BMW i3 60Ah LED, NaviProff, Ryggekamera, CruiseControl, DAB+

 • Bilpris219 000NOK
 • 1 877NOK
 • 27 000 km
 • Modellår 2016

Finansiering

Kontantandel
Finansiering beregnes med 8 års nedbetaling Endre
1 877NOK
Pris 219 000NOK
Nominell rente 4,99 %
Effektiv rente 0 %
Etablerings-/tinglysningsgebyr 0NOK
Lånesum 0NOK
Termingebyr 0NOK
Summen av lån og kredittkostnader 0NOK
Det totale beløp som skal betales inklusiv kontantandel 0NOK

Etablerings-/tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Finansieringen er annuitetslån og forutsetter sikkerhet i bilen. Bilia Finansiering leveres av DNB Bank ASA, og betingelsene forutsetter at lånedokumentene signeres elektronisk.

Oversikt

 • 27000km
 • 2016 årsmodell
 • Elektrisitet
 • Automat
 • Motorkraft 170 hk og sylindervolum 0,0 L
 • Bakhjulsdrift
 • Combi-Coupé
 • 5 Dører
 • 4 Seter
 • Solar Orange Metallic
 • Tilstandsrapport
 • Bilia Skøyen

En meget pen og velholdt i3 60Ah med en utrolig kul farge kombinasjon av Solar Orange Metallic lakk utvenindig og lekkre Dalbergbrune naturskinn trukkede stoler innvendig. Bilen er klar for ny eier omgående.

BMW Bilia Skøyen er sertifisert BMW-i Agent. Vi følger derfor opp med å ha nok en BMW-i bil til salgs.
Denne gangen er det en fantastisk i3 60Ah. Bilen har omfattende utstyrspakker, se full oversikt vedlagt i annonsen.

Verden er i bevegelse, vi er i bevegelse. BMW-i viser at bærekraftige løsninger og ren kjøreglede er en perfekt kombinasjon, ikke minst med tanke på globale utfordringer. Ikke i morgen, men i dag.
Vår bil har en kraftig elektrisk motor med 170hk og 250nm. Dette merkes ved gasspådrag og øker også komforten betraktelig. Smidighet og dynamikken som kjennetegner BMW, er ikke glemt i denne bilen. Rekkevidden er inntil 160 km.

*Oppgitte tall. Avhenger av kjørestil, værforhold, topografi etc.
Ved bruk av stikkontakt for fast lading av elbil/plug-in hybrid er det krav om jordfeilbryter type B og maks 10A sikring på dedikert kurs.

Armlenet foran kan vippes opp og har et integrert oppbevaringsrom som kan brukes til sikker oppbevaring, f.eks. av en mobiltelefon.

En ekstra uttakbar koppholder kan festes i midtkonsollen.

Solreflekterende glass i bakruten og de bakre sidevinduene reduserer oppvarming av kupeen på grunn av solen. Tonet glass i alle vinduene bak B-stolpen absorberer mer sollys, og er en stilfullt designdetalj. Det tonede glasset hindrer ikke sikten ut, men beskytter mot nysgjerrige blikk.

Oppbevaringspakken inneholder en rekke sikre og praktiske oppbevaringsmuligheter for bagasje, drikke og andre ting du trenger i bilen. Gummimatter i dørlommene hindrer gjenstandene i å skli rundt. En åpen koppholder for to kopper mellom baksetene sørger for sikker transport av drikke. En ekstra hylle i hanskerommet holder orden der. Festestropper i midtkonsollen foran og på begge sideveggene i bagasjerommet sørger for at gjenstander ikke sklir rundt i bilen. Du kan koble elektrisk utstyr til de to ekstra 12-voltsstikkontaktene i instrumentpanelet og bagasjerommet.

