BMW 4-Serie 420ia xDrive Gran Coupé, Facelift, M-Sport, Adp.Cruise

 • Bilpris565 000NOK
 • 4 618NOK
 • 15 000 km
 • Modellår 2018

Finansiering

Kontantandel
Finansiering beregnes med 8 års nedbetaling Endre
4 618NOK
Pris 565 000NOK
Nominell rente 4,99 %
Effektiv rente 0 %
Etablerings-/tinglysningsgebyr 0NOK
Lånesum 0NOK
Termingebyr 0NOK
Summen av lån og kredittkostnader 0NOK
Det totale beløp som skal betales inklusiv kontantandel 0NOK

Etablerings-/tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Finansieringen er annuitetslån og forutsetter sikkerhet i bilen. Bilia Finansiering leveres av DNB Bank ASA, og betingelsene forutsetter at lånedokumentene signeres elektronisk.

Oversikt

 • 15000km
 • 2018 årsmodell
 • Bensin
 • Automat
 • Motorkraft 184 hk og sylindervolum 2,0 L
 • 4x4
 • Combi-Coupé
 • 5 Dører
 • 5 Seter
 • Karbonsort Metallic
 • Resterende nybilgaranti 45 mnd / 200 000 km
 • Tilstandsrapport
 • Bilia Skøyen
Meget pen og lekker BMW 420i xDrive Gran Coupe Facelift.

Dette er en tidligere administrasjonsbil hos BMW Norge med mye utstyr.

Bilen har blant annet skinntrukket dashboard, elektriske seter, adaptive cruise controll, digialt instrument, sorround view, adaptive led lykter + mye mer.

Den brede, muskulære baken på bilen kommuniserer bilens sporty intensjon. Den strømlinjeformede coupé-silhuetten av BMW 4-serie Coupé / Gran Coupé gjør at den umiddelbart skiller seg ut i mengden. Hver eneste gang du ser på den er inntrykket det samme: dette er en bil som tar seg bra ut fra alle vinkler.

xDrive er BMW sitt intelligente 4x4 system som fordeler drivkraften mellom for- og bakhjul, slik at veigrepet hele tiden er optimalt. xDrive har alle fordeler ved firehjulsdrift, samtidig som bilen beholder de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.

For full utstyrsliste, se vedlagt oversikt.

Med oppvarmbart ratt varmes rattkransen raskt opp til en behagelig temperatur når du trykker på knappen. Det gir et behagelig varmt ratt, slik at du kan styre bilen uten hansker når det er kaldt om vinteren.

Tilhengerfestet med elektrisk utvippbart kulehode vippes enkelt innunder hekkskjørtet, slik at det ikke er synlig når du kjører uten tilhenger. Der er det også beskyttet mot tyveri.Utstyret omfatter også tilhengerstabilitetskontrollen. Den registrerer når tilhengeren begynner å pendle farlig, og stabiliserer bilen og tilhengeren igjen ved hjelp av målrettede inngrep med den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC). Avhengig av motor er tilhengervekten inntil 1800 kg.

Ryggekameraet gir deg full oversikt over området bak bilen ved manøvrering og parkering. Kamerabildet vises på kontrolldisplayet. Ryggekameraet gjør det lettere å rygge når du parkerer i hastigheter under 15 km/t.På kontrolldisplayet vises linjer og fargefelter som illustrerer om parkeringsplassen du har funnet, er stor nok. Ved fullt rattutslag illustrerer røde linjer svingbuen og grønne linjer kjøreretningen. Linjene tilpasser seg rattbevegelsen.Ryggekameraet deaktiveres automatisk etter 10 meter eller når hastigheten øker til over 15 km/t. På biler med tilhengerfeste har ryggekameraet en praktisk zoomfunksjon som gjør det lettere å rygge når du skal koble til en tilhenger.

Tyverialarmen beskytter ikke bare bilen mot tyveri, men utløser også alarm hvis noen forsøker å stjele hjulene. Alarmen overvåker alle dørene, panseret og bakluken. I tillegg er den utstyrt med hellingssensor og nødstrømsalarm. Kupéovervåkningen registrerer alle bevegelser ved hjelp av ultralyd. Hvis alarmen utløses, høres et høyt lydsignal og nødsignalanlegget slås på. Tyverialarmen slås automatisk på/av når du låser / låser opp bilen med Comfort Access ved å ta i dørhåndtaket eller trykke på fjernkontrollen. En kontrollampe som er godt synlig fra utsiden, lyser når tyverialarmen er slått på.

