En ren bil

En ren bil er en pen bil

Lakken holder bedre når bilen er ren, noe som er med på å bevare bilens verdi. Å vaske bilen, derimot, kan ofte føles litt slitsomt. Hvordan får man bort insektsrester på støtfangeren, hvordan blir man kvitt asfaltflekker på dørlistene, og hva med sveverust? Er det mulig å bli kvitt de små, brune flekkene som virker å være brent fast i lakken? Med riktige vaskeprodukter blir jobben mye enklere.

Meguiar's bilpleie­produkter

Vi selger kvalitetsprodukter fra Meguiar's®, en produsent som har vært ledende på markedet av profesjonelle overflate- og behandlingsprodukter siden 1901. Her finnes produkter som løser alle problemene som nevnes ovenfor, og som hjelper deg med å få bilen skinnende ren.

 • Meguiar's Hot Rims® All Wheel Cleaner

  En meget effektiv felgrens som fjerner bremsestøv.

  Et produkt som effektivt fjerner skitt, bremsestøv og eventuelle rustbelegg fra felgene. Et kraftig penetrerende og nøytraliserende middel bryter ned og løser opp skitten. Unngå å bruke felgrens på varme felger da det kan skade overflaten. For mest effektiv rengjøring, bruk produktet på en tørr overflate. Kan brukes på alle typer felger.

  710 ml
  Art. nr. MG9524
 • Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Protection Gel

  Endurance fortsetter å være favoritten til entusiastene.

  Den unike formelen stopper misfarging av dekkene og gir dem en mettet og dyp, svart glans. Denne gummifornyeren gir meget langvarig dekkbeskyttelse. Endurance er tyktflytende. Den påføres med svamp og er meget drøy i bruk.

  473 ml
  Art. nr. MG7516
 • Meguiar's NXT Generation™ Tech Wash

  En høytskummende bilshampo med god rengjøringseffekt.

  Dette er Meguiar's mest effektive syntetiske, polymerbaserte shampo, som løsner selv den tøffeste skitt, forurensning og veistøv, uten å fjerne voksen. pH-balansert formula fjerner effektivt rester av hardt vann og gir en flekkfri finish. Meget drøy i bruk.

  1,9 liter
  Art. nr. MG12664
 • Meguiar's NXT Generation™ Tech Wax 2.0

  Med Hydrophobic Polymer Technology™, er NXT Generation™ Tech Wax 2.0 et vitenskapelig gjennombrudd som gir en utrolig dyp glans i lakken.

  Hydrophobic betyr vannskrekk, og denne vannavstøtende effekten gjør at vannet perler seg på lakken. Denne poleringsvoksen gir en uovertruffen beskyttelse mot oksidasjon, korrosjon, UV-stråling og slitasje på lakken.

  532 ml
  Art. nr. MG12718
 • Meguiar's Ultimate Wash & Wax

  Bilshampo med voks. Gir en beskyttende effekt og god glans.

  Tradisjonelle "wash & wax"-produkter skummer vanligvis lite, og gir lite glans og beskyttelse, men ikke nå lenger! Meguiar's® hybrid-blanding av premium carnauba voks og syntetiske polymerer gir beskyttelse og glans mens du vasker.

  1,42 liter
  Art. nr. MG17748
 • Meguiar's Gold Class™ Rich Leather Cleaner/Conditioner

  En effektiv skinnpleie, som skånsomt renser skinn- og hudinteriør.

  Alt-i-ett behandlingen gir interiøret det opprinnelige utseendet, mykheten og smidigheten tilbake, samtidig som det gir beskyttelse. Inneholder naturlige oljer og er fullstendig pH-balansert. En ny formula gir en enkel, men effektiv ett-trinnsbehandling uten å etterlate hvite rester. Kan trygt brukes på alle lær- og skinnoverflater, også perforerte og de med sprekker og sømmer. Passer ikke for alcantara eller semsket skinn.

  400 ml
  Art. nr. MG17914
 • Meguiar's Ultimate Compound™

  Meguiars's® har revolusjonert kombinasjonen av rubbing og polering med Ultimate Compound™.

  Den nye slipeteknologien fjerner raskt oksidasjon, misfarging, merker fra fugleskitt og andre skader under overflaten, samtidig som den polerer overflaten speilblank. Ulik tradisjonelle rubbing- og poleringsprodukter som renser overflaten, er vårt nye produkt trygt på klarlakk og gir en forbløffende klar finish, fri for riper, virvler og ujevnheter. Enten man jobber for hånd eller bruker en poleringsmaskin, er Ultimate Compound™ lakkrens det perfekte valget for å klargjøre lakken for din Meguiars's favorittvoks.

  450 ml
  Art. nr. MG17216

Slik vasker du bilen din

Slik vasker du bilenSlik vasker du bilen
Det er herlig å sette seg inn i en nyvasket bil. For å beskytte lakken på bilen er det viktig å vaske bilen ofte. Bruk alltid rengjøringsmidler og produkter som er beregnet på bilpleie.

 • Bruk høytrykksspyler for å skylle bilen, men vær forsiktig så vannstrålen ikke skader lakken. Hvis bilen er veldig skitten, bør du først bruke et avfettingsmiddel.
  En svamp eller felgbørste er perfekt for rengjøring der høytrykksspyleren ikke kommer til.
 • Hell bilsjampo og rikelig med vann i en bøtte. Skift vann når det er skittent og ikke bruk det skitne vannet i bunnen av bøtta. Pass på at det ikke er smuss i svampen som kan ripe lakken. Begynn ovenfra og jobb deg nedover.
 • Skyll av bilsjampoen med høytrykksspyler. Vær spesielt nøye bak lister, på nummerplaten og andre områder hvor det lett samles skitt.
 • Tørk bilen med en mikrofiberklut eller et pusseskinn. Skyll og vri om pusseskinnet godt med jevne mellomrom. Syntetisk pusseskinn er mye bedre enn naturlig skinn som blir hardt og sprekker.
 • Hvis du skal polere bilen for å få skikkelig glans, bør du benytte en claybar for å fjerne all forurensing i overflaten før du starter selve poleringen. Dette for å unngå at man gnir løs smuss og tar det med seg rundt på bilen når man polerer. Ved å benytte lakkrens i tillegg, får du fjernet misfarging etter oksidasjon, og vaskeriper.
 • Ved polering vil en poleringsmaskin forenkle jobben betraktelig! Sørg også for å maskere de områdene du ikke ønsker å polere. Poler et lite område av gangen. Tørk deretter av restene med en myk mikrofiberklut eller pussegarn.
 • Tid for å vokse! Har du nettopp polert bilen egner hard voks seg perfekt. Det er en voks uten polish. Eventuelt kan du velge en bilpolish som inneholder voks, da slipper du dette trinnet. Påfør voksen med en svamp eller et frottéhåndkle. Pass på å ikke påføre for mye. Poler av overflødig voks med en ren, myk mikrofiberklut og fjern maskeringstapen.
 • Det er bedre for miljøet hvis du vokser bilen regelmessig i stedet for å bruke avfettingsmiddel for å få bilen ren.
 • Husk at det er detaljene som gjør det. Ikke glem felgene! Vask og poler for et skinnende rent resultat.