Tek.no: – En finslipt familie-SUV

Publisert 17. juni 2024

Tek.no er blant de som har latt seg imponere av nye XPENG G6. De har prøvekjørt bilen og kaller den en finslipt familie-SUV.

– Xpeng ga oss anledning til å prøvekjøre bilen en rute på Østlandet, og vi kan ganske raskt konstatere at det er lite galt med selve kjøreopplevelsen. Performance-modellen er akkurat så sprek som den oppgitte 0–100-tiden på 4,1 sekunder skulle tilsi, og den er veldig stiv og kontrollert på veien. ... Selv i økomodus er imidlertid G6 mer enn sprek nok for daglig kjøring, skriver nettstedet i sin artikkel.

Forutenom kjøreegeneskapene lar Tek.no seg også imponere over lasteplassen i G6.

– Bakseteplassen kan vi jo bare gjenta fra lanseringssniktitten vår at er god, med god plass både til beina og i høyden. Du kan også justere vinkelen på bakseteryggene om du vil sitte enda litt mer avslappet.

– Bagasjerommet måler 571 liter, som er i øvre sjikt i dette segmentet, men noe av plassen er gjemt i et rom under bagasjeromsgulvet. 

Artikkelen, som også publiseres på VG.no, oppsummeres slik:

– Det svært så folksomme markedet for mellomstore familie-SUV-er har fått et nytt og meget godt alternativ i Xpeng G6. Den er brennkvikk, har tilsynelatende god rekkevidde og lader lynraskt.

Tek.no noteter også «at Xpeng er i ferd med å etablere seg som en meget kompetent bilprodusent, med G6 som et tydelig tegn på hvor fort utviklingen går.»

Les hele artikkelen hos Tek.no.

Aktuelle nyheter fra XPENG

 • XPENG G9 hos BiliaXPENG G9 hos Bilia

  – Jeg var stolt av å kjøre denne bilen

  Tre testpiloter lot seg imponere over XPENG G9 fra Bilia. Les hva som overrasket dem

 • XPENG showroom i Bjørvika, OsloXPENG showroom i Bjørvika, Oslo

  Tek.no: – En finslipt familie-SUV

  Nettstedet Tek.no følger elbilbransjen tett og er blant de som har latt seg imponere av nye XPENG G6.

  De har prøvekjørt bilen og er blant imponert over plassen bilen byr på. Tek.no kaller den en finslipt familie-SUV. 

 • XPENG G6 Elprix testXPENG G6 Elprix test

  XPENG overbeviser igjen i verdens største elbiltest El Prix

  Den nye mellomklasse-SUVen XPENG G6 presterte svært godt under krevende forhold i NAF El Prix og følger med det overbevisende opp i hjulsporene til fjorårets rekordtaker, XPENG G9.

 • XPENG G6XPENG G6

  Årets mest spennende utfordrer

  XPENG følger opp suksessen XPENG G9 med en helt ny modell på det norske markedet: XPENG G6. Den elektriske, høyteknologiske, coupé-SUVen sikter seg inn mot det populære mellomstore SUV-segmentet.

 • XPENG G9 vintertestXPENG G9 vintertest

  XPENG G9 gjentar suksessen

  Xpeng Motors er stolte over å fortelle at deres folke-SUV G9 var raskest i ladetid fra 10-80 prosent i ladetesten til NAF/Motor. Dette gjør at bilen gjentar suksessen fra sommerens test hvor den satte ny laderekord. 

 • Grønn XPENG G9Grønn XPENG G9

  XPENG G9 oppnår stjerneresultat

  Nye XPENG G9 belønnes med fem stjerner etter test hos Europas ledende sikkerhetsinstitutt.

  Dette er XPENGs andre femstjerners sikkerhetsvurdering for en internasjonal modell etter at nye P7 i oktober oppnådde både Euro NCAP og C-NCAP femstjerners vurderinger.

 • Grønn XPENG G9Grønn XPENG G9

  XPENG G9 er «Folkets Favoritt 2024»

  I en svært spennende konkurranse har leserne av Dagbladet, DinSide og Elbil24 gjennom en hel måned stemt frem sin favorittbil i kampen om å bli «Folkets Favoritt 2024».