BMW X5 xDrive30d, Innbyttekampanje, Laserlys, Integralstyring

 • Bilpris1 249 000NOK
 • 10 034NOK
 • 11 000 km
 • Modellår 2019

Finansiering

Kontantandel
Finansiering beregnes med 8 års nedbetaling Endre
10 034NOK
Pris 1 249 000NOK
Nominell rente 4,99 %
Effektiv rente 0 %
Etablerings-/tinglysningsgebyr 0NOK
Lånesum 0NOK
Termingebyr 0NOK
Summen av lån og kredittkostnader 0NOK
Det totale beløp som skal betales inklusiv kontantandel 0NOK

Etablerings-/tinglysningsgebyr og termingebyr inngår i månedskostnaden. Finansieringen er annuitetslån og forutsetter sikkerhet i bilen. Bilia Finansiering leveres av DNB Bank ASA, og betingelsene forutsetter at lånedokumentene signeres elektronisk.

Oversikt

 • 11000km
 • 2019 årsmodell
 • Diesel
 • Automat
 • Motorkraft 265 hk og sylindervolum 3,0 L
 • 4x4
 • SUV
 • 5 Dører
 • 5 Seter
 • Safirsort Metallic
 • Tilstandsrapport
 • Bilia Skøyen
INNBYTTEKAMPANJE

Kjøp denne bilen og velg mellom:

- Minimum 35.000,- i innbytte
- Verdisjekk på 20.000,-

Innbyttebilen må ha vært i selgers eie i minimum 3 måneder, ha sommer- og vinterhjul, være EU-godkjent, fri for heftelser og i kjørbar stand. Kampanjen kan ikke kombineres med andre kampanjer og gjelder kun i en begrenset periode.

Utrolig tøff 2019 X5 xDrive30d med mye fint utstyr. Denne bilen er meget godt utstyrt og oppleves som svært ekslusiv. 6-sylindret diesel-rekkemotor med 265 hk leverer en opplevelse du sent vil glemme.

Bilen går som administrasjonsbil hos oss på Bilia Skøyen. Ta kontakt for besiktigelse.

For full utstyrsliste, se vedlagt oversikt.

Den helt nye BMW X5 er en milepæl. Ingeniørene har konstruert en BMW X-modell som utvider grensene for hva som er mulig når det gjelder ytelse, dynamikk og smidighet. Bilen drives av en 6-sylindret diesel-rekkemotor. Adaptivt M Professional sportsunderstell overfører motorkreftene til veien.

xDrive er BMW sitt intelligente 4x4 system som fordeler drivkraften mellom for- og bakhjul, slik at veigrepet hele tiden er optimalt. xDrive har alle fordeler ved firehjulsdrift, samtidig som bilen beholder de smidige kjøreegenskapene som er typiske for BMW.

Den adaptive luftfjæringen på begge akslene, inkludert adaptiv regulering av dempersystemet, gir komfortabel kjøring og høy kjøredynamikk. Luftfjæringen holder bilens høyde konstant uansett hvor tungt bilen er lastet, slik at bakkeklaringen og fjæringsveien opprettholdes selv ved maksimal last. I høyere hastigheter senkes bilen automatisk for å redusere luftmotstanden og forbruket. I tillegg til automatisk nivåregulering kan du ved hjelp av en vippebryter i midtkonsollen velge mellom fem ulike høydenivåer innenfor et område på ca. 80 mm. Du kan også heve og senke bilen manuelt med et tastetrykk, slik at inn-/utstigning og lasting av bilen blir enklere.

Det er mulig å heve bilen med ca. 20 eller 40 mm for å øke bakkeklaringen. Når hastigheten øker, senkes høyden automatisk til standardhøyden. Når høyden senket ca. 20 mm under standardhøyden, påvirker det kjøredynamikken positivt. De forskjellige høydene kan også velges på forhånd med Driving experience-knappen og OFFROAD-, COMFORT- og SPORT-modus. Du kan dessuten senke bilen med ca. 40 mm med tasten i bakluken.

I tåke og nedbør gir LED-tåkelysene økt sikkerhet og bedre sikt på kort avstand. Lysene har en bred lyskjegle, en lys fargenyanse som likner dagslys, ekstra lang levetid og lavt energiforbruk.

Samtidig gir LED-tåkelysene under hovedlyktene den markante BMW-fronten et preg av moderne teknikk.

Fjernlysassistenten avlaster deg i mørket ved å slå fjernlyset på og av automatisk ved møtende eller forankjørende trafikk, slik at andre trafikanter ikke blendes. Fjernlyset slås også av når veibanen er godt opplyst.

