Toyota Prius+ 2015-modell. Foto.

Toyota Service

Din Toyota trenger regelmessig service i form av periodisk vedlikehold
Benytter du Toyota Originalservice hos Toyota Bilia, er du og bilen din i de beste hender, noe som gir deg som Toyota-eier trygghet frem til neste service/vedlikehold. Vi sørger for at bilen din skal fungere som den skal - at programvaren i bilen din er oppdatert gjennom Toyota Helsesjekk eller Toyota Hybrid Helsesjekk, alt for at det skal bli enklere for deg som Toyota-kunde.

Benytter du Toyota Originalservice får du automatisk nye 12 måneder med Toyota Eurocare i inntil 10 år. Tenk originalt!

Holder bilen din oppdatert
Din nye Toyota er fullpakket med en rekke ulike styrings- og sikkerhetssystemer som samarbeider om å ivareta bilens ytelse og din trygghet på veien.

Toyota Bilia som autorisert Toyota-verksted, er alltid koblet opp mot Toyotas fabrikker, hvor siste versjon av disse systemene kan hentes til din Toyota. Vi tilbyr derfor en Toyota helsesjekk med eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du nå har rett programvare til din bils elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler kan tilby via våre online-systemer mot fabrikk. Toyota Helsesjekk er inkludert uten ekstra kostnad, som en del av Toyota Originalservice hos oss.

Toyota Hybrid helsesjekk
Dette er sjekk og eventuell oppdatering av bilens programvare, slik at du har rett programvare til din Hybridmodells elektroniske systemer. En slik oppdatering er det vi som merkeforhandler som kan tilby via våre online systemer mot fabrikk. Inkludert i Toyota Hybrid Helsesjekk vil du også få 12 måneder/15000 km forlenget/utvidet garanti på hybridbatteriet. Denne garantien kan ved utført Toyota Originalservice hos et autorisert Toyota verksted i Norge, forlenges med 12 måneder av gangen etter bilens garantiutløp, helt til bilen når 10 års alder.

Få utført service/vedlikeholdet mens du venter.
Dobbelt så mye oppmerksomhet, men ikke dobbel kostnad.

Som næringskunde tilbyr vi deg Toyota Express Service som er tidsbesparende og effektivt for din bedrift og dine ansatte. Ved å benytte Toyota Express Service oppnår du:

  • forutsigbarhet
  • tidsbesparelse
  • fleksibilitet
  • perfekt for Toyota-kunder "In business"

Som privatkunde når du leverer bilen til service, ønsker du selvfølgelig at dette utføres kvalitetsmessig. Du ønsker at bilen din skal få profesjonell behandling og at dette skal gjøres så bekvemt som mulig for deg. Vi har derfor utviklet Toyota Express Service, slik at du kan få et servicetilbud som passer din livsstil og hverdag.

Toyota Express Service
Dette tar bare 60 minutter og du kan bestille en time som passer deg og din kalender. Du møter opp til avtalt tid og bare 1 time senere, er du på veien igjen med en bil som har fått fullt vedlikehold, samtidig som du har tid til overs til å nyte tiden med familien eller jobbe. Tar du service hos oss kan du også få nye 12 måneder med vårt veihjelpsprogram Toyota Eurocare.

Når du velger Toyota Express Service arbeider to spesialtrente mekanikere til en hver tid med bilen din. Mekanikerene arbeider etter en godt planlagt og synkronisert arbeidsprosedyre. På denne måten klarer vi å halvere tiden på servicen, uten at det koster noe mer enn en vanlig service.

Neste gang bilen din trenger service kan du bestille Toyota Express Service hos våre forhandlere. Ta kontakt med din Toyota-forhandler for bestilling av time eller bestill verkstedtime til din Toyota her.

Sørg for at din Toyota forblir en Toyota.

Les mer om våre servicetjenester.