Øvrig tilbehør

Øvrig tilbehør

Selv om bilen din allerede er en pålitelig følgesvenn på veien, finnes det tilbehør som kan gjøre kjøreopplevelsen enda bedre og tryggere. Enten det er for å forenkle bilholdet eller øke sikkerheten, tilbyr vi flere smarte tillegg til din bil.

 • Juli/august-tilbud
  Våt frontruteVåt frontrute

  Vindusspylervæske

  Bruk av riktig spylervæske gir deg bedre sikt og økt sikkerhet!

  Bilia tilbyr et kvalitetsprodukt som er skånsom mot metall og lakk. Vår spylervæske er konduktiv, det vil si at den inneholder nok elektrolytter til å kommunisere med bilens måleinstrumenter.

  Vis mer

  Visste du at det er ulikt innhold i spylervæske for bruk om sommeren og om vinteren?

  En undersøkelse fra Norfakta viser at hele 70 prosent av oss ikke etterfyller med sommerspylervæske når våren kommer. Grunnen til at vi bør bytte, er forskjellen i temperaturforholdene. 

  Vinterstid er det viktig med spylervæske som tåler kuldegrader, og som fjerner vintersmuss som veisalt og olje. Ved bruk av sommerspylervæske om vinteren kan den fryse og medføre at både beholderen og motoren blir ødelagt. Sommerspylervæske inneholder mye mer såpe og mindre frostsikringsvæske, som enklere fjerner for eksempel insekter, pollen og annet sommersmuss. Faktisk så gjør frostsikringsvæsken i vinterspylervæsken at insekter og pollen tørker ut og blir sittende fast på frontruten: smusset fjernes ikke, men dras utover ruten og gir dermed redusert sikt.

  • Tilbudspris129,-4 stk á 3 liter
  • Veil. pris156,-
 • VindusviskereVindusviskere

  Vindusviskere

  Våre originale vindusviskere er grundig testet og har perfekt passform til din bil som gir et meget bra resultat. Høy kvalitet på gummien som benyttes gjør at viskeren glir stillegående over ruten, samt gir en lang holdbarhet på viskerne.

  Vis mer

  Vindusviskerens oppgave er å gi deg klar sikt. Men etter ett år i bruk har bladene blitt mindre effektive. Vann og smuss, friksjon, ekstreme temperaturer, ulike belegg og UV-stråling er noen av faktorene som sliter på viskerne og i tillegg kan få gummien til å bli hard og sprekke. Vindusviskerne er faktisk så viktige for sikten at de må betraktes som et sentralt sikkerhetsprodukt.

  Vi anbefaler å sjekke vindusviskerne to ganger i året og det er lurt å tenke på dette i forbindelse med hjulskift. 

 • DEFA SmartChargeDEFA SmartCharge

  DEFA SmartCharge

  En testet og prisvinnende bærbar lader designet for å gjøre lading trygt og enkelt for alle. Ideell for alle typer 12V bly/syre-batterier. Tilpasser ladingen automatisk etter batteriets ladestatus, størrelse og temperatur.

  Tilgjengelig i 4Amp og 8Amp.

  • Veil. pris1 075,-4Amp
  • Veil. pris1 859,-8Amp
 • Elektronisk parkeringsur APT4 MagneticElektronisk parkeringsur APT4 Magnetic

  Elektronisk parkeringsur

  Hybrid- og elbiler kan parkere gratis på mange offentlige parkeringsplasser ved bruk av elektronisk parkeringsur.

  • Setter ankomstid automatisk.
  • Stiller sommer- og vintertid selv.
  • Flott og diskre design.
  Vis mer

  APT4 Magnetic er en nyutviklet, helautomatisk P-skive der det er fokusert på funksjon og design. Den leveres med dato og tid innstilt fra fabrikk og justeres automatisk mellom sommer- og vintertid. P-skiven monteres enkelt på innsiden av frontruten.

  APT4 Magnetic har en avansert sensor som reagerer på bilens forflytning og registrerer når du parkerer bilen. Ved parkering vil den automatisk vise tidspunktet når bilen ble parkert.

  Artikkelnummer LO APT4

 • Bilde av Dräger Alcotest® 4000Bilde av Dräger Alcotest® 4000

  Dräger Alcotest® 4000

  Dräger Alcotest® 4000 er en ny generasjon alkotester. Den retter seg hovedsakelig mot det private markedet, og den oppfyller internasjonale standarder for privat (EN16280) og profesjonell (EN15964) bruk. Til forskjell fra forgjengeren, Dräger Alcotest 3820, har Dräger Alcotest 4000 et nytt og forbedret design, og et batterideksel slik at du enkelt kan bytte batteri på egenhånd.

  Vis mer

  Dräger har vært en ledende global produsent og leverandør av måleinstrumenter for måling av alkohol til politi og myndigheter i over 60 år. Det blir utført over 30 millioner alkoholtester hvert år med Drägerprodukter på verdensbasis. Kontinuerlig utvikling gjennom mange år har gjort Dräger Alcotest® 4000 til en pålitelig og rask alkotester.

  Kvalitet betyr ikke mer komplisert
  En alkotester skal være enkel i bruk, uansett hvor avansert den bakenforliggende teknologien er. Menyen er på norsk, og brukeren manøvrerer ved hjelp av en enkelt funksjonsknapp. Oppstartstiden tar bare noen sekunder og instrumentet leverer garantert korrekt resultat, hver gang. Arbeidstemperatur fra -5°C til +50°C.

  Diskret og lydløs
  Alcotest 4000® er så liten at den får plass i bukselommen eller i håndvesken din. Lyden kan også skrus av om du ønsker å være diskret i bruken. Det følger med et beskyttende lokk. Dette gjør anvendelsen enkel, i tillegg til at det beskytter munnstykket. Instrumentet leveres i en beskyttende pose. I denne posen får du også plass til et ekstra munnstykke.

  Alcotest 4000 skal kalibreres minst en gang per år, noe vi i Bilia selvsagt er behjelpelig med. Ta kontakt for mer informasjon.

  Art.nr: KGKID3706318

  • Veil pris2 995,-

Utvalget kan variere fra butikk til butikk. Forbehold om prisendringer på disse produktene.

Les våre tips for enklere bilhold

 • Bilvei om vinterenBilvei om vinteren

  Forbered bilen for vinteren

  Høstens våtere vær er en god påminnelse om at det er på tide å se over bilen.

  Vi gir deg tipsene så den er klar for vinterens is, snø og salte veier.

 • Fastspent baby i barnestolFastspent baby i barnestol

  Velg riktig barnesete

  Det kan være en jungel med alle begrepene og sertifiseringene når det er tid for å kjøpe babystol og bilbarnestol.

  Vi forklarer begrepene og gir tips om hvordan du kan tenke når du velger stol.

 • SommerhjulSommerhjul

  Slik skifter du hjul selv

  Ønsker du å skifte hjulen på bilen din selv, må du ha riktig utstyr og følge riktig rekkefølge for å sikre at det blir trygt. Følg vår liste og skift hjul selv i ti trinn.