Bilde av MINI-modeller

Privatleasing av MINI hos Bilia

Oppdag fordelene med privatleasing

Drømmer du om en ny MINI, uten å måtte ta opp et stort billån? Da er privatleasing det perfekte valget for deg. Her betaler du en fast månedskostnad og disponerer bilen i en tidsbestemt periode.


Bilde av en mann som tar noe ut av bagasjerommet i en MINI ClubmanBilde av en mann som tar noe ut av bagasjerommet i en MINI Clubman

Når du leaser, unngår du å binde opp kapital i en bil.

I tillegg slipper du jobben med å selge bilen i etterkant, og du trenger heller ikke bekymre deg for verditap. Hos Bilia kan du enkelt lease ny MINI, helt uten krav til innskudd (ofte kalt startleie).

Leasingleien blir fastsatt ut ifra lengden på avtaleperioden – vanligvis 36 eller 48 måneder – og hvor langt du regner med å kjøre. Med MINI Leasing får du forutsigbare bilkostader og et praktisk bilhold.

Vil du ha bilen i en lengre periode, eller ønsker du å plusse på kjørelengden? Prat med oss, så tilpasser vi leasingavtalen etter dine behov.

Bilde av interiøret i en MINI CooperBilde av interiøret i en MINI Cooper

Dette kan du få når du privatleaser ny MINI hos oss:  

  • serviceavtale (unntak kan forekomme)
  • fra 0 kr i innskudd 
  • forutsigbar månedskostnad 
  • ordinær kontraktstid på tre eller fire år med 10 000 kjørte km i året eller mer ved behov 

 
Vil du ha bilen i en lengre periode, eller ønsker du å plusse på kjørelengden? Prat med oss, så tilpasser vi leasingavtalen etter dine behov.  

Spørsmål og svar

Hvordan fungerer privatleasing? 

Privatleasing er et godt alternativ for deg som ønsker å leie bilen din i stedet for å eie den. Velg først modell, ekstrautstyr og planlagt kjørelengde. Dette er med på å avgjøre den endelige månedsprisen. Denne kostnaden kan påvirkes av endringer i kjørelengde og renter. Leasingavtalen du tegner hos oss, varer normalt i tre år. 

Hvordan beregnes månedskostnaden?

Når vi beregner månedskostnaden for en leasingavtale, tar vi utgangspunkt i en kontraktstid på tre eller fire år. Dette gjelder også når vi kjører kampanjer på spesielle bilmodeller. Månedskostnaden varierer avhengig av bilmodell, kjørelengde og om serviceavtale er inkludert eller ikke. Kontakt oss dersom du vil ha et pristilbud for en spesiell bilmodell.  

Hvilke avgifter kommer i tillegg?

Etableringsgebyr, forsikring og drivstoffutgifter er ikke inkludert i månedsprisen.  

Kan hvem som helst privatlease en bil?

For at du skal kunne privatlease en bil hos oss i Bilia, tar vi først en rask kredittskjekk av deg.

Slik vedlikeholder du leasingbilen

Det er veldig viktig å behandle bilen pent i leasingperioden. I praksis har du det samme ansvaret for en leasingbil som for en bil du eier. Det betyr at det er din oppgave å følge opp serviceprogrammet på bilen og sørge for vedlikehold som dekk- og oljeskift. 
 
Følger du ikke serviceintervallene, kan dette i verste fall anses som mislighold av leasingavtalen og føre til at du mister garantien på bilen – noe som igjen kan få økonomiske konsekvenser ved innlevering. Når du leverer inn bilen etter endt leasingperiode, vil en av våre ansatte se over bilen sammen med deg. Dersom det er skader og mangler på bilen som vi må utbedre, vil dette komme som en tilleggsutgift (såkalt påkost).