Lakkbeskyttelse

Lakkbeskyttelse - en investering du har glede av

Hos Bilia får du en lakkbeskyttelse som forlenger nybilfølelsen. Billakk eksponeres daglig for slitasjefaktorer og oksiderer over tid, noe som kan forringe lakkens beskyttende egenskaper. Dette kan føre til at lakken falmer, og det kan oppstå rustskader på overflaten. Derfor bør du beskytte lakken.

Hvorfor skal jeg velge Bilias lakkbeskyttelse?

Lakken får en høyere glans og en skikkelig beskyttelse

Bilias lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans. Lakken blir også mer motstandsdyktig overfor ytre påvirkning, som solens UV-stråler, sur nedbør, luftforurensinger, trafikksmuss, veisalt, og andre kjemikalier.

Bilen blir lettere å vaske og holde ren

Bilias lakkbeskyttelse gir en ekstremt glatt overflate som gjør at det fester seg mindre smuss på lakken og det oppstår en vannavvisende effekt. Dette gjør at det blir enklere å holde bilen ren. Beskyttelsen tåler avfetting og alle bilpleieprodukter på konsumentmarkedet.

Behandlingen holder lenge, inntil 36 måneder

Bilias lakkbeskyttelse gjør at lakken holder seg bedre enn en ubehandlet bil, og kan dermed gi en høyere annenhåndsverdi når du en dag skal selge bilen. Lakkbeskyttelsen varer i inntil 36 måneder, og det utstedes et bevis på at bilen er lakkbeskyttet.

Personlig service og høy kvalitet

Bilias lakkbeskyttelse er et avansert produkt som kun legges av sertifisert personell. Dette for å sikre et toppresultat for våre kunder.

Priser

  Liten Stor
Lakkbeskyttelse i forbindelse med kjøp av ny bil: 4.990,- 5.990,-
Lakkbeskyttelse i forbindelse med kjøp av ny bruktbil: 5.990,- 6.990,-
Brukt bil: 6.990,-* 7.990,-*

*Det kan tilkomme ekstra kostnad på brukte biler hvor lakken har vært dårlig vedlikeholdt.

Ved lakkbehandling trenger vi bilen din i to dager.

Kontakt din nærmeste Bilia-forhandler for mer informasjon.