Bilde av en mann som står foran et stort fossefall

DEFA ladestasjon

Visste du at det er strenge krav til hvordan du kan lade din bil hjemme? Lading med ladeboks er en sikker, rask og enkel måte å lade bilen på.

DEFA har hjemmeladere som er laget for nordiske forhold, og som hjelper deg til fornuftig strømbruk, enten om du velger den praktiske og robuste DEFA Solid med energispareknapp, eller DEFA Power som har app-styring som gjør at du kan lade når strømmen er billigst.

DEFA ladestasjoner

Ønsker du å bestille ladestasjon?
Kontakt oss
Bilde av et ladeikonBilde av et ladeikon

Kan du lade elbil i vanlig stikkontakt?

Det er to måter å lade på, enten med ladeboks eller ved å bruke vanlig stikkontakt. Lader du med vanlig stikkontakt er det strenge regler du må følge, bl.a. egen kurs, maks 10A og jordfeilbryter type B. Ved å ikke følge disse reglene er det større risiko for brann. Lading med ladeboks er derfor en sikrere, raskere og enklere måte å lade bilen på hjemme.
Person setter inn ladekabel i bilPerson setter inn ladekabel i bil

Sikkerhet er viktig for oss

Alle DEFAs produkter gjennomgår omfattende tester under produktutvikling og produksjon. Alt fra materialtester til tester for ekstreme påkjenninger, både klimatiske forhold og produktets holdbarhet. Vi gjør også brukertester for å kvalitetssikre at produktene våre er intuitive i bruk. Som ytterligere dokumentasjon på DEFAs verifiering og validering gjøres en tredjepartssertifisering, som gir oss enda et bevis på at vi oppfyller alle normer og krav – og dermed har pålitelige og sikre produkter på markedet. Du kan stole på at våre produkter leverer det de lover og er godkjent for bruk i dag og i fremtiden.