BMW tilbehør

BMW Tilbehør

For deg som elsker dynamiske opplevelser.

BMW er mer enn bil. Velger du BMW, velger du en livsstil - en livsstil der design, innovasjon og estetikk er betydningsfullt. 

Hver måned vil noen produkter fra BMW Lifestyle og BMW Tilbehør bli presentert som månedens produkt, og vil være tilgjengelig til kampanjepriser i perioden.

Last ned BMW Lifestyle-katalogen.

BMW trådløs ladestasjon

BMW trådløs ladestasjon

BMWs trådløse ladestasjon installeres i koppholderen og lader alle mobiler som støtter Qi teknologi. Den innebygde powerbanken gjør lading mulig også utenfor bilen.

Veil.pris: 2.288,-

BMW termokopp

BMW termokopp

Flott følgesvenn til turen! BMW termokopp i eksklusivt design. Koppen er laget i rustfritt stål, med et fint silikonbånd rundt som sikrer godt grep.

Veil. pris: 223,-

BMW Car Care Case summer

BMW Car Care Case summer

Gi din BMW en spa-opplevelse. BMW Clean & Care Bag inneholder originale renseprodukter for å ta vare på kvalitetsmaterialene i din BMW.

Veil.pris 480,-

BMW paraply

BMW paraply

BMW lommeparaply i praktisk størrelse med enkel åpning- og lukkemekanisme.

Veil.pris 160,-

Oppbevaringsboks

Oppbevaringsboks

Hold orden på småting i bagasjerommet med denne sammenleggbare oppbevaringsboksen.

Veil.pris 380,-

BMW M paraply

BMW M paraply

Sammenleggbar lommeparaply fra BMW M.

Veil.pris 530,-

Lastekantbeskytter

Lastekantbeskytter

Den universelle beskyttelsesmatten for lastekant monteres enkelt med hjelp av borrelåsen i festerkroker i bagasjerommet. Passer alle bilmodeller. Antiskli- og vannavstøtende materiale.

Veil. pris: 605,-

BMW M USB

BMW M USB

Materiale: metall og plast
BMW M logo
Farge: sort
Lagringskapasitet: 64 GB

Veil.pris: 375,-

 

BMW LED lommelykt

BMW LED lommelykt

Ladbar BMW LED lommelykt lyser mange ganger kraftigere enn lykten i moderne smarttelefoner. Lader rask i alle el-uttak (12V) i kjøretøy. Over 80 lumen i minst 30 minutter med høyeste lysstyrke. 

Veil.pris: 320,-

BMW M Powerbank

BMW M Powerbank

Med en BMW M Powerbank trenger du ikke bekymre deg om batteriet blir utladet. Med dette ekstra batteriet kan du lade din mobil eller nettbrett når du måtte ønske. BMW M logo.

Veil.pris: 470,-

BMW M Krus

BMW M Krus

Materiale: keramikk og plast. BMW M stripe med logo. Farge: sort. Volum: 300 ml

Veil.pris: 223,-

Bilpleiesett vinter

Bilpleiesett vinter

I vinterutgaven av originalt BMW bilpleiesett finnes alle nødvendige produkter for førsteklasses bilpleie gjennom den kalde årstiden.

Veil.pris: 440,-

BMW Baby Racer III

BMW Baby Racer III

Kjøregleden starter her!

Sporty BMW Baby Racer i det nye BMW designet. Hornet har moderat styrke. Mykt og komfortabelt sete. Støysvak med gummihjul og liten svingradius. Ergonomisk ratt med integrert BMW logo. For barn i alderen 1-3 år.

Sort og hvit:
Veil.pris: 1.156,-

Politi:
Veil.pris: 1.400,-

Toalettmappe

Toalettmappe

Robust og vaskbar toalettmappe. Med krok, så den kan henges opp for rask og enkel tilgang til dine toalettsaker.

Veil.pris: 550,-

BMW i8 RC

BMW i8 RC

Fjernstyrt kjøreglede! Med dører som kan åpnes og lysende bak- og frontlys, imponerer denne fjernstyrte miniatyren av en i8 med sine flotte detaljer.

Passer for barn i alle aldre.

