Lakkforsegling hos Bilia

Lakkforsegling hos Bilia

N

Lakkforsegling – utrolige resultater som varer

Billakk blir hele tiden eksponert for UV-stråler fra sola, veisalt, sur nedbør og andre påvirkninger som gjør at den falmer og oksiderer over tid. Dette kan svekke lakkens beskyttende egenskaper og føre til synlige rustskader. Heldigvis finnes det en løsning som forlenger nybilfølelsen!

LakkforseglingLakkforsegling

Hvorfor skal jeg velge Bilias lakkforsegling?

 • Lakken får en høyere glans og en skikkelig beskyttelse
 • Bilen blir lettere å vaske og holde ren
 • Forseglingen holder lenge, inntil 36 måneder
 • Personlig service og høy kvalitet

Priser på lakkforsegling hos Bilia

Liten bil
Ved kjøp av ny bil: 4 990,–,
Ved kjøp av nyere bruktbil: 5 990,–
Bruktbil: 6 990,–*
 
Stor bil
Ved kjøp av ny bil: 5 990,–
Ved kjøp av nyere bruktbil: 6 990,–
Bruktbil: 7 990,–* 
 
*Det kan tilkomme ekstra kostnad på brukte biler hvor lakken har vært dårlig vedlikeholdt.
 
Ved lakkforsegling trenger vi å låne bilen din inntil to dager. 

Bestill lakkforsegling

Bilias tekniker vasker bilen før lakkbehandling.Bilias tekniker vasker bilen før lakkbehandling.

Slik fungerer det

 1. Vi vasker og avfetter bilen. Deretter åpner vi porene i lakken ved bruk av såkalt polarisering – en metode som skaper en positiv ladning på overflaten.
 2. Deretter påfører vi lakkforseglingen, som inneholder teflon. Teflonet har en negativ ladning som magnetisk trenger inn i porene og låser seg fast i lakken gjennom en ion-dannelse.
 3. Lakken får en herdet overflate med en dypere glans og forbedret motstandskraft.

Alt du trenger å vite om lakkforsegling

Blir bilen lettere å rengjøre etter lakkforsegling?

Bilias lakkbeskyttelse gir en glattere overflate som gjør at det fester seg mindre smuss på lakken og det oppstår en vannavvisende effekt. Dette gjør at det blir enklere å holde bilen ren. Beskyttelsen tåler avfetting og alle bilpleieprodukter på konsumentmarkedet.

Hva er anbefalt vedlikehold etter en lakkforsegling?

Lakkbeskyttelsen trenger 14 dager for å herdes fra du henter bilen. I løpet av denne tiden skal ikke bilen vaskes med noen form for kjemikalier.

 • To uker etter herding av lakkbeskyttelsen kan du avfette og vaske bilen som vanlig uten å påvirke lakkbeskyttelsen.
 • Fjern asfalttjære, insekter, sevje, og avføring fra fugler regelmessig. Pass på at dette ikke etser gjennom lakken ved varmt og tørt vær. Dette bør fjernes så raskt som mulig.
 • Det er viktig å vaske bilen jevnlig med en mild shampo, selv om du har beskyttelse på lakken.
 • Ved manuell vask må smuss skylles vekk før en ren svamp eller børste brukes med masse vann. Vi anbefaler å spyle av bilen med såpe annenhver uke, og håndvask med svamp én gang i måneden. Dette vil få beskyttelsen til å vare lenger.
 • Ved bruk av maskinvask, benytt et nyere og mer moderne anlegg, og helst børsteløs vask. Maskinvask med børster sliter på bilen, og bør begrenses. For å unngå skader og slitasje på lakken er det viktig å være oppmerksom på børstenes form og renhet.

Kan man gjøre lakkforsegling på alle typer biler?

Lakkbeskyttelse kan ikke bare gjennomføres på nye biler, men også på alle biler ikke er oksydert eller ripete. Behandlingen utføres i flere steg av våre dyktige medarbeidere, noe som garanterer et perfekt og langvarig resultat. På brukte biler kan det kreves maskinpolering og lakkrens før behandlingen kan utføres. Før behandlingen gjøres en bedømming av lakkens tilstand.

Krever lakkforsegling spesiell ekspertise?

Bilias lakkbeskyttelse er håndverksarbeid som kun utføres av profesjonelle med sertifisering.

Hvor kan jeg få lakkforsegling?

Vi har forhandlere på følgende steder: 

Trondheim, Vestfold, Drammen, Follo, Furubakken, Gol, Hamar, Hønefoss, Jessheim, Kongsvinger, Levanger, Lillehammer, Notodden, Orkanger, Skien, Skøyen, Stjørdal, Horten, Tønsberg, Larvik, Porsgrunn, Sandefjord, Seljord.

Hvilke bilmerker gjør dere lakkforsegling på?

Vi er merkeforhandlere for BMW, Volvo, Toyota, Lexus og Mini og gjør fortrinnsvis lakkbeskyttelse i forbindelse med utlevering av ny bil fra disse merkene. Men ta kontakt med din lokale Bilia-forhandler for å se om vi likevel kan gjennomføre en lakkbeskyttelse på akkurat din bil. 

Verkstedtjenester

Når du setter igjen din bil hos oss for service kan du stole på at den er i trygge hender. Alle våre verksteder er autoriserte for våre bilmerker, dermed får bilen din akkurat den servicen den trenger.