Opplev XPENG | Bilia

Opplev XPENG hos Bilia

Vi hjelper deg med å finne den bilen du vil ha.
Besøk et av våre XPENG-anlegg hos Bilia i Bergen, Oslo, Lørenskog eller Drammen. I løpet av 2024 vil vi ha ytterligere to XPENG-forretninger på Østlandet. Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat. 

Kampanjer

 • Kampanje i februar
  XPENG G9 hos BiliaXPENG G9 hos Bilia

  XPENG

  G9 RWD Standard Range

  Ved kjøp av XPENG G9 i februar får du med komfortpakke til kr. 9 900,- (ordinær pris kr. 39 900,-) som inkluderer Nappa skinnseter og Dynaudio Confidence Sound System. Vi spanderer også vinterhjul i kampanjen. 

  Vis mer

  Nappa skinnseter: masasjefunksjon (4 seter), førersete 2-veis justering av lårstøtte, passasjersete 2-veis benstøttejustering, passasjersete 4-veis justering av korsryggstøtte, bakseter 2-veis lårstøttejustering.
  Dynaudio Confidence Sound System: førserseterhøyttalere x2, Dolby Atmos, solskjerm for passasjer foran med premium LED-speil.

  G9 RWD Standard Range inkluderer bla.: 313 hk/430 Nm, rammeløse dører med soft-close, adaptive full LED-frontlykter, 19" 5-eikers Aero aluminiumsfelger, skjulte aerodynamiske elektriske dørhåndtak, elektrisk bakluke, gjennomgående panoramaglasstak, oppvarmede vinduer foran og bak, XPENG Surround lydsystem (8 høyttalere), luksuriøse premium-seter i kunstskinn, elektrisk fører- og passasjersete med minnefunksjon, kupéforvarming/kjøling, Xmart OS - Infotainment, kamera- og sensorutstyr m.m.

  Kampanjeperiode februar 2024. Forbehold om skrivefeil.

  • Kampanjepris fra537 430,-hos Bilia
 • Kampanje i februar
  XPENG G9 hos BiliaXPENG G9 hos Bilia

  XPENG

  G9 AWD Performance

  Ved leasing av XPENG G9 i februar får du med komfortpakke til kr. 9 900 (ordinær pris kr. 39 900,-) som inkluderer Nappa skinnseter og Dynaudio Confidence Sound System. Vi spanderer også vinterhjul i kampanjen. 

  Ønsker du annet innskudd eller kjørelengde? Ta kontakt så gir vi deg et tilbud.

  Vis mer

  Nappa skinnseter: masasjefunksjon (4 seter), førersete 2-veis justering av lårstøtte, passasjersete 2-veis benstøttejustering, passasjersete 4-veis justering av korsryggstøtte, bakseter 2-veis lårstøttejustering.
  Dynaudio Confidence Sound System:
  førserseterhøyttalere x2, Dolby Atmos, solskjerm for passasjer foran med premium LED-speil.

  G9 AWD Performance inkluderer bla.: 551 hk/717 Nm, intelligent justerbar luftfjæring, rammeløse dører med soft-close, adaptive full LED-frontlykter, 19" 5-eikers Aero aluminiumsfelger, skjulte aerodynamiske elektriske dørhåndtak, elektrisk bakluke, gjennomgående panoramaglasstak, oppvarmede vinduer foran og bak, XPENG Surround lydsystem (8 høyttalere), luksuriøse premium-seter i kunstskinn, elektrisk fører- og passasjersete med minnefunksjon, kupéforvarming/kjøling, Xmart OS - Infotainment, kamera- og sensorutstyr m.m.

  Kampanjeperiode februar 2024. Priser inkl. mva. Leasing/privatleie 3 års bindingstid, total kjørelengde 45.000 km. Månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået. El-rekkevidde (WLTP) 520 km. Nominell rente 4,99 % rente. Kjøpspris med hvit metalliclakk. Oppgradering av metalliclakk 150,-. Forbehold om skrivefeil. 

  • Leasing fra 4 990,- per måned3 år/45 000 km
  • Startleie/etabl.gebyr161 990,-inkl. mva
  • Totalpris341 630,-vil variere med rentenivået
  • Kjøpspris fra688 808,-hos Bilia
 • Kampanje i februar
  XPENG P7 hos BiliaXPENG P7 hos Bilia

  XPENG

  P7 RWD Long Range

  Med et stilsikkert og elegant design har XPENG P7 lekre linjer og aerodynamiske former du aldri blir lei av å beundre. Dette er en bil som fanger oppmerksomheten. 

  • Kampanjepris fra461 660,-hos Bilia
XPENG G9 med takboksXPENG G9 med takboks

Motor om XPENG G9: «Sensasjonelt bra»

Motor.no har prøvekjørt XPENG G9 og omtaler bilen som særdeles bra. Den får maks poeng for komfort og pris, den har masse plass, enormt med krefter, og lader svært raskt. 

- XPENG G9 løfter likevel kunnskapen og forståelsen opp på et nytt nivå. Ikke bare hevder den seg. Den er rett og slett best.

Elbil24 om XPENG G9: – Terningkast 6

Elbil24 er blant de mange som har latt seg imponere av XPENG G9. Nylig publiserte de en stor rekkevidde- og ladetest hvor bilen fikk terningkast seks.

– XPENGs nye SUV imponerer voldsomt. Du må rett og slett mye høyere opp i pris for å finne en elbil som er i nærheten av å tilby samme pakke, skriver de.

7 års nybilgaranti

XPENG tilbyr svært gode garantier ved kjøp av nybil. Garantieperioden for hele kjøretøyet er syv år eller 160 000 km, ut fra hva som inntreffer først. Batteri og drivmotor har en garantiperiode på hele åtte år.

 • Kjøp bilen din online

  Kjøp din XPENG online eller hos Bilia på Kokstad i Bergen.

 • Helelektriske biler

  Mer kraft og superrask lading.
 • Alt under samme tak

  Vi har samlet salg, verkstedtjenester og det du trenger til din XPENG.

Utvalgte modeller

Selg bilen din til oss | BiliaSelg bilen din til oss | Bilia

Få innbytte for bilen din hos Bilia

Har du en pent brukt bil du ønsker å bytte inn? Vi tilbyr gjerne innbytte av din nåværende bil mot en XPENG-modell som passer deg og dine behov. Vi er interessert i alle bilmerker og hjelper deg med en uforpliktende verdivurdering. Kontakt oss for en hyggelig bilprat. 

XPENG G9 med vinterlysXPENG G9 med vinterlys

100 % elektrisk

Bruk mer tid på veien og mindre tid på lading. XPENG tilbyr 100 % elektrisk kjøring og er blant markedets raskeste på lading med en ladeeffekt på inntil 300 kW. Hver modell er designet for å automatisk tilpasse seg føreren og er spekket med intelligent teknologi. 

XPENG ble grunnlagt i 2014 og har skapt mobilitetsløsninger designet for å gjøre enhver reise til en opplevelse. Skap nye minner med hele familien og nyt komforten og de fantastiske kjøreegenskapene XPENG har å tilby.
 • Autorisert verksted

  Bilservice bør være din minste bekymring - velkommen til Bilia, vi kan XPENG!

 • Dyktige serviceteknikere

  Våre serviceteknikere tar hånd om både deg og din XPENG.

 • Alltid originaldeler

  Når du tar service hos Bilia er du garantert at vi kun bruker originaldeler fra XPENG.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLTP og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.