Offisiell lanseringsfilm

Møt nye BMW 7-serie.

BMW Connected

OPPGRADERT FLAGGSKIP

Siden lanseringen i 1977 har BMW 7-serie vært sentral i luksus-segmentet til BMW og innehar med rette posisjonen som BMW's flaggskip og mest komplette modell. Innovative teknologier som senere har funnet veien inn i andre BMW-modeller, kom først i bruk i 7-serien: airbags, bensinturbo, parkeringssensorer, ABS-bremser, integrert navigasjonssystem, iDrive etc. Nå er modellen igjen oppdatert med seneste versjon av alle systemer som førerassistenter og iDrive, og befester posisjonen som segmentets mest progressive modell.

Klasseledende komfort

Siste generasjon kom i 2016 og med denne oppgraderingen får selve utstillingsvinduet mer av alt: mer teknologi, komfort og luksus. Nye BMW 7-serie vil som før komme i to versjoner, hvorav den ene vil være noe lengre enn standardversjonen: 5,26 mot 5,12. 7-serien var opprinnelig tiltenkt sjåførkjørte kundegrupper, og de ekstra centimeterne er for å gi bedre baksetekomfort. 

Eksklusive materialer i utallige kombinasjoner med førsteklasses håndverk og luksuriøse detaljer gir kupeen et moderne og generøst preg. Bowers & Wilkins Diamond surround-lydsystem fyller den lydisolerte kupeen med krystallklar lyd, mens utbedringer har ført til enda bedre støyisolasjon i kupeen.

Fortjent selvsikker

De største endringene synes på det utvendige designet. Med løftet front og utvidet grill, gir nye 7-serien et prominent inntrykk. Sett fra siden gir nye og smalere frontlykter et stramt og sobert preg, verdig en ekte luksusbil. Som standard følger Adaptive LED frontlykter med BMW Selektive Beam fjernlysassistent. De ytre luftinntakene i støtfangeren er nå overlappet av skjermblader som effektiv leder luftstrømmer ut mot bremsene og Air Breathers for å minimere turbulens rundt hjulene. 

Inspirert av BMW X7, er Air Breather nå vertikalt og, sammen med den forlengede kromterskellisten som nå strekker seg helt til bakpartiet, gir bilens sidelengsprofil et nytt visuelt uttrykk. Bakpartiet tar opp det nye designuttrykket med krom eksosenderør innrammet i et nytt tverrgående element, også i krom. Baklyktene er smalere enn før, og nye lyskilder er strategisk plassert både for funksjon og form.

BMW M

Nye BMW 7-serie kommer også som M modell. Les mer her.

Plug-in hybrid

I Norge vil det naturlig nok være mest interesse for plug-in hybridene 745e og 745Le xDrive. Her vil du finne en rekkesekser som alene yter 258 hk, og sammen med elmotorens 83 kW/113 hk, gir det en kombinert effekt på 394 hk og et dreiemoment på 600 Nm. Batteriet er 30% større enn tidligere, og da økes rekkevidden også deretter: BMW 745e er den elektriske rekkevidden på opptil 59 km (målet etter NEDCorr-metoden). BMW 745Le xDrive med firehjulsdrift og ekstra lengde, har en maksimal elektrisk rekkevidde på 54 km. Elektrisk toppfart er 140 km/t.  

Mer om nye BMW 7-serie

For mer detaljer, se modeller og priser i prislisten (PDF).
For mer detaljer om utstyrsversjoner, forbruk og utslipp, se
BMWs nettside.

Nye oppgraderte BMW 7-serie lanseres i Norge i andre kvartal 2019. 

  • nye BMW 7-serie
  • nye BMW 7-serie
  • nye BMW 7-serie
  • nye BMW 7-serie
  • nye BMW 7-serie
  • nye BMW 7-serie

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.