MINI Connected

MINI Connected

Med MINI Connected formidles en verden av informasjon og underholdning til din MINI gjennom intelligente tjenester og apper. MINI Conncted lar deg kommunisere med bilen, og planlegge dine kjøreturer.

Remote Services

Med Remote Services har du kontroll på bilen selv på avstand. Her kan du se hvor bilen er parkert, fjernstyre ulike funksjoner som ventilasjonssystemet og vinduene og låse opp og igjen bilen ved behov.

Din veiviser

Du kan sømløst overføre ønskede destinasjoner gjennom kjøreturen fra Apple Maps og Google Maps til din MINI. Synkroniserer du MINI Connected med din kalender vil du kunne få påminnelser og anvisninger tilpasset din timeplan slik at du alltid kommer tidsrom frem. 

Med Rel-Time Traffic Information unngår du forsinkelser og blir advart om kø, ulykker og veiarbeid på din kjørerute. 

Concierge Service

MINIs Concierge Service-team er klare for å hjelpe deg hele døgnet. Enten du leter etter en åpen restaurant, skal sjekke om flyet er i rute eller ønsker å bestille et hotellrom er du bare et trykk på navigasjonssystemet unna hjelp. 

MINI FIndmate

Med en Bluetooth sporingsbrikke som du enkelt kan feste på dine personlige eiendeler og koble sammen med din telefon slipper du gjenglemte ting og bortkastet tid. Kartfunksjonen viser deg hvor gjenstanden befinner seg, og når du er i nærheten lager den lydsignal for å hjelpe deg. 

Underholdning hele veien med MINI og Spotify

Ved å koble Spotify iPhone®-appen til MINI Connected-systemet har du tilgang til millioner av sanger og Spotify Radio. Lag dine egne spillelister for en perfekt kjøretur. Musikken styrer du utelukkende via MINI Connected, slik at du unngår å bli distrahert av telefonen.

Du finner appen i App Store og Google Play Store