Mann glad ved bil

Firmabiler

Bilias firmabilavdeling har solid erfaring med salg til det private og offentlige næringsliv. Vi kan tilby spennende bilmodeller fra flere anerkjente bilprodusenter og vi kan tilby tjenester som:

  • Leasing- og lånefinansiering
  • BiliaLease biladministrasjon
  • Service- og vedlikeholdsavtale
  • Forsikring
  • Erstatningsbil
  • Dekkhotell og mer

Leasing er for privatpersoner og firmaer som ønsker å lease/leie en bil i et visst antall måneder, vanligvis 36 måneder. For firmaer med org.nr. anbefaler vi BiliaLease, som samler alle kostnadene i én månedsleie. Dette er oversiktlig for deg og firmaet har full kontroll på de faktiske kostnadene på hele bilparken. Vi kommer gjerne med forslag på løsninger og bilvalg som passer ditt behov og din bedrift.

BiliaLease - et enklere bilhold

Bilia Personbil AS har i samarbeid med DNB Finans utviklet et biladministrasjonskonsept skreddersydd for næringslivet. Ved hjelp av dette konseptet blir den som har ansvaret for bedriftens biler avlastet med biladministrasjonen, mens den som er firmabilbruker får mulighet til selv å spesifisere bil innenfor gitte rammer og arbeidsgivers betingelser. BiliaLease frigjør interne ressurser og gir lavest mulige bilkostnader, samt ”revisjon” av hver enkelt bil.

Med BiliaLease får man en komplett leverandør av biler, finansiering, forsikring og biladministrasjon, kort sagt et enklere bilhold. BiliaLease er unik i form av at vi er med gjennom hele prosessen fra de første spørsmålene rundt bilen, og helt til vi mottar bilen etter endt leieperiode – god økonomi!

Gjennom BiliaLease tilbyr vi lave bilkostnader, et høyt bilteknisk kompetansemiljø og en totaladministrasjon av hele bilparken. Vi tilbyr et webbasert biladministrasjonsverktøy som gir muligheten for å se de reelle kostnadene og synliggjør mulighetene for å redusere disse, samt gjøre bilholdet enklere. BiliaLease skaper kort sagt et skreddersydd bilhold med komplette løsninger innen bilfinansiering og biladministrasjon for næringslivet, uansett størrelse på bilparken. Har du ikke anledning til å komme til oss, kommer vi gjerne på besøk for å avdekke bedriftens bilbehov.

Leasing

BiliaLease tilbyr leasing som finansieringsform. Leasing tilbys i flere forskjellige varianter, og hovedproduktet er leasing med restverdi. Restverdileasingavtaler er operasjonelle leieavtaler hvor de månedlige leieterminene behandles som driftsutgifter i kundens regnskap. Den enkelte leasingavtale inngås slik at leieperioden og restverdien er tilpasset kundens bruksbehov for den aktuelle bilen.

Leieterminene inkluderer både kapitalkostnader og avskrivning. Fordi leiekostnadene gjenspeiler både kjørelengde og bruksmønster vil dette gi et riktig bilde av de løpende bilkostnadene.

Kontakt oss for mer informasjon og tilbud: bilialease@bilia.no