Comfort Access er en innovativ funksjon med høy betjeningskomfort. Funksjonen gjør det mulig å låse opp fordørene og åpne bakluken uten å bruke bilnøkkelen. Du må ha med deg bilnøkkelen, for eksempel i bukselommen. Bilnøkkelen gjenkjennes automatisk når du nærmer deg bilen.Det er bare å berøre dørhåndtaket eller tasten på bakluken for å åpne dørene eller bakluken. Takket være Smart Opener og Smart Close funksjonen kan du åpne og lukke bakluken ved å bevege foten under støtfangeren bak. Så er det bare å sette seg inn og starte motoren ved å trykke på start/stopp-knappen. I tillegg kan du låse bilen uten nøkkelen ved å ta i dørhåndtaket.Funksjonen forutsetter at du har med deg bilnøkkelen, og at bilen gjenkjenner den. Utstyret omfatter belysning av innstigningsområdet fra håndtakene på for- og bakdørene.

Med M-Sport pakken får du et tøft eksteriør, samtidig som du får sportsratt i skinn, og andre utseendemessige detaljer.

Korsryggstøtten i ryggen på forsetene har trinnløst justering i høyden og dybden ved hjelp av et luftputesystem. Den støtter og avlaster ryggraden effektivt og bidrar til en ergonomisk korrekt sittestilling. Dermed forebygger den skader og øker sittekomforten, spesielt på langturer.Ryggraden vår har en lett krumning forover. Den nederste delen av ryggen, det vil si korsryggen, bøyer seg mot magen og er festet til bukmuskulaturen. Når disse musklene blir slitne eller svake, vil korsryggen gradvis begynne å krumme seg feil vei. Hvis du holder denne stillingen ofte eller lenge, blir ryggsøylens strekkmuskler kortere, slik at ryggen beholder denne feilstillingen. Korsryggstøtten skal forebygge at dette skjer.


I tåke og nedbør gir LED-tåkelysene økt sikkerhet og bedre sikt på kort avstand. Lysene har en bred lyskjegle, en lys fargenyanse som likner dagslys, ekstra lang levetid og lavt energiforbruk.Samtidig gir LED-tåkelysene under hovedlyktene den markante BMW-fronten et preg av moderne teknikk.

Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Navigasjonssystemet er perfekt integrert i bilen og enkelt å bruke. Det inkluderer iDrive-betjeningskonsept og iDrive-multikontroll med touchfunksjon. Systemet omfatter en USB-port, stemmestyring, BMW Professional radio med DVD-spiller og 20 GB minnekapasitet for lydfiler. Dessuten er det mulig å bruke RTTI (trafikkinformasjon i sanntid). En fastmontert LCD-skjerm i farger på 8,8 tommer med todelt skjermvisning (hoved- og hjelpeskjerm) gjør systemet oversiktlig og lett lesbart. Du betjener navigasjonssystemet intuitivt med iDrive-multikontrollen. Du kan oppgi måladresser ved å skrive dem med fingeren på berøringsfeltet, ved hjelp av hurtigtastene og de åtte favorittastene, ved hjelp av stemmestyringen (ikke i forbindelse med norsk språkversjon) eller berøringsskjermen. Seks dynamiske felter viser oppdatert live-innhold. 3D-kartet har satellittbilder som kartbakgrunn og viser utvalgte severdigheter som fotografier, noe som gjør navigasjonen til en fascinerende opplevelse.Kartoppdatering er tilgjengelig gratis i tre år fra BMW-forhandleren. BMW ConnectedDrive inkluderer gratis automatisk oppdatering av kartmaterialet i utvalgte europeiske land opptil fire ganger i året i tre år.

BMW Head-Up Display i farger projiserer alle relevante kjøredata i førerens synsfelt. Dette gjør det lettere å fokusere på det som skjer i trafikken. Her vises blant annet bilens hastighet og, avhengig av bilens utstyr, navigasjonsmeldinger og Speed Limit Info inkl. visning av forbikjøringsforbud. I tillegg kan telefon- og underholdningslister pluss meldinger og advarsler fra assistentsystemene vises. Symbolene som projiseres på frontruten, vises i farger med ekstra høy oppløsning. Visningsavstanden på 2,3 meter foran bilen og den optimale plasseringen gjør at føreren oppfatter informasjonen raskt og enkelt uten å bli distrahert. Lysstyrken tilpasses lysforholdene automatisk, og høyden på projeksjonen kan justeres. I tillegg er det en natt- og en dagmodus. Du kan selv velge hva displayet skal vise i tillegg til bilens hastighet og advarsler fra førerassistentsystemene.

