Last av bil

Sykkelholdere

Vårt utvalg inkluderer sykkelstativ fra Volvo og Thule. De er perfekte for sykkelferien, eller hverdagslogistikken. For hele familien, og alle som vil være med!

Det er tre trygge måter å transportere sykkelen på – bilens tak, tilhengerfestet eller bagasjeluken.

Sykkelholdere for biltaket
Har du en takgrind, men ikke hengerfeste, er et takmontert sykkelstativ helt perfekt. Da er ikke syklene i veien når du trenger å åpne bagasjerommet. Imidlertid øker luftmotstanden og dermed drivstofforbruket noe. Her kan du velge en rammebrakett eller et gaffelfeste som gir god stabilitet og sikkerhet. Ved gaffelfeste tas forhjulet av før montering. Sykkelen er sikret i forgaffelen, som ikke gir riper i rammen. På en større bil, kan du montere opptil fire sykkelholdere.

Sykkelholdere til tilhengerfeste
Ønsker du et sykkelstativ for montering på tilhengerfeste så har disse plass til opptil fire sykler. Det finnes også varianter hvor syklene henger i rammen eller settes på en plate. Noen holdere kan vippes for å gjøre det lettere å åpne bagasjerommet.

Sykkelholdere for bakluken
Har du ikke en takgrind eller tilhengerfeste, kan du velge å feste sykkelstativet på bakluken. Dette installeres enkelt med kroker på toppen og bunnen av luken. Denne varianten er egnet for mindre biler uten tilhengerfeste.