Bilde av baby med smokk
Bilde av baby med smokk

Vovlo barneseter

Volvo barneseter.


Ingenting i bilen har større verdi enn barna, og Volvos barneseter er testet og designet for at bilturen skal være tryggere og mer behagelig - både for deg og barna.

Den nye generasjonen av barneseter bygger på over femti års erfaring, kunnskap og testing. Volvo har et eget team som har forsket på trafikkulykker generelt og Volvoer spesielt siden tidlig på 70-tallet. Dette er informasjon som benyttes til å teste barneseter i Volvoer i alle tenkelige trafikksituasjoner - alt for å sikre deg og dine på veien. 

Alle setene er designet for at de skal passe til bilen og være praktiske å bruke. Klassisk skandinavisk design og høykvalitets materialer gjør at setene skal passe bilen og barnet. Setene skal tåle hverdagsbruk og ulike forhold, som for eksempel ekstrem kulde eller høy luftfuktighet. Trekket puster, absorberer fuktighet og er mykt å ta på. 

Kjør trygt og komforabelt med Volvos barneseter - testet for livet. 
 • Spedbarnsete 0-10 mnd. (0-13 kg, 40-73 cm)

  Bakovervendt spedbarnsete med høye sidepanler og et dypt formet sete. Utformet for å gi optimal komfort og beskyttelse til barn med kroppslengde 40–73 cm, 0–13 kg. Fra 0 til ca. 10 måneder.

  Veil.pris 4 883,-
  Artikkelnr. 32204908


  Setet er utstyrt med et koksgrått trekk som kan maskinvaskes (30° C ullprogram). Det store bærehåntaket og nakkestøtten er enkle å justere. Babystolen veier 5,5 kg og kan brukes med en Isofix-base (ekstrautstyr). 
  Vi anbefaler at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.
 • Barnsete 0-4 år (0-18 kg, 40-105 cm lengde)

  Et dreibart barnesete som gjør det enkelt å løfte barnet inn og ut av setet. Vinkelen kan tilpasses i seks trinn, og du kan derfor finne en optimal vinkel i alle Volvo-modeller.

  Veil.pris 8 985,-
  Artikkelnr. 32204747


  Setet gir høy sikkerhet og komfort med sin unike hodestøtte og dype sidestøtter. Setet er utformet for å passe barn mellom 0-4 år (40-105 cm lengde) eller barn som veier 0-18 kg. Bruk medfølgende babyinnsats for nyfødte. Den er spesielt utformet for å gi ekstra støtte.

  Setet har et elegant og komfortabelt Volvo ulltrekk, som med sine naturlige og gode egenskaper holder en jevn og behagelig temperatur i både varmt og kaldt klima. Trekket er avtagbart og kan vaskes. Setet har også et 5-punkts beltesystem og monteres ved hjelp av bilens ISOFIX. Både beltet og hodestøtten kan enkelt justeres i riktig høyde.

  Barnesetet oppfyller Volvos strenge sikkerhetskrav.
  Vi anbefaler at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.
 • Bakovervendt barnesete - 9 måneder-6 år (9-25 kg)

  Bakovervendt barnestol utformet for å gi optimal komfort og sikkerhet til barn mellom 9 måneder og 6 år, eller barn som veier mellom 9 og 25 kg.

  Veil.pris 5 168,-
  Artikkelnr. 32332611


  Barnesetet har forbedret benplass, funksjon for å vippe og legge setet bakover og kommer utstyrt med et koksgrått trekk som kan maskinvaskes (30° C ullprogram). Setet veier 7 kg og er enkelt å montere, regulere og fjerne.
  Vi anbefalere at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.
 • Beltestol 4-10 år (15-36 KG)

  Beltestolen er utstyrt med polstret nakkestøtte, høye sidepaneler og skulderbeskytter for å gi optimal komfort og sikkerhet til barn mellom 4 og 10 år, eller barn som veier mellom 15 og 36 kg.

  Veil.pris 4 395,-
  Artikkelnr. 31320529


  Beltestolen kommer utstyrt med trekullfarget trekk som kan maskinvaskes (30° C ullprogram). Setet veier 6,4 kg og Isofix-systemet holder setet trygt på plass, også når barnet ikke sitter i det (Isofix-base kjøpes separat).
  Vi anbefaler at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.

   

 • Bilbarnepute med ryggstø
  4-10 år (15-36 KG)

  Bilputen med ryggstø er utformet for optimal sikkerhet og komfort til barn mellom 4 og 10 år, eller barn som veier mellom 15 og 36 kg.

  Veil.pris 3 060,-
  Artikkelnr. Volvo pute 31470488
  Artikkelnr. rygg 31470519


  Bilputen sørger for at sikkerhetsbeltet alltid er i riktig høyde så barnet er sikret en trygg biltur. Ryggen kan reguleres for hvile/søvn og har fem forskellige høydeinnstillinger. Bilputen veier 3 kg og kommer utstyrt med et koksgrått trekk som kan maskinvaskes (40°C ullprogram). 

  Vi anbefaler at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.

   

 • Sparkebeskyttelse

  En praktisk smussbeskytter med forskjellige lommer for barnas leker, som beskytter bilens trekk mot skitt og flekker mens barnet sitter i barnesetet.

  Veil. pris 834,-
  Art.nr 31428081


  Sparkebeskyttelsen er lang nok til å beskytte hele setet når barnet sitter bakovervendt. Den kan også brukes for å beskytte baksiden av forsetet når barnet sitter forovervendt i baksetet.

  Fakta og fordeler
  • Beskytter hele setet når det benyttes bakovervendte barneseter.
  • Beskytter baksiden av forsetet når det benyttes forovervendte barneseter.
  • Fargetilpasset og harmonisert med det øvrige interiøret.
  • Har flere oppbevaringslommer for leker.
  • Passer også for ISOFIX-barneseter.
  • Enkel rengjøring og montering.

   

Savannah på 7 år var nysgjerrig på krasjtesting og ISOFIX og tok med seg skjult kamera til Bilia Fornebu.


Volvo har alltid ligget i forkant når det gjelder innovasjon innenfor sikkerhet. Barnesikkerhet er ikke noe unntak. I dette skjult-kamera-klippet fra våre partnere, Volvo Cars Norway og Volvia Forsikring, ser du nysgjerrige Savannah (7 år) stille vanskelige spørsmål om krasjtesting og ISOFIX til vår selger, Aslak Mjøset Bogen. Fikk hun noen gode svar, tro?