Volvo barnesete

Barnesete

Bakovervendt barnesete - 9 måneder-6 år (9-25 KG)

Bakovervendt barnestol utformet for å gi optimal komfort og sikkerhet til barn mellom 9 måneder og 6 år, eller barn som veier mellom 9 og 25 kg.

Barnesetet har forbedret benplass, funksjon for å vippe og legge setet bakover og kommer utstyrt med et koksgrått trekk som kan maskinvaskes (30° C ullprogram). Setet veier 7 kg og er enkelt å montere, regulere og fjerne.
Vi anbefalere at barn sitter bakovervendt til de er minst fire år.

Kampanjepris i juni og juli: 4.536,-
Veil.pris 5.670,-
Artikkelnr. 31414952

  • Barn i Volvo
  • Barn i Volvo
  • Barn i Volvo

Bakovervendt bilsete er fem ganger så sikkert!

For at barnet skal tåle det kroppen blir utsatt for i en kollisjon, trenger det ekstra beskyttelse i form av babysete eller barnestol. Den sikreste måten å reise i en bil for barn er i et bakovervendt barnesete.  Små barn som reiser i forovervendte barneseter, har opptil fem ganger så høy risiko for død eller alvorlig skade sammenlignet med barn i bakovervendt barnesete.

For de minste barna er hodet stort og tungt i forhold til kroppen, og ved en kollisjon eller kraftig nedbremsing vil det kastes frem og tilbake med enorm kraft. I en forovervendt stol utsettes nakken for voldsomme krefter i form av hele 180-220 kg, mens et bakovervendt sete absorberer kraften bedre og reduserer belastningen til 40-60 kg.

Vi anbefaler at barn opptil fire år sitter bakovervendt i bilen. En bakovervendt stol beskytter barnets hode og nakke mye bedre.