Volvo beltestol barn

Beltestol

4-10 år (15-36 KG)

Beltestolen er utstyrt med polstret nakkestøtte, høye sidepaneler og skulderbeskytter for å gi optimal komfort og sikkerhet til barn mellom 4 og 10 år, eller barn som veier mellom 15 og 36 kg.

Beltestolen kommer utstyrt med trekullfarget trekk som kan maskinvaskes (30° C ullprogram). Setet veier 6,4 kg og Isofix-systemet holder setet trygt på plass, også når barnet ikke sitter i det (Isofix-base kjøpes separat).
Vi anbefaler at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.

Kampanjepris i juni og juli: 3.108,-
Veil.pris 3.885,-
Artikkelnr. 31320529

  • Barn i Volvo
  • Barn i Volvo
  • Barn i Volvo

Bakovervendt bilsete er fem ganger så sikkert!

For at barnet skal tåle det kroppen blir utsatt for i en kollisjon, trenger det ekstra beskyttelse i form av babysete eller barnestol. Den sikreste måten å reise i en bil for barn er i et bakovervendt barnesete.  Små barn som reiser i forovervendte barneseter, har opptil fem ganger så høy risiko for død eller alvorlig skade sammenlignet med barn i bakovervendt barnesete.

For de minste barna er hodet stort og tungt i forhold til kroppen, og ved en kollisjon eller kraftig nedbremsing vil det kastes frem og tilbake med enorm kraft. I en forovervendt stol utsettes nakken for voldsomme krefter i form av hele 180-220 kg, mens et bakovervendt sete absorberer kraften bedre og reduserer belastningen til 40-60 kg.

Vi anbefaler at barn opptil fire år sitter bakovervendt i bilen. En bakovervendt stol beskytter barnets hode og nakke mye bedre.