Et kamera ved det innvendige speilet registrerer lyset fra andre biler som befinner seg opptil 700 meter unna. Systemet kan registrere baklyktene til en bil foran på en avstand på opptil 400 meter. Registrerer systemet baklyktene til en bil foran deg eller at det kommer en bil imot, slår det fjernlysene automatisk av og deretter på igjen. Det gjør at du kan kjøre med fjernlyset på hele tiden, og det blir mer behagelig å kjøre i mørket.

Surroundlydsystem Harman Kardon surroundlydsystem skaper et lydbilde der klangfarge, instrumenter og musikalske nyanser gjengis ned til minste detalj selv på lavt volum.

En 464-watts digitalforsterker med ni kanaler og separat justerbar equalizer er grunnmuren i systemet. Den hastighetsavhengige kompensasjonsfunksjonen utligner effektivt kjørestøy. 16 høyttalere sørger for like god lyd på alle plasser i kupeen.

Høyttalerne har et sekskantet perforert deksel i mørk titan. I tillegg har de to diskanthøyttalerne i dørkledningene foran Harman Kardon-dekor. Lydinnstillingene gjøres via det ergonomiske brukergrensesnittet til iDrive-multikontrollen og kontrolldisplayet.

Trådløs lading for telefon omfatter et ladeetui med en trådløs ladefunksjon. Forberedelse for WiFi-hotspot gjør det mulig å abonnere på tjenesten HotSpot Drive fra Telekom med LTE-standard.

Tilkobling til takantennen gir bedre mottaksforhold, og en ekstra mikrofon gir bedre handsfreekvalitet i forsetene. I tillegg skjermer den ekstra mikrofonen for forstyrrende støy fra passasjersetet foran og baksetet. 

Inntil to mobiltelefoner og en bærbar musikkspiller kan være tilkoblet samtidig via Bluetooth. Kontaktfoto fra adresseboken på smarttelefonen og tekstmelding (avhengig av telefonmodell) kan overføres til bilen og vises på informasjonsdisplayet.

Med BMW Gesture Control kan du styre spesielt definerte funksjoner med håndbevegelser. Enkle håndbevegelser, som sveiping og peking, registreres i området over den fremre midtkonsollen og utløser en funksjon, for eksempel å motta eller avvise et anrop. Du kan regulere volumet ved å snurre med pekefingeren.

Navigasjonssystemets veivisning fortsetter eller avbrytes når du bruker håndbevegelser som peke og sveipe. Du kan også betjene stemmestyringssystemet med håndbevegelser. Gesture Control er et supplement til de eksisterende betjeningssystemene som iDrive-multikontroll med touchfunksjon. De mulige håndbevegelsene for betjening vises på kontrolldisplayet. I tillegg gir systemet tilbakemelding med symboler og lydsignaler når du bruker håndbevegelser.

Kupévarmeren med tidsurfunksjon gjør det mulig å regulere temperaturen i kupeen uten bruk av motoren. Den hindrer også rim og dugg på vinduene. Du kan betjene/aktivere kupévarmeren med BMW displaynøkkel, BMW ConnectedDrive-appen eller iDrive-multikontrollen. 
Som varmekilde brukes et vannvarmeapparat som bruker drivstoff fra drivstoffsystemet. Kupévarmeren aktiveres med en forhåndsinnstilt starttid når utetemperaturen er under 15° C, eller den kan slås på manuelt. 
I tillegg kan kupéventilasjonen kjøle ned kupeen på varme dager.

Vinterpakken foran sørger for at føreren og passasjeren foran ikke fryser på armene og hendene og øker dermed sittekomforten når det er kaldt ute. Vinterpakken foran inneholder i tillegg til setevarme foran også oppvarmbare armlener i dørene og i midtkonsollen foran samt oppvarmbart ratt.

På setene varmes sitteputen og seteryggen opp. Temperaturen kan reguleres separat for hvert sete i flere trinn. Oppvarmingen av armlenene kan slås på separat for hvert sete via iDrive-menyen eller berøringsdisplayet. Den valgte innstillingen for setevarmen bestemmer også temperaturen for armlenene i dørene foran og i midtkonsollen foran samt på rattet. Du slår på varmen med setevarmetasten.

Før motoren har nådd driftstemperatur og kan brukes til oppvarming av kupeen, sørger setevarmen i forsetene raskt for behagelig varme selv på svært kalde dager, og det med et enkelt tastetrykk.