Varmepumpen sørger for en behagelig temperatur i kupeen og holder batteriet i det ideelle temperaturområdet før start og når bilen står i ro. Dette øker passasjerkomforten og forbedrer bilens rekkevidde, effekt og rekuperasjon. Funksjonene kan programmeres ved hjelp av en ukekalender og i selve bilen, med smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen. Etter at du har stilt inn ladetid, kupétemperatur og avreisetidspunkt, sørger systemets intelligente driftsstrategi for at det tas hensyn til ønsket rekkevidde, komfortnivå, energikostnader og ladetid på best mulig måte. Når du forlater bilen kortvarig, holder kupévarmeren den innstilte kupétemperaturen konstant. Akkurat som klimaanlegget om sommeren, bruker varmepumpesystemet også energien fra omgivelsesluften om vinteren og bruker inntil 50 prosent mindre energi enn et tradisjonelt varmeapparat. Det øker rekkevidden med inntil 30 prosent. Samspillet mellom det elektriske varmeapparatet og varmepumpesystemet styres automatisk.

Ryggekameraet gir deg full oversikt over området bak bilen ved manøvrering og parkering. Kamerabildet vises på kontrolldisplayet. Det viser også dødvinkelen. Dette gjør rygging i hastigheter under 20 km/t sikrere, mer oversiktlig og presis. På kontrolldisplayet viser linjer og fargefelter om parkeringsplassen du har funnet, er stor nok. Ved fullt rattutslag illustrerer røde linjer svingbuen og grønne linjer kjøreretningen. Linjene tilpasser seg rattbevegelsen. Ryggekameraet deaktiveres automatisk etter 10 meter eller når hastigheten øker til over 20 km/t. På biler med tilhengerfeste har ryggekameraet en praktisk zoomfunksjon som gjør det lettere å rygge når du skal koble til en tilhenger.

Cruise control med bremsefunksjon lagrer ønsket hastighet fra ca. 30 km/t og holder den konstant i nedoverbakker. Ved behov griper bremsene inn for å holde hastigheten. Multifunksjonstastene på rattet gjør at det ikke er nødvendig å ta hendene fra rattet. Innstilt hastighet vises som et bevegelig merke rundt bilens hastighet på speedometeret. Du kan raskt og komfortabelt øke eller redusere hastigheten i to dynamiske trinn ved hjelp av tastene på rattet, for eksempel for å tilpasse den innstilte hastigheten mer nøyaktig til trafikkflyten.

Den komfortable parkeringsassistenten hjelper deg å lukeparkere bilen parallelt med kjørebanen. Systemet overtar giringen, styrer bilen og gir gass / bremser. Alt du trenger å gjøre er å sette på blinklyset, holde inne PDC-tasten under parkeringen, og følge med på omgivelsene. Når manøvreringen er ferdig, velger systemet kjøretrinn P. Når du kjører i maksimalt 35 km/t og holder en maksimal sideavstand på 1,5 meter til de parkerte bilene, registrerer bilens ultralydsensorer alle aktuelle parkeringsluker som ligger parallelt med kjørebanen, og viser dem på kontrolldisplayet. Den automatiske parkeringen med parkeringsassistenten gjør det enklere å utnytte trange parkeringsluker.

Når bilen sakte nærmer seg en hindring, aktiveres parkeringsassistenten via funksjonen Auto PDC (Automatic Park Distance Control). Systemet er utvidet med en funksjon som hjelper deg også ved parkering i tverrgående parkeringsluker. PDC varsler da også når avstanden til hindringer blir for kort. Det gjør det enklere og tryggere å parkere.

Parkering og manøvrering på trange steder blir en enkel oppgave. Park Distance Control (PDC) foran og bak bruker ultralyd til å måle avstanden til mulige hindringer. Systemet varsler deg med lydsignaler og viser avstanden til hindringene på kontrolldisplayet. Funksjonen slås automatisk på når avstanden er 60 cm eller mindre i hastigheter under 4 km/t når bilen kjører forover. Når bilen rygger, slås den automatisk på når avstanden er under 150 cm og hastigheten er under 4 km/t.

Med multifunksjonstastene på rattet kan du styre telefon-, stemmestyrings- og lydanleggsfunksjoner . Manuell hastighetsbegrensning er også integrert. Med denne funksjonen kan du stille inn en maksimal hastighet på for eksempel 50 km/t for bykjøring.

