Opplev XPENG | Bilia

Opplev XPENG hos Bilia

Vi hjelper deg med å finne den bilen du vil ha.
Besøk et av våre XPENG-anlegg hos Bilia i Bergen, Oslo, Lørenskog, Drammen eller Halden. I løpet av 2024 vil vi ha ytterligere to XPENG-forretninger i Innlandet og Agder. Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat. 

XPENG

G6

Nyheten XPENG G6 baner vei for hurtiglading på opptil 280 kW. Lad fra 10-80 % på 20 minutter.

Nå kan du kjøpe XPENG G6 hos oss. Kjøper du bil i mai spanderer vi (gratis) hengerfeste og vinterhjul koster kun 25 000,-. 

Vis mer

Kampanjeperiode mai 2024.

 • Kjøpspris fra419 900,-

XPENG

Lagerbilkampanje

Bruk mindre tid på lading og mer tid på opplevelser. Med XPENG G9 lades batteriet fra 10–80 % på kun 20 minutter.

Nå har vi et begrenset antall biler på lager for rask levering. Vi inkluderer vinterhjul i kampanjen.

Vis mer

Kampanjen gjelder så langt lageret rekker.

 • Kampanjepris fra511 300,-inkl. vinterhjul
XPENG G6XPENG G6

Nye XPENG G6 er årets mest spennende elbil-utfordrer

XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet. Med dette fyller XPENG et viktig segment i sin portefølje, og forventningene er høye.

Les mer om XPENG G6

XPENG G9 vintertestXPENG G9 vintertest

XPENG G9 gjentar suksessen

NAF/Motor har prøvekjørt XPENG G9 og bilen fortsetter å imponere med å være testens raskeste på lading også på vinteren. 

G9 var raskest i ladetid fra 10-80 prosent i ladetesten til NAF/Motor. Dette gjør at bilen gjentar suksessen fra sommerens test hvor den satte ny laderekord. 

Les nyheten

XPENG nybilsgarantiXPENG nybilsgaranti

7 års nybilgaranti

XPENG tilbyr svært gode garantier ved kjøp av nybil. Garantiperioden for hele kjøretøyet er syv år eller 160 000 km, ut fra hva som inntreffer først. Batteri og drivmotor har en garantiperiode på hele åtte år.

 • Kjøp bilen din online

  Kjøp din XPENG online eller hos Bilia på Kokstad i Bergen.

 • Helelektriske biler

  Mer kraft og superrask lading.
 • Alt under samme tak

  Vi har samlet salg, verkstedtjenester og det du trenger til din XPENG.

Utvalgte modeller

Selg bilen din til oss | BiliaSelg bilen din til oss | Bilia

Få innbytte for bilen din hos Bilia

Har du en pent brukt bil du ønsker å bytte inn? Vi tilbyr gjerne innbytte av din nåværende bil mot en XPENG-modell som passer deg og dine behov. Vi er interessert i alle bilmerker og hjelper deg med en uforpliktende verdivurdering. Kontakt oss for en hyggelig bilprat. 

XPENG G9 med vinterlysXPENG G9 med vinterlys

100 % elektrisk

Bruk mer tid på veien og mindre tid på lading. XPENG tilbyr 100 % elektrisk kjøring og er blant markedets raskeste på lading med en ladeeffekt på inntil 300 kW. Hver modell er designet for å automatisk tilpasse seg føreren og er spekket med intelligent teknologi. 

XPENG ble grunnlagt i 2014 og har skapt mobilitetsløsninger designet for å gjøre enhver reise til en opplevelse. Skap nye minner med hele familien og nyt komforten og de fantastiske kjøreegenskapene XPENG har å tilby.
 • Autorisert verksted

  Bilservice bør være din minste bekymring - velkommen til Bilia, vi kan XPENG!

 • Dyktige serviceteknikere

  Våre serviceteknikere tar hånd om både deg og din XPENG.

 • Alltid originaldeler

  Når du tar service hos Bilia er du garantert at vi kun bruker originaldeler fra XPENG.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLTP og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.