Innbytte av bil hos Bilia

Vi tar bilen din i innbytte

Mange som kjøper en ny eller brukt bil fra oss eier allerede en bil. Vi kjøper gjerne den gamle bilen din, i bytte mot at du kjøper en ny bil fra oss. Det er dette som kalles innbytte. Da tar vi på oss hele det juridiske ansvaret for bilen din, og salgssummen trekkes fra prisen på din nye bil. Tryggere og enklere enn å selge bilen din privat.

Ønsker du å vite innbyttepris?
Kontakt oss

Fordeler med innbytte

 • Vi tar jobben

  Du slipper jobben med å selge bilen din.
 • Enklere oppgjør

  Du får et enklere oppgjør.
 • Mindre ansvar

  Som forhandler overtar vi ansvaret.
 • Sømløs overlevering

  Overlever bilen i forbindelse med at du henter ny bil.

Vanlige spørsmål og svar om innbytte

Lønner det seg med innbytte?
Du vil nesten alltid oppnå høyere pris for bilen din om du selger privat. Da tar du hele jobben og ansvaret, og kan ta hele salgssummen selv.

Det kan være tidkrevende å selge bilen privat, og mange velger innbytte nettopp fordi det er enklere og tryggere å selge til en forhandler. Når du selger bilen din til oss slipper du å bekymre deg for eventuelle problemer som måtte dukke opp i etterkant, siden vi tar det fulle og hele juridiske ansvaret.
Hvordan foregår verdivurdering?
Selv om vi kan gi deg et røft verdiestimat basert på bilmerke, bilmodell, årsmodell, kilometerstand og din beskrivelse av bilens tilstand er det først når vi går over bilen fysisk at vi kan sette en endelig verdivurdering og gi deg et tilbud.
Hva skjer med lån og heftelser?

Har du lån med sikkerhet i bilen er dette informasjon du er pliktig å opplyse om. Kjøper du ny bil av oss er vi behjelpelig med finansiering og innløsing av ditt gamle lån. Resterende beløp kan brukes som delbetaling av din nye bil.

Hvor lenge er innbytteprisen gyldig?
Med dagens leveringssituasjon på nye biler, er det viktig å være klar over at vi må ta en ny vurdering ved lang leveringstid på din nye bil. Prisen vi estimerer ved innbytte har begrenset varighet, og også ved mange kjørte kilometer må vi revurdere prisen. Snakk med en selger for å se hva som gjelder i ditt konkrete tilfelle.

Finn din neste bil

Hos oss finner du alltid et stort utvalg av nye og brukte biler.
Vi hjelper deg gjerne å velge en bil som passer deg og dine behov.