Bestill Lexus-service hos Bilia

Vi vet hva Lexusen din trenger

Når du bestiller service hos Bilia, får du en sertifisert servicetekniker som gir bilen din oppmerksomheten den fortjener. Vi er spesialister på akkurat din Lexus! 

 

 • Lexus originalservice på autoriserte verksteder

 • Service utført av sertifiserte serviceteknikere

 • Alltid originaldeler

 • Ett års garanti

  Ett års garanti på utført arbeid er alltid inkludert når du leverer bilen din til service hos oss.
 • Autoriserte verksteder, alltid originale deler

  Vi er et autorisert verksted og garanterer at vi bare benytter originaldeler. Dette gir deg økt trygghet, samtidig som bilen får høyere annenhåndsverdi og fortsetter å være 100 prosent Lexus.
 • Kostnadsfri Lexus Veihjelp

  Når du får utført en service hos oss i Bilia, forlenger vi din kostnadsfrie Lexus Veihjelp til neste service. Den sikrer deg hjelp dersom uhellet skulle være ute – døgnet rundt, 365 dager i året, i hele Norge og store deler av Europa.
 • Stempel i serviceheftet

  Etter en Lexus originalservice får du alltid et stempel i serviceboken. Med utført originalservice og et stempel i serviceboken øker annenhåndsverdien til bilen din, noe som er gunstig dersom du etter hvert ønsker å selge den.

Vi er eksperter på akkurat din bil

 • Trygg og sikker kjøring

  Vi kontrollerer en rekke punkter på bilen din for å forsikre oss om at den er trygg og sikker å kjøre. 

 • Økt annenhåndsverdi

  En service som er utført av en av serviceteknikerne våre, forlenger levetiden og øker annenhåndsverdien til bilen din. 

 • Problemfri kjøring – år etter år

  En bil som har blitt vedlikeholdt på en god måte, holder lenger og yter bedre. Skulle uhellet allikevel være ute, er det fint å vite at Lexus Veihjelp alltid inngår når du får utført en service hos oss.  

 • Bedre drivstofføkonomi

  Motoren, eksosanlegget og dekkene er bare noen av komponentene vi kontrollerer og utbedrer for at du skal kunne kjøre mest mulig økonomisk. 

Lexus originalservice

Hva blir kontrollert når vi utfører Lexus-service på bilen din?

Her kan du lese mer om hva som er inkludert i en service og hvilke tjenester vi utfører. Tjenestene kan variere avhengig av servicen du velger.   

Standardomfang
Vi kontrollerer Check kontrollmeldinger og alle kontroll- og varsellamper. Deretter sjekker vi om det finnes smuss på taklukens styreskinner om bilen har dette. Vi utfører funksjonsprøve parkeringsbrems uten bremseprøver samt nulle servicevarslinger. Vi oppdaterer programvare om oppdateringer er tilgjengelig.
Oljeservice
Det er viktig å sjekke væskene i bilen med jevne mellomrom. Vi skifter olje, oljefilter og sammen med dette servicepunktet ligger skifte av mikrofilter (friskluftfilter) Med nytt mikrofilter er du sikret frisk og sunn luft i kupeen i hundrevis av nye mil.
Kjøretøykontroll
En kjøretøykontroll innebærer en fullstendig sjekk av bilen, vi går gjennom alt fra lys, bilbelter, horn, sjekker alle væsker, eventuelle for eventuelle lekkasjer, understell med hjuloppheng, bremser fjærer, dempere, låsemekanismer, dører, eventuelt sjekke taklukedrenering om bilen har dette og en rekke andre punkter.
Bytte av filter
Avhengig av antall kjørte kilometer skifter vi luftfilter og drivstoffilter.
Bremser
Vi bytter bremsevæske.
Tennplugger
Vi bytter tennplugger.