En ren bil

Bilpleie

En ren bil er en pen bil

Lakken holder bedre når bilen er ren, noe som er med på å bevare bilens verdi. Å vaske bilen, derimot, kan ofte føles litt slitsomt.

Hvordan får man bort insektsrester på støtfangeren, hvordan blir man kvitt asfaltflekker på dørlistene, og hva med sveverust? Er det mulig å bli kvitt de små, brune flekkene som virker å være brent fast i lakken? Med riktige vaskeprodukter blir jobben mye enklere.

Meguiar's bilpleie­produkter

Vi selger kvalitetsprodukter fra Meguiar's®, en produsent som har vært ledende på markedet av profesjonelle overflate- og behandlingsprodukter siden 1901. Her finnes produkter som løser alle problemene som nevnes ovenfor, og som hjelper deg med å få bilen skinnende ren.

 • Meguiar's Hot RimsMeguiar's Hot Rims

  Meguiar's Hot Rims® All Wheel Cleaner

  En meget effektiv felgrens som fjerner bremsestøv.

  Vis mer

  Et produkt som effektivt fjerner skitt, bremsestøv og eventuelle rustbelegg fra felgene. Et kraftig penetrerende og nøytraliserende middel bryter ned og løser opp skitten. Unngå å bruke felgrens på varme felger da det kan skade overflaten. For mest effektiv rengjøring, bruk produktet på en tørr overflate. Kan brukes på alle typer felger.

  710 ml

  Art. nr. MG9524

 • Meguiar's EnduranceMeguiar's Endurance

  Meguiar's Endurance High Gloss Tyre Protection Gel

  Endurance fortsetter å være favoritten til entusiastene.

  Vis mer

  Den unike formelen stopper misfarging av dekkene og gir dem en mettet og dyp, svart glans. Denne gummifornyeren gir meget langvarig dekkbeskyttelse. Endurance er tyktflytende. Den påføres med svamp og er meget drøy i bruk.

  473 ml

  Art. nr. MG7516

 • Meguiar's Ultimate Wash & WaxMeguiar's Ultimate Wash & Wax

  Meguiar's Ultimate Wash & Wax

  Bilshampo med voks. Gir en beskyttende effekt og god glans.

  Vis mer

  Tradisjonelle "wash & wax"-produkter skummer vanligvis lite, og gir lite glans og beskyttelse, men ikke nå lenger! Meguiar's® hybrid-blanding av premium carnauba voks og syntetiske polymerer gir beskyttelse og glans mens du vasker.

  1,42 liter

  Art. nr. MG17748

 • Meguiar's Gold Class™ Rich Leather Cleaner/ConditionerMeguiar's Gold Class™ Rich Leather Cleaner/Conditioner

  Meguiar's Gold Class™ Rich Leather Cleaner/Conditioner

  En effektiv skinnpleie, som skånsomt renser skinn- og hudinteriør.

  Vis mer

  Alt-i-ett behandlingen gir interiøret det opprinnelige utseendet, mykheten og smidigheten tilbake, samtidig som det gir beskyttelse. Inneholder naturlige oljer og er fullstendig pH-balansert. En ny formula gir en enkel, men effektiv ett-trinnsbehandling uten å etterlate hvite rester. Kan trygt brukes på alle lær- og skinnoverflater, også perforerte og de med sprekker og sømmer. Passer ikke for alcantara eller semsket skinn.

  400 ml

  Art. nr. MG17914

 • Meguiar's Ultimate Compound™Meguiar's Ultimate Compound™

  Meguiar's Ultimate Compound™

  Meguiars's® har revolusjonert kombinasjonen av rubbing og polering med Ultimate Compound™.

  Vis mer

  Den nye slipeteknologien fjerner raskt oksidasjon, misfarging, merker fra fugleskitt og andre skader under overflaten, samtidig som den polerer overflaten speilblank. Ulik tradisjonelle rubbing- og poleringsprodukter som renser overflaten, er vårt nye produkt trygt på klarlakk og gir en forbløffende klar finish, fri for riper, virvler og ujevnheter. Enten man jobber for hånd eller bruker en poleringsmaskin, er Ultimate Compound™ lakkrens det perfekte valget for å klargjøre lakken for din Meguiars's favorittvoks.

  450 ml

  Art. nr. MG17216

 • Meguiar's 3 IN 1 WAXMeguiar's 3 IN 1 WAX

  Meguiar's 3 IN 1 WAX™

  Meguiars's® revolusjonerende «alt-i-ett» produkt.

  Vis mer

  Nytt revolusjonerende «alt-i-ett» produkt som leverer særdeles bra på både lakkrens, polish og voksbeskyttelse i en og samme operasjon. Fjerner mindre riper, øker glansen og gir en langvarig beskyttelse. Påføringssvamp medfølger.

  473 ml

  Art. nr. MG191016

Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Forbehold om prisendringer på disse produktene.

Tips og råd for enklere bilhold

 • Slik vasker du bilen din

  For et vellykket resultat er det noen ting å tenke på når du skal vaske bilen selv. Her gir vi deg noen tips og råd på veien.

 • Bilvei om vinterenBilvei om vinteren

  Forbered bilen for vinteren

  Høstens våtere vær er en god påminnelse om at det er på tide å se over bilen.

  Vi gir deg tipsene så den er klar for vinterens is, snø og salte veier.