstyrt belysning som automatisk innhyller kupeen i farger som matcher innstillingen på klimaanlegget.

Alle kreftene du trenger

Det finnes en motor som passer for deg, uansett hvilken førertype du er; fra den kraftfulle T5 bensinmotoren som produserer 254 hk, til den ultraeffektive D2-dieselmotoren som bare slipper ut 99 g/km CO2. Som del av Drive-E, vår innovative tilnærming til bærekraftig kjøring, kommer alle V40-motorene med start-/stoppteknologi.

Innovativ sikkerhet

Volvo V40 Cross Country har klasseledende sikkerhet med en rekke innovative teknologier, inkludert adaptiv cruise-kontroll, fotgjengerairbag, fotgjengervarsling med full autobrems og City Safety, som automatisk nødbremser bilen i hastigheter opp til 50 km/t. Alt er del av IntelliSafe, vår komplette tilnærming til bilsikkerhet.

Volvo V40 Cross Country får du i disse utstyrsnivåene:

  • Kinetic
  • Plus
  • Pro

Hvilket utstyrsnivå passer for deg?

Mer om bilen

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp se Volvos nettside.

Alle Volvos modeller leveres med Drive-E-teknologi som sørger for bedre effektivitet og lavere driftskostnader!

Velkommen til prøvekjøring av Volvo V40 Cross Country hos din nærmeste Volvo-forhandler hos Bilia!

  • Volvo V40 Cross Country
  • Volvo V40 Cross Country
  • Volvo V40 Cross Country
  • Volvo V40 Cross Country
  • Volvo V40 Cross Country
  • Volvo V40 Cross Country