kampanje august

Forbered din bil for høstens og vinterens utfordrende klima

Vinteren i Norge er tøff for lakken på din bil, med både mye asfalt- og bremsestøv, salt og kjemikalier. Med litt innsats for å vedlikeholde bilen vil du få en fin bil som er enklere å holde ren.

Tips! Forbered bilen din mens det fortsatt er varmt i luften.

Enkle trinn til klargjøring av din bil:

  • Start med en avfetting for å fjerne asfaltflekker fra lakkens overflate
  • Håndvask bilen nøye med en svamp eller mikrofiber vaskehanske. Begynn ovenfra og jobb deg nedover.
  • Benytt en claybar for å fjerne all forurensing i overflaten. Dette for å unngå at man gnir løs smuss og tar det med seg rundt på bilen når man polerer.
  • Benytt lakkrens for å fjerne misfarging etter oksidasjon, og fjerning av vaskeriper.
  • Polere opp glansen på lakken med en polering som inneholder voks. Da får du beskyttelse samtidig med en glansfull bil.

I august får du poleringspakke fra Meguiar's til kampanjepriser. Pakken inneholder lakkrens og poleringsvoks fra kvalitetsleverandøren Meguiar's.

Tilbud i august: 599,-
Veil. pris 765,-

Lakkrens

Lakkrens

Meguiar's Ultimate Compound™

Meguiars's® har revolusjonert kombinasjonen av rubbing og polering med Ultimate Compound™. Den nye slipeteknologien fjerner raskt oksidasjon, misfarging, merker fra fugleskitt og andre skader under overflaten, samtidig som den polerer overflaten speilblank. Ulik tradisjonelle rubbing- og poleringsprodukter som renser overflaten, er vårt nye produkt trygt på klarlakk og gir en forbløffende klar finish, fri for riper, virvler og ujevnheter. Enten man jobber for hånd eller bruker en poleringsmaskin, er Ultimate Compound™ lakkrens det perfekte valget for å klargjøre lakken for din Meguiars's favorittvoks.

450 ml
Art. nr. MG17216
Pris 266,-

Poleringsvoks

Poleringsvoks

Meguiar's NXT Generation™ Tech Wax 2.0

Med Hydrophobic Polymer Technology™, er NXT Generation™ Tech Wax 2.0 et vitenskapelig gjennombrudd som gir en utrolig dyp glans i lakken.

Hydrophobic betyr vannskrekk, og denne vannavstøtende effekten gjør at vannet perler seg på lakken. Denne poleringsvoksen gir en uovertruffen beskyttelse mot oksidasjon, korrosjon, UV-stråling og slitasje på lakken.

532 ml
Art. nr. MG12718
Pris. 499,-