Varmeelementene varmer ikke bare opp seteputen, men også kontaktflaten i seteryggen. Dermed bidrar setevarmen også til å avspenne musklene i ryggen. Varmefunksjonen kan reguleres i tre trinn og gir rask og behagelig varme.

Med Ambient Air Pakke kan du spre en diskré og behagelig duft i kupeen med et tastetrykk. Du kan velge blant åtte forskjellige dufter i fire duftkategorier som er laget spesielt for bilen. Du kan sette inn to og to dufter i bilen som du kan velge mellom. Duftstyrken kan reguleres i tre trinn. Du kan aktivere funksjonen ved hjelp av iDrive-multikontrollen eller iDrive-menyen, eller ved å trykke på tastene på klimaanleggets betjeningsdel. Funksjonen vises på kontrolldisplayet.

Samtidig som duften spres i kupeen, renses uteluften gjennom et filter. I tillegg forbedres luftkvaliteten og oksygenioniseringen merkbart.

De åtte duftaromaene er delt inn i fire kategorier: Blue Suite med en frisk duft av vann, Green Suite med en frisk duft av planter, Golden Suite med varme, rike dufter og Authentic Suite med naturlige dufter. Alle aromaene har ved gjennomsnittlig bruk en holdbarhet på ca. seks måneder og kan bestilles fra BMW Originaltilbehør.

M skinnratt med tre eker, multifunksjonstaster og integrert kollisjonspute for føreren. Med rattkrans i sort nappaskinn med sorte sømmer og tommelstøtter ligger det perfekt i hendene og sørger for en sportslig og direkte styrerespons. Multifunksjonstaster gjør at du enkelt kan betjene mange av funksjonene i bilen uten å ta hendene fra rattet. M-logoen på rattkransen viser tydelig bilens sportslige ytelse.

Med to ekstra USB-porter (type C) og inntil 3 ampere ladestrøm i seteryggen på forsetene går passasjerene på andre seterad ikke tom for strøm. Travel & Comfort-systemet omfatter også forberedelse for to multifunksjonsholdere i baksetet. F.eks. nettbrett, kleshenger eller vippebord kan festes til dem. Dette fleksible utstyret øker komforten.

xOffroad-pakken omfatter:

• Fire Offroad-modi: xSand, xRocks, xGravel og xSnow som velges med betjeningsbryteren i midtkonsollen
• Mekanisk differensialsperre
• egen xOffroad-applikasjon for xDrive og innstillinger for sports-automatgirkasse
• understellsbeskyttelse foran og bak i rustfri stålfinish
• Eget brukergrensesnitt på BMW Head-Up Display og BMW Live Cockpit Professional

Bilen er utstyrt med kraftige M sportsbremser som er tilpasset de dynamiske kjøreegenskapene. Disse bremsene har en utmerket bremseevne også ved sportslig kjøring og på vått underlag. Bremsekaliperne i en eksklusiv blå lakkfarge med M-logo er iøynefallende. Bremsekaliperne foran har fire stempler, de bakre ett. De ekstra store innvendig ventilerte bremseskivene foran gir utmerket bremseeffekt.

Det økte veigrepet skyldes en elektronisk lamellsperre som reduserer turtallsforskjeller mellom bakhjulene. Systemet, som er hentet fra motorsporten, er tilkoblet den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) via en elektronisk styreenhet og sørger for fleksibel utnyttelse av sperremomentet avhengig av situasjonen. Dette nøytraliserer selv den minste dreiemomentdifferanse mellom drivhjulene, uten tendens til understyring. M sportsdifferensial sørger på denne måten for fremragende veigrep, høy retningsstabilitet og presise kjøreegenskaper og overfører motorkraften nesten uavkortet til veien.

Den 8-trinns automatgirkassen setter standarden for komfort og kjøredynamikk og er sentral i tiltakene fra BMW EfficientDynamics. Girkassen har ekstra fint avstemte utvekslingsforhold, slik at det optimale turtallsområdet kan utnyttes bedre i alle hastigheter. Dette reduserer drivstofforbruket merkbart, samtidig som det gir mer sportslige og dynamiske kjøreegenskaper. Særlig i høye hastigheter synker turtallet, og det fører til redusert forbruk og mindre motorstøy. Momentomformeren bidrar til det gode resultatet, også når du girer manuelt. Sammen med små turtallssprang og fint avstemte girtrinn sørger den for svært komfortabel giring.
I SPORT-modus reagerer motoren mer sportslig og spontant, mens COMFORT-modus er mer komfortabel med færre girskift og lavere turtallsnivå. I ECO PRO-modus utnyttes energien mer effektivt ved at
nedgiring blir forhindret. Med coasting-funksjonen kobles motoren ut, slik at bilen ruller med svært liten motstand. I alle modusene har integrerte funksjoner, som forutseende drift og overvåking av bilens bevegelser og av trafikksituasjonen, betydelig innvirkning på hvordan girkassen girer. Systemet velger optimalt gir i alle kjøresituasjoner uavhengig av kjøremodus.

