Bilde av dekk på dekkhotell hos Bilia

Bilia dekkhotell – enkelt og bekymringsfritt

N

Spar tid, arbeid og plass

Dekkoppbevaring på Bilia dekkhotell er enkelt og behagelig. Vi tar vare på dine sommer- og vinterdekk og oppbevarer dem i riktig temperatur, med rett luftfuktighet og beskyttet fra solen.

Når det er på tide å skifte hjul er dekkene i god stand og klar for en ny sesong på veien.

Vil du skifte hjul?

Hva får du med dekkhotell?

  • Førsteklasses lagring

    Vi lagrer dekkene under gunstige forhold med riktig temperatur, lav luftfuktighet og uten inngang av sollys. Det forlenger levetiden til dekkene og holder gummien frisk.

  • Hjulskift

    Vi minner deg på når det er på tide å bytte til sommer- eller vinterdekk. Alt du trenger å gjøre er å bestille en avtale for en endring av dekk som passer deg.

Pris

Tjeneste Pris
Dekkhotell *Kontakt oss for pris
*Prisene varierer, og er avhengig av bilmodell og sted
 
   
   

Kontakt oss for pris

Pris- og plassforespørsel

Hvilke dekk kan vi lagre?

Bilia er autorisert forhandler og verksted for Volvo, BMW, Mini, Toyota og Lexus, men vi tar imot hjul fra alle bilmerker på våre dekkhotell. 

Vanlige spørsmål og svar om dekk

Hvordan skal dekk oppbevares?
Riktig oppbevaring øker dekkenes levetid. Lagre dekkene svalt, mørkt og tørt, stående eller hengende. Vask dessuten bort skitt og veisalt, så holder dekkene lengre. Oppbevar dekkene på Bilias dekkhotell, så passer vi på dette for deg.
Hvordan finner jeg riktig lufttrykk?
I bilens instruksjonsbok finner du oversikt over anbefalt lufttrykk. Kontroller lufttrykket, når dekkene er kalde. Ved 10 graders temperaturforskjell påvirkes dekktrykket med 0,1 bar. Å kjøre med for lavt dekktrykk øker både ulykkesrisikoen, dekkslitasjen og drivstofforbruket.
Hva menes med innkjøring av dekk?
Det tar mellom 500 og 1.000 km å kjøre inn et nytt dekk. Dette for at dekket skal ”sette seg” ordentlig på felgen. Faktum er at et piggdekk holder betydelig lengre om man kjører dem forsiktig de første 500-1.000 km på barmark, uten kraftige akselerasjoner og oppbremsinger.