Få med deg alle serviceavtaler, kontroller og oljeskift. Med Teleservices vet bilen når det er på tiden med neste service. Den sender automatisk alle relevante bildata til BMW-verkstedet, hvis du ønsker det. Du kan også sende dataene manuelt. Dermed har BMW-verkstedet allerede informasjon om bilens tilstand når de ringer for å avtale tidspunkt. De har oversikt over hvilke reservedeler som må bestilles, og er godt forberedt på å ta imot bilen. Dette korter ned ventetiden. Systemet registrerer også når det er behov for uforutsette serviceavtaler, f.eks. ved lavt oljenivå eller slitte bremser, og sender nødvendig informasjon, slik at problemet kan utbedres raskt. Du trenger ikke bekymre deg, og din BMW holdes i prikkfri stand. Skjer det noe med bilen når du er på farten? Da kan også Teleservices hjelpe deg med veihjelpfunksjonen, slik at du kan kjøre videre så raskt som mulig. I tillegg kan systemet kontrollere batteriets ladenivå og gi beskjed i god tid hvis det er nødvendig å gjøre noe med det.

Bruk av tjenesten forutsetter at du har registrert bilen i BMW ConnectedDrive-portalen, og at du har valgt et foretrukket BMW-verksted.

Noen ganger er hvert sekund og hver minste opplysning avgjørende. Hvor mange personer er det i bilen, hvilke personskader kan forventes, hvilke kollisjonsputer er utløst, hvilken side av bilen er truffet, og hvor fant ulykken sted? Umiddelbart etter en ulykke sender intelligent nødanrop automatisk denne og annen informasjon til callsentret og nødetatene. I tillegg beregner intelligent nødanrop hvor kraftig sammenstøtet var, og sannsynligheten for personskader. Alle data blir evaluert for å skaffe best mulig hjelp så raskt som mulig. Ved hjelp av GPS-data finner nødetatene raskt frem til ulykkesstedet, de har allerede fått informasjon om situasjonen og kan gi relevant førstehjelp. Den kollisjonssikre plasseringen av SIM-kortet i bilen sørger for at intelligent nødanrop alltid er beredt. Det fungerer også i utlandet der du får hjelp av en medarbeider på callsentret som snakker språket ditt. Frem til nødetatene er på plass, holder en kvalifisert medarbeider på callsentret kontakten med deg og passasjerene dine, mens en annen medarbeider videreformidler informasjon til nødetatene. Nødanropet kan også utløses manuelt med SOS-knappen i taket når du eller andre trafikanter trenger hjelp. Avtalen har ingen tidsbegrensning.

Hvis du for eksempel drar på jobb til samme tidspunkt hver dag, kan din BMW i- eller iPerformance-modell være ferdig ladet og temperert når du setter deg i bilen. Med ladetimeren fra eDrive Remote Services kan du styre dette med BMW Connected-appen på smarttelefonen. Det gir lengre rekkevidde, siden bilen bruker mindre energi på klimaanlegget mens du kjører. Like enkelt er det å sjekke bilens ladestatus og finne nærmeste ladestasjon. Du finner mer informasjon om økonomisk kjøring og optimal bruk av bilen samt statistikk om kjørestilen din under eDrive i BMW Connected-appen. Effektivitetsmålingen viser deg statusen din innen forbruk, kjøremodus og akselerasjon med inntil fem stjerner. I appen finner du en rekke veiledninger om hvordan du kan kjøre med enda lavere energiforbruk. Med Remote Services kan du også kontrollere om bilen er låst, og låse den ved behov. Du kan dessuten bruke hornet eller blinke med lyktene for å finne igjen bilen på uoversiktlige parkeringsplasser. Du kan sende neste reisemål fra smarttelefonen til bilens navigasjonssystem. Avtalen løper over tre år fra bilen er ny.