Active protection er den forebyggende passasjerbeskyttelsen fra BMW ConnectedDrive. Systemet aktiveres rett etter start og strammer automatisk beltene foran litt når bilen begynner å kjøre. Hvis det oppstår en kritisk situasjon, f.eks. nødbremsing eller kraftig under- eller overstyring, strammes sikkerhetsbeltene i forsetene, sidevinduene og soltaket lukkes og ryggen på passasjersetet foran rettes opp. Slakkere sikkerhetsbelter øker kjørekomforten.

Er en kollisjon ikke til å unngå, bremser systemet automatisk bilen til den står stille. Dette hindrer eller reduserer sannsynligheten for følgekollisjoner eller for at flere biler blir innblandet i kollisjonen.

BMW Premium Selection bil, som vil si at det er en sertifisert bruktbil. Denne Premium Selection bilen har 5 års garanti fra 1. gangs registrerings dato og bytterett i 30 dager.
Målet er at du skal føle maksimal trygghet når du handler bruktbil hos oss.

Vi tilbyr for øvrig gunstig finansiering og forsikring, og tar gjerne innbytte av din nåværende bil. Ta kontakt for et hyggelig tilbud.

Velkommen innom for prøvekjøring og en hyggelig prat med en av våre selgere.

Bilia Skøyen, alt som gjelder bruktbiler og litt til.

Forbehold om mellomsalg.

Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen.
 • 2NH - M-Sport Bremser
 • 2T4 - M Sport Differential
 • 2TB - Sportsautomat
 • 2VB - Tyre Pressure Monitor
 • 2VC - Tyre Repair Kit
 • 2VH - Integral Active Steering
 • 302 - Alarmsystem
 • 322 - Comfort Access
 • 323 - Soft Close Automatic System For Doors
 • 337 - M-Sport Pakke
 • 3AC - Elektrisk Utsvingbart Hengerfeste
 • 3DS - BMW Display Key
 • 3KA - Acoustic Comfort Glazing
 • 3MC - Individual Roof Rails High-Gloss Shadow Line
 • 402 - Panorama Glasstak
 • 413 - Bagasjeromsnett
 • 417 - Solgardiner Bak
 • 420 - Solbeskyttende ruter
 • 442 - Koppholder
 • 456 - Komfortseter foran, Elektrisk justerbare
 • 4A2 - Glassapplication Craftedclarity F.I(Krystalliserte intrumenter)
 • 4FL - Travel & Comfort System
 • 4HA - Seat Heating Front and Rear
 • 4HB - Heat Komfort Package Front
 • 4M5 Individual Skinntrukket Dashboard
 • 4ML - BMW Individual Interiørlister Piano Finish
 • 4NB - Klimaautomatikk 4-Soner
 • 4NM - Ambient Air Package
 • 4T8 - Expanded Exterior Mirror Package
 • 4UR - Ambient Light
 • 536 - Kupévarmer
 • 5A1 - LED Tåkelys
 • 5AC - Fjernlysassistent
 • 5AL - Active Protection
 • 5AQ - Active Guard Plus
 • 5AU - Driving Assistant Professional
 • 5AZ - BMW Laser-Lys
 • 5DN - Parking Assistant Plus
 • 610 - Head Up Display
 • 654 - DAB+ Tuner
 • 688 - Harman/Kardon Surround Sound System
 • 6AE - Teleservices
 • 6AF - Legal Emergency Call
 • 6AK - Connected Drive
 • 6C3 - Connected Package Professional I
 • 6NW - Trådløs Lading for Telefon
 • 6U3 - BMW Live Cockpit Control
 • 6U8 - BMW Gesture Control
 • 6UH - Traffic Information
 • 6WD - WIFI Hotspot
 • 710 - M Sport Skinnratt
 • 715 - M Aerodynamikk Pakke
 • 760 - Individual High-Gloss Satin Chrome
 • 775 - Indivdual Roof-lining Anthracite
 • 842 - Cold Climate Version
 • 8A7 - Norsk Språkversjon
 • 8R9 - Refigerant
 • 8TF - Active Protection for Pedestrians
 • 8TG - Anti-Theft System
 • Skinnseter