Bilde av en tekniker som fikser steinsprutskade

Fiks steinsprutskaden hos Bilia

Har du fått steinsprut?

Frontruten er en viktig og bærende del av bilens karosseri. En steinsprutskade kan fort utvide seg. Sett på et steinsprutplaster og bestill time for reparasjon så fort skaden har skjedd.  

  • Når må steinsprutskader repareres?

    En steinsprutskade som kun består av en liten grop, behøver ikke repareres. Men om det er tilløp til sprekkdannelser, må steinspruten fikses – og helst med en gang du oppdager den. 

  • Hva kan skje om jeg ikke reparerer steinsprutskaden?

    Dersom steinsprutskaden har sprekker, kan fukt trenge inn og føre til at hele frontruten må byttes ut.  

Reparer eller bytt frontrute

Vi er autoriserte bilglassmestere og kan reparere eller bytte frontruten din uansett bil- eller årsmodell. Å reparere en steinsprutskade dekkes av forsikringen. Bilia samarbeider med alle forsikringsselskap. 

Les mer om bytte av frontrute 

Bestill steinsprutreparasjon

Vanlige spørsmål og svar

Kan jeg reparere steinsprutskaden når jeg utfører service eller andre verkstedtjenester på bilen min?

Ja, våre bilglassmestre fikser steinsprutskaden, mens du bilen din er på verksted for andre reparsjoner eller service. Alt for å spare tid for deg.

Kan jeg reparere steinsprutskaden selv?

Selv om det finnes kit man kan kjøpe for å reparere steinsprutskader har de fleste bileiere forsikring, og mange skader repareres kostnadsfritt gjennom forsikringen. Om du må bytte frontruten dekkes det normalt gjennom kasko eller delkasko, men da må du som hovedregel betale en egenandel.

Hvem tar jeg kontakt med for å reparere en frontrute?
Har du en skade i frontruten, kan du ta kontakt med oss eller direkte med forsikringsselskapet ditt.

Hvorfor er det viktig at frontruten er intakt?

Ikke ta sjanser når det kommer til sikkerhet – sjekk tilstanden til frontruten din hos oss i Bilia. Vi gjør en rask sjekk av frontruten din, slik at du vet med sikkerhet hvilken stand akkurat din frontrute er.

Verkstedtjenester

Når du setter igjen din bil hos oss for service kan du stole på at den er i trygge hender. Alle våre verksteder er autoriserte for våre bilmerker, dermed får bilen din akkurat den servicen den trenger.