Bilde av vei med billys

MINI Veihjelp

MINI veihjelp står til din rådighet hvis du får driftsstans. MINI veihjelp samarbeider med utvalgte teknikere og redningstjenester, for å få i din MINI på veien igjen.

Det skal mye til for å stoppe en MINI. Og takket være tjenesten MINI Veihjelp, som gjelder over hele Europa, kan ikke engang et driftsstopp hindre deg i å nå reisemålet. MINI Veihjelp er inkludert i 3 år fra registreringsdatoen av en ny MINI. Deretter vil du fortsatt være sikret dekning under MINI Veihjelp i opptil 10 år hvis du utfører de reglementerte servicene på et autorisert MINI serviceverksted i Norge. Ta kontakt om du opplever driftsstans, små uhell eller punktering.

Vi er tilgjengelige på telefon hver eneste dag, året rundt. 
Telefonnummer til MINI Veihjelp: 

800 32 062 (fra Norge)
+47 67 80 40 57 (fra utlandet)

Ved punktering kan vi hjelpe deg på stedet. Dersom dekket ikke kan repareres eller skiftes, vil bilen bli tauet til nærmeste MINI verksted (kostnad for nytt dekk er ikke inkludert).

Vi hjelper også til ved mindre uhell, f.eks. hvis du har låst inn nøkkelen i bilen eller mistet den, fylt feil eller kjørt tom for drivstoff.

Hvis du blir utsatt for en liten ulykke (f.eks. kollisjon eller utforkjøring) uten at airbagene blir løst ut, så vil MINI Veihjelp kunne bistå over telefon og med tauing. Dette er kostnader som vil bli dekket av ordningen. Ytterligere kostnader som tilkommer i forbindelse med uhellet må tas med forsikringsselskapet.

Hvis en skade ikke kan utbedres på stedet, dekkes kostnader for tauing til nærmeste autoriserte MINI serviceverksted, eller til ditt foretrukne MINI serviceverksted hvis den ekstra strekningen er mindre enn 100 km langs veien.

MINI Veihjelp kan også dekke erstatningsbil, taxi, hotellovernatting etter visse kriterier. Retten til tjenestene som omfattes av MINI Veihjelp bortfaller hvis driftsstansen skyldes at inspeksjons- og vedlikeholdsintervallene som produsenten har foreskrevet, ikke er overholdt, eller at et ikke-autorisert verksted har utført inspeksjoner, vedlikehold eller reparasjoner som anvist av produsenten.

Ta kontakt for nærmere informasjon, når uhellet er ute, så får du nærmere informasjon om hva MINI Veihjelp dekker.