Harman Kardon-systemet leverer førsteklasses surroundlyd og skaper et lydbilde der klangfarge, instrumenter og musikalske nyanser gjengis ned til minste detalj selv på lavt volum. En 600-watts digitalforsterker med 9 kanaler og separat justerbar equalizer danner basisen i systemet. Den hastighetsavhengige kompensasjonsfunksjonen utligner effektivt kjørestøy. 16 høyttalere sørger for like god lyd på alle plasser i kupeen. Høyttalerne med kromdekor matcher de to diskanthøyttalerne i dørkledningene foran med Harman Kardon-dekor. Lydinnstillingene gjøres via det ergonomiske brukergrensesnittet til iDrive-multikontrollen og kontrolldisplayet.

M skinnratt med tre eker, multifunksjonstaster og integrert kollisjonspute for føreren. Med rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter ligger det perfekt i hendene og sørger for en sportslig og direkte styrerespons. Multifunksjonstaster gjør at du enkelt kan betjene mange av funksjonene i bilen uten å ta hendene fra rattet. M-logoen på rattkransen viser tydelig bilens sportslige ytelse.

BMW Premium Selection bil, som vil si at det er en sertifisert bruktbil. Denne Premium Selection bilen har 200 000 km/5 års garanti fra 1. gangs registrerings dato og bytterett i 30 dager.
Målet er at du skal føle maksimal trygghet når du handler bruktbil hos oss.

Vi tilbyr for øvrig gunstig finansiering og forsikring, og tar gjerne innbytte av din nåværende bil. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Velkommen innom for prøvekjøring og en hyggelig prat med en av våre selgere.

Bilia Skøyen, alt som gjelder bruktbiler og litt til.

Forbehold om mellomsalg.

Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen.


 • 248 - Oppvarmbart Ratt
 • 258 - Runflat dekk
 • 2VB - Tyre Pressure Monitor
 • 2VL - Variabel Sportsstyring
 • 302 - Alarmsystem
 • 322 - Comfort Access
 • 337 - M-Sport Pakke
 • 3AC - Elektrisk Utsvingbart Hengerfeste
 • 3AG - Ryggekamera
 • 3DZ - Without Additional Designation Outside
 • 403 - Elektrisk Soltak
 • 420 - Solbeskyttende ruter
 • 430 - Automatiske avblendbare sidespeil
 • 431 - Automatisk Avblenbart Innvendig Speil
 • 459 - Elektrisk Setejustering m/ Minne
 • 465 - Gjennomlastingssystem
 • 481 - Sportsseter
 • 488 - Korsryggstøtte
 • 493 - Oppbevaringspakke
 • 494 - Setevarme Foran
 • 4AE - Midtarmlene Foran, Justerbar
 • 4M5 Individual Skinntrukket Dashboard
 • 4NE Blow-By-Heater
 • 502 - Lyktespylersystem
 • 508 - Park Distance Control (PDC) Foran & Bak
 • 521 - Regnsensor
 • 534 - Klimaautomatikk
 • 552 - Adaptive LED Headlight
 • 563 - Lyspakke
 • 5A1 - LED Tåkelys
 • 5AC - Fjernlysassistent
 • 5AG - Lane Change Warning
 • 5AS - Driving Assistant
 • 5DA - Deaktivering av Passasjerkollisjonspute
 • 5DF - Active Cruise Control + Stop&Go
 • 5DL - Surround View
 • 5DP - Park Assistant
 • 609 - Navigasjon Professional
 • 610 - Head Up Display
 • 654 - DAB+ Tuner
 • 688 - Harman/Kardon Surround Sound System
 • 6AC - Intelligent Emergency Call
 • 6AE - Teleservices
 • 6AK - Connected Drive
 • 6AM - Real Time Traffic Information
 • 6AN - Concierge Services
 • 6AP - Remote Services
 • 6NW - Trådløs Lading for Telefon
 • 6UH - Traffic Information
 • 6WB - Multifunctional Instrument Display
 • 710 - M Sport Skinnratt
 • 715 - M Aerodynamikk Pakke
 • 760 - Individual High-Gloss Satin Chrome
 • 775 - Indivdual Roof-lining Anthracite
 • 7LF - Model M Sport
 • 842 - Cold Climate Version
 • 8A7 - Norsk Språkversjon
 • 8TG - Anti-Theft System
 • 8TH - Speed Limit Info
 • Skinnseter