BMW i3 94Ah Fully Charged, Soltak, Kjøreassistent, NaviProf

 • Bilpris309 000NOK
 • 2 590NOK
 • 23 500 km
 • Modellår 2017

Finansiering

Kontantandel
Finansiering beregnes med 8 års nedbetaling Endre
2 590NOK
Pris 309 000NOK
Nominell rente 4,99 %
Effektiv rente 0 %
Etablerings-/tinglysningsgebyr 0NOK
Lånesum 0NOK
Termingebyr 0NOK
Summen av lån og kredittkostnader 0NOK
Det totale beløp som skal betales inklusiv kontantandel 0NOK

Etablerings-/tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Finansieringen er annuitetslån og forutsetter sikkerhet i bilen. Bilia Finansiering leveres av DNB Bank ASA, og betingelsene forutsetter at lånedokumentene signeres elektronisk.

Oversikt

 • 23500km
 • 2017 årsmodell
 • Elektrisitet
 • Automat
 • Motorkraft 170 hk og sylindervolum 0,0 L
 • Bakhjulsdrift
 • Combi-Coupé
 • 5 Dører
 • 4 Seter
 • Mineralgrå Metallic
 • Tilstandsrapport
 • Bilia Skøyen

En meget pen og velholdt i3 94 Ah Fully Charged. En i3 Fully Charged er tilsvarende alt tilgjengelig utstyr. Ler mer om bilen videre i annonsen. Se tilstandsrapport for sist service.

BMW Bilia Skøyen er sertifisert BMW-i Agent. Vi følger derfor opp med å ha nok en BMW-i bil til salgs.
Denne gangen er det en fantastisk i3 Fully Charged. Bilen har omfattende utstyrspakker, se full oversikt vedlagt i annonsen.

Verden er i bevegelse, vi er i bevegelse. BMW-i viser at bærekraftige løsninger og ren kjøreglede er en perfekt kombinasjon, ikke minst med tanke på globale utfordringer. Ikke i morgen, men i dag.
Vår bil har en kraftig elektrisk motor med 170hk og 250nm. Dette merkes ved gasspådrag og øker også komforten betraktelig. Smidighet og dynamikken som kjennetegner BMW, er ikke glemt i denne bilen. Rekkevidden er inntil 300 km*.

*Oppgitte tall. Avhenger av kjørestil, værforhold, topografi etc.

Ved bruk av stikkontakt for fast lading av elbil/plug-in hybrid er det krav om jordfeilbryter type B og maks 10A sikring på dedikert kurs.

Varmepumpen sørger for en behagelig temperatur i kupeen og holder batteriet i det ideelle temperaturområdet før start og når bilen står i ro. Dette øker passasjerkomforten og forbedrer bilens rekkevidde, effekt og rekuperasjon. Funksjonene kan programmeres ved hjelp av en ukekalender og i selve bilen, med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Etter at du har stilt inn ladetid, kupétemperatur og avreisetidspunkt, sørger systemets intelligente driftsstrategi for at det tas hensyn til ønsket rekkevidde, komfortnivå, energikostnader og ladetid på best mulig måte. Når du forlater bilen kortvarig, holder kupévarmeren den innstilte kupétemperaturen konstant. Akkurat som klimaanlegget om sommeren, bruker varmepumpesystemet også energien fra omgivelsesluften om vinteren og bruker inntil 50 prosent mindre energi enn et tradisjonelt varmeapparat. Det øker rekkevidden med inntil 30 prosent. Samspillet mellom det elektriske varmeapparatet og varmepumpesystemet styres automatisk.

Ekstra rask lading får du med Professional lading med vekselstrøm med en maksimal ladeeffekt på 11 kW. Da kan batteriet lades til opptil 80 prosent på ca. 3 timer.

Solreflekterende glass i bakruten og de bakre sidevinduene reduserer oppvarming av kupeen på grunn av solen. Tonet glass i alle vinduene bak B-stolpen absorberer mer sollys, og er en stilfullt designdetalj. Det tonede glasset hindrer ikke sikten ut, men beskytter mot nysgjerrige blikk.