Navigasjonssystem Professional imponerer med design og ytelse i særklasse. Navigasjonssystemet er perfekt integrert i bilen og enkelt å bruke. Det inkluderer iDrive-betjeningskonsept med iDrive-multikontroll med touchfunksjon. Systemet omfatter stemmestyring, Professional radio og 20 GB minnekapasitet for lydfiler. En fastmontert, høyoppløselig LCD-fargeskjerm på 10,25 tommer med en oppløsning på 1440 x 540 piksler og todelt skjermvisning (hoved- og hjelpeskjerm) gjør systemet oversiktlig og lett lesbart. Ruteplanlegging etter egendefinerte kriterier ved hjelp av oppdaterte trafikkmeldinger er mulig. Du kan enkelt velge om du vil betjene systemet ved hjelp av iDrive-multikontrollen med touchfunksjon, som lar deg oppgi måladresser ved å skrive dem med fingeren på berøringsfeltet, med favorittastene eller med stemmestyringen. BMW ConnectedDrive inkluderer gratis automatisk oppdatering av kartdata for Norge opptil fire ganger i året i tre år.

I regn og mørke sørger regnsensoren med kjørelysautomatikk for optimal sikt. Den aktiverer vindusviskerne om ønskelig, styrer intervalltidene i forhold til nedbørsmengden og slår på nærlyset avhengig av lysforholdene. Sensoren er plassert øverst på innsiden av frontruten og styrer vindusviskeren, når den er i automodus. Ved hjelp av infrarøde målinger registrerer sensoren vanndråper på frontruten og tilpasser vindusviskernes frekvens trinnløst til kjøresituasjonen (for eksempel ved forbikjøring av vogntog). Dermed gir regnsensoren samtidig automatisk startsignal til tørrbremsfunksjonen til DSC (dynamisk stabilitetskontroll), der bremsebelegget legges lett inntil i intervaller avhengig av aktiveringen av vindusviskerne. Det gjør at bremseskivene tørker og gir bremsevirkning uten forsinkelse ved bremsing i regn. Kjørelysautomatikken styres via lyssensorer i frontruten. Den aktiverer automatisk nærlyset ved dårlig sikt, for eksempel i skumring, mørke og ved kjøring i tunneler.

BMW Premium Selection bil, som vil si at det er en sertifisert bruktbil. På våre Premium Selection biler tilbyr vi minimum 2 års garanti og bytterett i 30 dager.
Målet er at du skal føle maksimal trygghet når du handler bruktbil hos oss.

Vi tilbyr for øvrig gunstig finansiering og forsikring, og tar gjerne innbytte av din nåværende bil. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Velkommen innom for prøvekjøring og en hyggelig prat med en av våre selgere.

Bilia Skøyen, alt som gjelder bruktbiler og litt til.

Forbehold om mellomsalg.

Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen.

 • 249 - Multifunksjonsratt
 • 2VB - Tyre Pressure Monitor
 • 2VC - Tyre Repair Kit
 • 3AG - Ryggekamera
 • 420 - Solbeskyttende ruter
 • 430 - Automatiske avblendbare sidespeil
 • 442 - Koppholder
 • 473 - Midtarmelene foran
 • 493 - Oppbevaringspakke
 • 494 - Setevarme Foran
 • 4T9 - Heat Pump
 • 4U7 - Fast Charging DC
 • 4U8 - Fast Charging AC
 • 508 - Park Distance Control (PDC) Foran & Bak
 • 521 - Regnsensor
 • 534 - Klimaautomatikk
 • 544 - Cruise control med bremsefuksjon
 • 570 - Stronger Electricity Supply
 • 5A2 - LED Kjørelys
 • 5DA - Deaktivering av Passasjerkollisjonspute
 • 5DP - Park Assistant
 • 5DU - Park Assistance Package
 • 609 - Navigasjon Professional
 • 654 - DAB+ Tuner
 • 6AC - Intelligent Emergency Call
 • 6AE - Teleservices
 • 6AP - Remote Services
 • 7AQ - Battery Certificate
 • 7GA - Comfort Package Advanced
 • 7KZ - BMW i Interior Design Suite
 • 8A7 - Norsk Språkversjon
 • 8TG - Anti-Theft System
 • Skinnseter