MINI Cooper SE Electric lading. Foto.

Lading av MINI

HJEMME

Du kan lade bilen med et vanlig schuko støpsel, men det kan oppstå varmegang og evt overbelastning. For høyest sikkerhet og best effekt anbefaler vi at du bruker en ladestasjon for lading av din elbil.

WALLBOX

Med Wallbox lader du trygt og enkelt og utnytter du kapasiteten der du bor maksimalt, slik at din elbil alltid er fulladet når du trenger det. 

Tallene vil variere, men en dedikert 3-fase 11kW veggboksforbindelse vil normalt gi opptil 3 ganger raskere ladetid. Dermed vil din MINI være fulladet på rundt 3,5 timer.

Vi tilbyr MINI Wallbox som passer til din MINI Electric eller Countryman Plug-In Hybrid. For å installere en veggboks trenger du eksperthjelp fra en godkjent elektriker. Hvis du er interessert i en Wallbox, tilbyr Bilia tilbyr komplette løsninger for installasjon av Wallbox hos deg. Bestill her.

BORTE

Det blir stadig flere og bedre offentlige ladestasjoner som du kan benytte når du er utenfor hjemmet. Du kan lade din MINI med en valgfri Mode 3-kabel på offentlige 11 kW ladestasjoner. Flere offentlige ladestasjoner er utstyrt med både vekselstrøm og likestrøm som gir deg opptil 50 kW effekt. 

MINI har også inngått samarbeid med ChargeNOw for at du får tilgang til verdens største nettverk av kompatible hurtigladere. Alt du trenger er ett enkelt RFID-kort.

Det blir også mer og mer vanlig at butikker og kjøpesentre tilbyr gratis bruk av ladestasjoner på deres parkeringsplasser.

 
  • MINI Cooper SE Electric lading. Foto.
  • MINI Wallbox. Foto.
  • MINI Ladekabel. Foto.