Bilde av kvinne som fester sykkelen i takstativ på bilen

Originale reservedeler og tilbehør finner du i våre delebutikker

 • Vi kan din bil

  Bilia har kompetansen, erfaringen og utstyret som trengs for akkurat din bil.
 • Tilgjengelighet

  Bilia har forhandlere over hele Østlandet og Trøndelag.
 • Originaldeler

  Originaldeler for kvalitet og sikkerhet

Tilbehør til alle bilmerker

 • Vindusviskere

  Ett år er et helt liv for en vindusvisker.

  Vindusviskerens oppgave er å gi deg klar sikt. Men etter ett år i bruk har bladene blitt mindre effektive. Vann og smuss, friksjon, ekstreme temperaturer, ulike belegg og UV-stråling er noen av faktorene som sliter på viskerne og i tillegg kan få gummien til å bli hard og sprekke. Vindusviskerne er faktisk så viktige for sikten at de må betraktes som et sentralt sikkerhetsprodukt.

  Vi anbefaler å sjekke vindusviskerne to ganger i året og det er lurt å tenke på dette i forbindelse med hjulskift.  

  Våre originale vindusviskere er grundig testet og har perfekt passform til din bil som gir et meget bra resultat. Høy kvalitet på gummien som benyttes gjør at viskeren glir stillegående over ruten, samt gir en lang holdbarhet på viskerne.

  Viskere og annet tilbehør får du kjøpt i våre delebutikker.

 • Vinduspylervæske

  Bruk av riktig spylervæske gir deg bedre sikt og økt sikkerhet!

  Bilia tilbyr et kvalitetsprodukt som er skånsom mot metall og lakk. Vår spylervæske er konduktiv, det vil si at den inneholder nok elektrolytter til å kommunisere med bilens måleinstrumenter.


  Visste du at det er ulikt innhold i spylervæske for bruk om sommeren og om vinteren?

  En undersøkelse fra Norfakta viser at hele 70 prosent av oss ikke etterfyller med sommerspylervæske når våren kommer. Grunnen til at vi bør bytte, er forskjellen i temperaturforholdene. 

  Vinterstid er det viktig med spylervæske som tåler kuldegrader, og som fjerner vintersmuss som veisalt og olje. Ved bruk av sommerspylervæske om vinteren kan den fryse og medføre at både beholderen og motoren blir ødelagt. Sommerspylervæske inneholder mye mer såpe og mindre frostsikringsvæske, som enklere fjerner for eksempel insekter, pollen og annet sommersmuss. Faktisk så gjør frostsikringsvæsken i vinterspylervæsken at insekter og pollen tørker ut og blir sittende fast på frontruten: smusset fjernes ikke, men dras utover ruten og gir dermed redusert sikt.

 • Elektronisk parkeringsur

  Hybrid- og elbiler kan parkere gratis på mange offentlige parkeringsplasser ved bruk av elektronisk parkeringsur.
  • Setter ankomstid automatisk.
  • Stiller sommer- og vintertid selv.
  • Flott og diskre design.

Tilbehør

Bilia har salgsansvaret for BMW, MINI, Volvo, Toyota, Lexus, Jaguar, Land Rover og Morgan. Originale reservedeler og tilbehør til disse bilmerkene finner du i våre delebutikker.

Bilia er også en stor forhandler av dekk til person- og varebiler til alle bilmerker. Vi forhandler premiummerkene Nokian og Continental. Bilias medarbeidere er kompetente og opptatte av å gi kundene best mulig service ved salg av reservedeler og tilbehør til din bil. I tillegg til våre delebutikker, har Bilia dessuten flere medarbeidere som kun betjener telefonforespørsler.

Bedriftskunder
Bilia har en stor kundemasse profesjonelle kunder som karosseriverksteder og serviceverksteder. Våre bedriftskunder benytter seg av vår telefonservice samt at de har tilbud om delekatalog og bestillingsrutiner gjennom egen webportal. Reservedeler sendes daglig gjennom vårt eget distribusjonsnett eller på andre måter til hele landet.

Når du kjøper reservedeler og tilbehør hos Bilia gjør du en tryggere handel!