Bilde av fronten på en MINI

Bestill MINI-service hos Bilia

N

Et sikkert valg

Vi vet hva MINI-en din trenger!

Når du bestiller service hos Bilia, får du en sertifisert servicetekniker som gir bilen din oppmerksomheten den fortjener. Vi er spesialister på akkurat din MINI! 

 • Autoriserte verksteder

  Våre verksteder er autoriserte og har den rette ekspertisen for din MINI.

 • Sertifisert servicetekniker

  Sertifiserte serviceteknikere som er spesialister på din bil.

   

 • Alltid originaldelar

  Vi garanterer at vi kun benytter originaldeler av høyeste kvalitet.

Vi er eksperter på akkurat din bil

Bilde av kundemøte mellom kunde og tekniker under originalservice hos BiliaBilde av kundemøte mellom kunde og tekniker under originalservice hos Bilia
 • Bedre drivstofføkonomi

  Motoren, eksosanlegget og dekkene er bare noen av komponentene vi kontrollerer og utbedrer for at du skal kunne kjøre mest mulig økonomisk. 

 • Problemfri kjøring - år etter år

  En bil som har blitt vedlikeholdt på en god måte, holder lenger og yter bedre. Skulle uhellet likevel være ute, er det fint å vite at MINI Veihjelp alltid inngår når du får utført en service hos oss. 

 • Kostnadsfri MINI Veihjelp

  Når du får utført en service hos oss i Bilia, forlenger vi din kostnadsfrie MINI Veihjelp til neste service. Den sikrer deg hjelp dersom uhellet skulle være ute - døgnet rundt, 365 dager i året, i hele Norge og store deler av Europa.

 • Elektronisk servicehefte

  Etter en MINI originalservice, registrerer vi det i den elektroniske serviceboken. Med utført originalservice som kan leses av gjennom MINI-nøkkelen din på verkstedet, øker annenhåndsverdien til bilen din, noe som er gunstig dersom du etter hvert ønsker å selge den.

 • Økt annenhåndsverdi

  En service som er utført av en av serviceteknikerne våre, forlenger levetiden og øker annenhåndsverdien til bilen din. 

Bestill originalservice

Hva er inkludert i en MINI-service hos oss på Bilia?

Hva blir kontrollert når vi utfører MINI-service på bilen din? 
Her kan du lese mer om hva som er inkludert i en service og hvilke tjenester vi utfører. Tjenestene kan variere avhengig av servicen du velger.  

Kontroll
Vi kontrollerer meldinger og alle varsellamper. Deretter sjekker vi om det finnes smuss på taklukens styreskinner, om bilen har dette. Vi utfører funksjonsprøve for parkeringsbrems uten bremseprøver samt nuller ut servicevarslinger.
Oljeservice
Det er viktig å sjekke væskene i bilen med jevne mellomrom. Vi skifter olje, oljefilter og sammen med dette servicepunktet ligger skifte av mikrofilter (friskluftfilter) Med nytt mikrofilter er du sikret frisk og sunn luft i kupeen i hundrevis av nye mil.
Kjøretøykontroll
En kjøretøykontroll innebærer en fullstendig sjekk av bilen, vi går gjennom alt fra lys, bilbelter, horn, sjekker alle væsker, eventuelle for eventuelle lekkasjer, understell med hjuloppheng, bremser fjærer, dempere, låsemekanismer, dører, eventuelt sjekke taklukedrenering om bilen har dette og en rekke andre punkter.
Bytte av filter
Avhengig av antall kjørte kilometer skifter vi luftfilter og drivstoffilter.
Bremser
Vi bytter bremsevæske.
Tennplugger
Vi bytter tennplugger.
Bilde av mann som benytter seg av FleetBack fra sofaen hjemmeBilde av mann som benytter seg av FleetBack fra sofaen hjemme

MINI Service Video – service gjort enkelt

På flere av verkstedene våre bruker vi MINI Service Video. Det betyr at serviceteknikeren din sjekker bilen en ekstra gang for å se om det er ting som burde fikses i tillegg til det dere i utgangspunktet ble enige om. For å gjøre det ekstra tydelig for deg fotograferer eller filmer teknikeren eventuelt arbeid som anbefales utført. Deretter mottar du en SMS eller e-post med et prisoverslag. 
 
MINI Service Video er et steg på veien mot å nå målsettingen vår om 100 prosent kundetilfredshet, og vil snart være tilgjengelig på alle verkstedene våre.

Slik foregår Mini Service Video:

 • 1. Du mottar en lenke fra din egen servicetekniker

  Mens bilen din står på verkstedet, får du varsel i din MINI App eller mottar du lenke per SMS eller e-post fra din servicetekniker.
 • 2. Gjennomgang av arbeid som anbefales utført

  Du får en gjennomgang av arbeidet som anbefales utført (via video og/eller bilder) og mottar et prisoverslag.
 • 3. Bestem deg for hva du vil ha utført

  Du velger selv om du ønsker å få utført arbeidet som anbefales, eller om du nøyer deg med servicen eller reparasjonene dere ble enige om i utgangspunktet.
Service på bilService på bil

Service på eldre MINI-biler

Med MINI Value Service får du premiumservice til en konkurransedyktig pris selv når bilen er eldre enn fem år. Servicen er tilpasset din bil- og årsmodell.

Vi er stolt av å være et autorisert MINI-verksted, og når du leverer inn bilen din på service hos oss, kan du være helt trygg på at den er i de beste hender. Vi benytter bare originaldeler, og du får naturligvis et stempel i serviceboken. 

Les mer om MINI Value Service