Det store glasstaket slipper inn mye lys og gjør at kupeen føles romslig og luftig. Når solen skinner, føles det nesten som å kjøre en cabriolet med åpen kalesje. Glasstaket har en skyve- og hevefunksjon som betjenes med vippetaster, klembeskyttelse og elektrisk solskjerm, og bidrar til å regulere luftsirkuleringen, slik at det blir et behagelig klima i kupeen. Komfortåpning/-lukking gjør det enkelt å betjene glasstaket. Den integrerte vindavviseren hindrer trekk og reduserer vindstøyen. Manuelle rullegardiner på fører- og passasjersiden beskytter mot solen ved behov.

En ekstra uttakbar koppholder kan festes i midtkonsollen.

Armlenet foran kan vippes opp og har et integrert oppbevaringsrom som kan brukes til sikker oppbevaring, f.eks. av en mobiltelefon.

Oppbevaringspakken inneholder en rekke sikre og praktiske oppbevaringsmuligheter for bagasje, drikke og andre ting du trenger i bilen. Gummimatter i dørlommene hindrer gjenstandene i å skli rundt. En åpen koppholder for to kopper mellom baksetene sørger for sikker transport av drikke. En ekstra hylle i hanskerommet holder orden der. Festestropper i midtkonsollen foran og på begge sideveggene i bagasjerommet sørger for at gjenstander ikke sklir rundt i bilen. Du kan koble elektrisk utstyr til de to ekstra 12-voltsstikkontaktene i instrumentpanelet og bagasjerommet.

Køassistenten avlaster deg ved ensformig kjøring. I hastigheter opptil 60 km/t lar systemet deg flyte med trafikken, slik at køkjøringen blir mindre krevende. Systemet holder automatisk avstanden til kjøretøyet foran deg, regulerer automatisk hastigheten til bilen står stille, og styrer bilen aktivt. Dette hjelper deg å holde bilen i kjørefeltet så lenge du holder minst én hånd på rattet. Bilen kjører automatisk videre etter nedbremsing til stillestående hvis den ikke står stille i mer enn 30 sekunder.

Driving Assistant Plus omfatter sammenstøt- og fotgjengervarsling med City-bremsefunksjon og Speed Limit Info og kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon og køassistent. Når hastigheten ligger mellom 0 og 140 km/t, holder kamerabasert cruise control med Stop & Go-funksjon den innstilte hastigheten og avstanden til kjøretøyet foran. Stop & Go-funksjonen reduserer hastigheten helt til bilen står stille og lar bilen automatisk kjøre videre etter inntil tre sekunder. Hvis du trykker på RES-tasten eller trår inn gasspedalen, akselererer bilen igjen til den innstilte hastigheten. Køassistenten avlaster deg ved ensformig kjøring på motorvei og liknende veier. I hastigheter opptil 60 km/t lar systemet deg flyte med trafikken, slik at køkjøringen blir mindre krevende. Systemet holder automatisk avstanden til kjøretøyet foran deg, regulerer automatisk hastigheten til bilen din står stille, og styrer bilen aktivt, så lenge du holder en hånd på rattet.

Den komfortable parkeringsassistenten hjelper deg å lukeparkere bilen parallelt med kjørebanen. Systemet overtar giringen, styrer bilen og gir gass / bremser. Alt du trenger å gjøre er å sette på blinklyset, holde inne PDC-tasten under parkeringen, og følge med på omgivelsene. Når manøvreringen er ferdig, velger systemet kjøretrinn P. Når du kjører i maksimalt 35 km/t og holder en maksimal sideavstand på 1,5 meter til de parkerte bilene, registrerer bilens ultralydsensorer alle aktuelle parkeringsluker som ligger parallelt med kjørebanen, og viser dem på kontrolldisplayet. Den automatiske parkeringen med parkeringsassistenten gjør det enklere å utnytte trange parkeringsluker.

Når bilen sakte nærmer seg en hindring, aktiveres parkeringsassistenten via funksjonen Auto PDC (Automatic Park Distance Control). Systemet er utvidet med en funksjon som hjelper deg også ved parkering i tverrgående parkeringsluker. PDC varsler da også når avstanden til hindringer blir for kort. Det gjør det enklere og tryggere å parkere.

