Øvrig tilbehør

Øvrig tilbehør

 • Vinduspylervæske

  Bruk av riktig spylervæske gir deg bedre sikt og økt sikkerhet!

  Akkurat nå har vi tilbud på vinterspylervæske: 1 pose 49,-. 4 poser 179,-

  Bilia tilbyr et kvalitetsprodukt som er skånsom mot metall og lakk. Vår spylervæske er konduktiv, det vil si at den inneholder nok elektrolytter til å kommunisere med bilens måleinstrumenter.


  Visste du at det er ulikt innhold i spylervæske for bruk om sommeren og om vinteren?

  En undersøkelse fra Norfakta viser at hele 70 prosent av oss ikke etterfyller med sommerspylervæske når våren kommer. Grunnen til at vi bør bytte, er forskjellen i temperaturforholdene. 

  Vinterstid er det viktig med spylervæske som tåler kuldegrader, og som fjerner vintersmuss som veisalt og olje. Ved bruk av sommerspylervæske om vinteren kan den fryse og medføre at både beholderen og motoren blir ødelagt. Sommerspylervæske inneholder mye mer såpe og mindre frostsikringsvæske, som enklere fjerner for eksempel insekter, pollen og annet sommersmuss. Faktisk så gjør frostsikringsvæsken i vinterspylervæsken at insekter og pollen tørker ut og blir sittende fast på frontruten: smusset fjernes ikke, men dras utover ruten og gir dermed redusert sikt.

 • Vindusviskere

  Ett år er et helt liv for en vindusvisker.

  I oktober tilbyr vi 20 % rabatt på vindusviskere til BMW, MINI, Volvo, Toyota og Lexus.


  Vindusviskerens oppgave er å gi deg klar sikt. Men etter ett år i bruk har bladene blitt mindre effektive. Vann og smuss, friksjon, ekstreme temperaturer, ulike belegg og UV-stråling er noen av faktorene som sliter på viskerne og i tillegg kan få gummien til å bli hard og sprekke. Vindusviskerne er faktisk så viktige for sikten at de må betraktes som et sentralt sikkerhetsprodukt.

  Vi anbefaler å sjekke vindusviskerne to ganger i året og det er lurt å tenke på dette i forbindelse med hjulskift.  

  Våre originale vindusviskere er grundig testet og har perfekt passform til din bil som gir et meget bra resultat. Høy kvalitet på gummien som benyttes gjør at viskeren glir stillegående over ruten, samt gir en lang holdbarhet på viskerne.

  Viskere og annet tilbehør får du kjøpt i våre delebutikker.

 • Elektronisk parkeringsur

  Hybrid- og elbiler kan parkere gratis på mange offentlige parkeringsplasser ved bruk av elektronisk parkeringsur.
  • Setter ankomstid automatisk.
  • Stiller sommer- og vintertid selv.
  • Flott og diskre design.
 • Dräger Alcotest® 4000

  Dräger Alcotest® 4000 er en ny generasjon alkotester. Den retter seg hovedsakelig mot det private markedet, og den oppfyller internasjonale standarder for privat (EN16280) og profesjonell (EN15964) bruk. Til forskjell fra forgjengeren, Dräger Alcotest 3820, har Dräger Alcotest 4000 et nytt og forbedret design, og et batterideksel slik at du enkelt kan bytte batteri på egenhånd.