Visjon og verdigrunnlag

Visjon og verdigrunnlag

Vi skal bli bransjens beste servicebedrift gjennom omtanke for våre kunder og kollegaer.
Vi streber etter kontinuerlig forbedring, for å bli litt bedre hver dag, uavhengig av rolle og oppgaver. Ved å jobbe målrettet med omtanke i visjon, verdier og kundeløfte skapes en positiv spiral der vi kan overgå forventninger å gi både kunder og kollegaer en bedre opplevelse.
 • Visjon
  Vi skal bli bransjens beste servicebedrift gjennom omtanke for våre kunder og kollegaer.
  Med omtanke og stolthet vil Bilia skape en bærekraftig virksomhet ved å tilby attraktive og innovative helhetsløsninger for den mobile personen.
 • Kultur og verdier
  Engasjement, kompetanse, ekte, respekt. 

  Vi er engasjert når vi møter hverandre, kunder og leverandører. Vi bruker vår kompetanse til å finne løsninger og forslag med kundens beste i tankene. Ved å være ekte, ærlige og vise respekt for hverandre, skaper vi tillit til oss selv som bedrift og våre ansatte.
 • Kundeløfte
  En bedre opplevelse. 

  Hos Bilia gjør vi alltid det lille ekstra for kundene våre, uansett om kontakten skjer over telefon, som et verkstedbesøk eller i bilhallen. Ved å skape en positiv opplevelse som overgår forventningene og gir merverdi, kan vi bygge langsiktige kunderelasjoner som skiller oss fra andre aktører i bransjen.

Sammen er vi Bilia


Nøkkelen til framgang er våre medarbeidere. Vi leter hele tiden etter flere engasjerte og omtenksomme personer som deler vår visjon.