Veil.pris: 738,-

Ski- og snowboardholder

Ski- og snowboardholder

Låsbar ski- og snowboardstativ som kan trekkes ut til siden, slik at det er lett og laste, spesielt på høye bilmodeller. Sikker transport av inntil fem par ski eller fire snowboard. Stativet passer på alle takstativer fra BMW. 

Veil.pris: 3.131,-

BMW M Multipurpose Tool

BMW M Multipurpose Tool

Med ni forskjellige funksjoner sørger dette multiverktøyet fra BMW for at du alltid er beredt. Inkluderer et etui som kan festes på beltet.

Veil.pris: 663;-

BMW ventilhetter

BMW ventilhetter

Ventilhetter i aluminium. Holder høy kvalitet og beskytter ventilene effektivt mot smuss og fuktighet, og har lang holdbarhet. Velg mellom BMW eller BMW M. Leveres i pakke à 4 stk.

Veil.pris: 253,-

BMW M Business Bag

BMW M Business Bag

Moderne design, estetisk utformet med et matt utseende. Ekte skinndetaljer og dekorative sømmer i Marina Bay Blue. Praktisk innredning.

Veil. pris: 1.456,-

BMW Kjøreanalysator

BMW Kjøreanalysator

Bruk avansert teknologi for å bli en enda bedre sjåfør. M Performance Drive Analyzer får informasjon fra diagnosesystemet i din BMW og gir deg full oversikt over turtall, akselerasjon, G-kraft og mye mer. Leveres til iOS og Android-enheter.  Enda mer ren kjøreglede!

Veil.pris: 2.388,-

BMW R1200GS Trehjulssykkel

BMW R1200GS Trehjulssykkel

Også små sjåfører fortjener en skikkelig doning! Trehjulssykkelen RideOn har samme design som BMW Motorrad R1200GS og har lekre detaljer i rødt og svart. Passer til sykkelentusiaster mellom 2 og 4 år.

Veil.pris: 1044,-

Ryggstølomme

Ryggstølomme

Smart oppvaringsløsning som festes til baksiden av forsetet. Med mange praktiske løsninger for oppbevaring av drikke, leker og annet som gjør turen mer fornøyelig både for de i forsetet og de i baksetet. Den gir også beskyttelse av seteryggen og er lett og vaske.

Veil.pris: 988,-

Hundetilbehør

Hundetilbehør

Menneskets beste venn fortjener det beste! Mat- og vannskål med anti-skli underlag av gummi. Den indre bollen av rustfritt stål kan tas ut. Kapasitet: 700ml. Hundehalsbåndet er laget i mykt nylon, med blå og olivengrønne striper. 

Veil.pris: 550,- Hundeskål
Veil.pris: 338,- Halsbånd

Sportsbag

Sportsbag

Ultralett sportsbag med stilrent design og dekorative striper. Den har et separat rom for sko og en ekstra utvendig lomme, laget i solid nylon. Dimensjoner: 54x28x32, kapasitet 45 liter. 

Veil.pris: 775,-

Pilotbriller

Pilotbriller

Eksklusive pilotbriller med et diskret BMW-merke. Innfatningen er laget av metall, og armene er trukket i skinn.

Veil.pris: 1.344,-

Kjølebag

Kjølebag

Hold mat og drikke kaldt på varme dager! Denne kjølebagen fra BMW har flotte designdetaljer og mange praktiske løsninger. Lett å bære enten med håndtakene eller skulderstropp. Kobles til 12 V uttaket i bilen. Ledning er inkludert.

Veil.pris: 2.356,-

Thermo Tumbler

Thermo Tumbler

Hold hodet kaldt på veien. Denne fine termoflasken i børstet, rustfritt stål har en emaljert BMW-logo og sørger for at din favorittdrikke holder seg kald under lange bilturer.

Veil.pris: 145,-

Notatblokk

Notatblokk

Denne flotte BMW notatboken er laget i kunstskinn, har avrundede hjørner og linjerte ark.

160 sider. Størrelse: 90x140mm.

Veil.pris 89,-

Kleshenger

Kleshenger

Sørg for at klærne dine er like strøkne som bilen din. Denne praktiske kleshengeren fester du enkelt på baksiden av nakkestøtten.

Kleshenger veil.pris 800,- 
Base veil. pris 266,-