Cruise control med bremsefunksjon lagrer ønsket hastighet fra ca. 30 km/t og holder den konstant i nedoverbakker. Ved behov griper bremsene inn for å holde hastigheten. Multifunksjonstastene på rattet gjør at det ikke er nødvendig å ta hendene fra rattet. Innstilt hastighet vises som et bevegelig merke rundt bilens hastighet på speedometeret. Du kan raskt og komfortabelt øke eller redusere hastigheten i to dynamiske trinn ved hjelp av tastene på rattet, for eksempel for å tilpasse den innstilte hastigheten mer nøyaktig til trafikkflyten.

Parkering og manøvrering på trange steder blir en enkel oppgave. Park Distance Control (PDC) foran og bak bruker ultralyd til å måle avstanden til mulige hindringer. Systemet varsler deg med lydsignaler og viser avstanden til hindringene på kontrolldisplayet. Funksjonen slås automatisk på når avstanden er 60 cm eller mindre i hastigheter under 4 km/t når bilen kjører forover. Når bilen rygger, slås den automatisk på når avstanden er under 150 cm og hastigheten er under 4 km/t.

I regn og mørke sørger regnsensoren med kjørelysautomatikk for optimal sikt. Den aktiverer vindusviskerne om ønskelig, styrer intervalltidene i forhold til nedbørsmengden og slår på nærlyset avhengig av lysforholdene. Sensoren er plassert øverst på innsiden av frontruten og styrer vindusviskeren, når den er i automodus. Ved hjelp av infrarøde målinger registrerer sensoren vanndråper på frontruten og tilpasser vindusviskernes frekvens trinnløst til kjøresituasjonen (for eksempel ved forbikjøring av vogntog). Dermed gir regnsensoren samtidig automatisk startsignal til tørrbremsfunksjonen til DSC (dynamisk stabilitetskontroll), der bremsebelegget legges lett inntil i intervaller avhengig av aktiveringen av vindusviskerne. Det gjør at bremseskivene tørker og gir bremsevirkning uten forsinkelse ved bremsing i regn. Kjørelysautomatikken styres via lyssensorer i frontruten. Den aktiverer automatisk nærlyset ved dårlig sikt, for eksempel i skumring, mørke og ved kjøring i tunneler.

Få med deg alle serviceavtaler, kontroller og oljeskift. Med Teleservices vet bilen når det er på tiden med neste service. Den sender automatisk alle relevante bildata til BMW-verkstedet, hvis du ønsker det. Du kan også sende dataene manuelt. Dermed har BMW-verkstedet allerede informasjon om bilens tilstand når de ringer for å avtale tidspunkt. De har oversikt over hvilke reservedeler som må bestilles, og er godt forberedt på å ta imot bilen. Dette korter ned ventetiden. Systemet registrerer også når det er behov for uforutsette serviceavtaler, f.eks. ved lavt oljenivå eller slitte bremser, og sender nødvendig informasjon, slik at problemet kan utbedres raskt. Du trenger ikke bekymre deg, og din BMW holdes i prikkfri stand. Skjer det noe med bilen når du er på farten? Da kan også Teleservices hjelpe deg med veihjelpfunksjonen, slik at du kan kjøre videre så raskt som mulig. I tillegg kan systemet kontrollere batteriets ladenivå og gi beskjed i god tid hvis det er nødvendig å gjøre noe med det.

Bruk av tjenesten forutsetter at du har registrert bilen i BMW ConnectedDrive-portalen, og at du har valgt et foretrukket BMW-verksted.

RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) gir deg oversikt over trafikksituasjonen. Du trenger ikke bry deg om kø når du skal på ferie eller veiarbeid i rushtiden etter jobb. Når trafikken stanser, foreslår tjenesten automatisk alternative ruter, slik at du kan spare tid. Den registrerer problemer langs den planlagte ruten så å si i sanntid og har en presisjon på 100 meter, slik at du får oppdatert informasjon om trafikken. RTTI (trafikkinformasjon i sanntid) inngår i Connected navigasjon og finner alltid den beste og raskeste veien dit du skal. Det hjelper deg å unngå uforutsette ting som veiarbeid og stengte veier. Hvis du likevel havner i saktegående trafikk, informerer RTTI deg om hvor lenge det sannsynligvis vil vare og beregner når du vil nå målet. Avtalen løper over tre år fra bilen er ny.

Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Navigasjonssystemet er perfekt integrert i bilen og enkelt å bruke. Det inkluderer iDrive-betjeningskonsept med iDrive-multikontroll med touchfunksjon. Systemet omfatter stemmestyring, Professional radio og 20 GB minnekapasitet for lydfiler. En fastmontert, høyoppløselig LCD-fargeskjerm på 10,25 tommer med en oppløsning på 1440 x 540 piksler og todelt skjermvisning (hoved- og hjelpeskjerm) gjør systemet oversiktlig og lett lesbart. Ruteplanlegging etter egendefinerte kriterier ved hjelp av oppdaterte trafikkmeldinger er mulig. Du kan enkelt velge om du vil betjene systemet ved hjelp av iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, som lar deg oppgi måladresser ved å skrive dem med fingeren på berøringsfeltet, med favorittastene eller med stemmestyringen. BMW ConnectedDrive inkluderer gratis automatisk oppdatering av kartdata for Norge opptil fire ganger i året i tre år.

Med Harman Kardon surroundlydsystem kan du nyte høy lydkvalitet uansett om du foretrekker rock, jazz, pop eller klassisk. Harman Kardon Hi-Fi høyttalersystem har en ekstern digital forsterker med en effekt på 360 watt i bagasjerommet. Systemet skaper et nyansert og fyldig lydbilde med equalizer tilpasset bilen. Det består av til sammen 12 høyttalere: to mellomtonehøyttalere i dørkledningene foran og i kledningene i oppbevaringsrommet bak, én mellomtonehøyttaler i instrumentpanelet, to diskanthøyttalere i speiltrekantene og i kledningene i oppbevaringsrommet bak og én diskanthøyttaler i instrumentpanelet. De to senterbasshøyttalerne er plassert under forsetene. Alle høyttalerdekslene er i metall. Harman/Kardon-logo i aluminium på diskanthøyttalerne i speiltrekantene gir kupeen et elegant preg som står i stil med den høye kvaliteten på høyttalersystemet.

BMW Premium Selection bil, som vil si at det er en sertifisert bruktbil. På våre Premium Selection biler tilbyr vi minimum 2 års garanti og bytterett i 30 dager.
Målet er at du skal føle maksimal trygghet når du handler bruktbil hos oss.

Vi tilbyr for øvrig gunstig finansiering og forsikring, og tar gjerne innbytte av din nåværende bil. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Velkommen innom for prøvekjøring og en hyggelig prat med en av våre selgere.

Bilia Skøyen, alt som gjelder bruktbiler og litt til.

Forbehold om mellomsalg.

Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen. • 249 - Multifunksjonsratt
 • 322 - Comfort Access
 • 3AG - Ryggekamera
 • 403 - Elektrisk Soltak
 • 420 - Solbeskyttende ruter
 • 430 - Automatiske avblendbare sidespeil
 • 442 - Koppholder
 • 473 - Midtarmelene foran
 • 493 - Oppbevaringspakke
 • 494 - Setevarme Foran
 • 4EA - Fine-Wood Trim Dark Oak Matt
 • 4T9 - Heat Pump
 • 4U6 - AC Rapid Charging Multiphase
 • 4U7 - Fast Charging DC
 • 508 - Park Distance Control (PDC) Foran & Bak
 • 521 - Regnsensor
 • 534 - Klimaautomatikk
 • 544 - Cruise control med bremsefuksjon
 • 570 - Stronger Electricity Supply
 • 5A2 - LED Kjørelys
 • 5AR - Kø-Assistent
 • 5AT - Driving Assistant Plus m/ Aktiv Cruise
 • 5DA - Deaktivering av Passasjerkollisjonspute
 • 5DP - Park Assistant
 • 5DU - Park Assistance Package
 • 609 - Navigasjon Professional
 • 654 - DAB+ Tuner
 • 674 - Harman/Kardon HiFi Høyttalersystem
 • 6AC - Intelligent Emergency Call
 • 6AE - Teleservices
 • 6AK - Connected Drive
 • 6AM - Real Time Traffic Information
 • 6AN - Concierge Services
 • 6AP - Remote Services
 • 6NS - Bluetooth + USB
 • 7AQ - Battery Certificate
 • 7GA - Comfort Package Advanced
 • 7KZ - BMW i Interior Design Suite
 • 7S9 - ConnectedDrive Service Pakke
 • 8TG - Anti-Theft System