Skadebesiktning hos Bilia

Bestill skadetaksering hos oss

Bestill skadetaksering hos oss

Har bilen din blitt utsatt for hærverk eller vært involvert i en ulykke? Da må det foretas en skadetaksering før bilen kan repareres. Dette hjelper vi deg gjerne med, og du velger selv om du vil gjennomføre takseringen digitalt eller fysisk på et av verkstedene våre. Husk å levere skademelding til forsikringsselskapet ditt!  

Slik fungerer det:

 • 1

  Bestill time for skadetaksering eller ring 915 08 555.
 • 2

  Ta med deg skademeldingen, forsikringsbevis eller annen bekreftelse fra forsikringsselskapet ditt når du kommer til oss.
 • 3

  Skadetaksering gjennomføres sammen med deg og tar cirka 30–45 minutter. Vi kontrollerer bilen, fotograferer skadene og gir deg et skriftlig pristilbud. Dette underlaget sender vi også til forsikringsselskapet ditt.
 • Hva skjer så?

  Når vi har fått svar fra forsikringsselskapet ditt, bestiller vi reservedeler og tilbehør. Samtidig finner vi en ledig time for reparasjon og eventuelt lakkering. Oppdager vi flere skader under reparasjonen, kontakter vi deg deg.

Bestill skadetaksering

Hva koster reparasjonen?

Hvis du selv er skyld i skaden, og den dekkes av forsikringsselskapet, betaler du egenandelen til oss når du henter bilen din etter at reparasjonen er utført. Hvis forsikringsselskapet bedømmer at motparten har skylden, går egenandelen din i stedet på dennes forsikring. I dette tilfellet betaler du ingenting. 

Verkstedtjenester

Når du setter igjen din bil hos oss for service kan du stole på at den er i trygge hender. Alle våre verksteder er autoriserte for våre bilmerker, dermed får bilen din akkurat den servicen den trenger.