Bilde av BMW originalservice hos Bilia
Bilde av BMW originalservice hos Bilia
N
Bestill tid

Et sikkert valg

Vi vet hva BMW-en din trenger!

Når du bestiller service hos Bilia, får du en sertifisert servicetekniker som gir bilen din oppmerksomheten den fortjener. Vi er spesialister på akkurat din BMW! 

 

 • Autoriserte BMW-verksteder

  Våre merkeverksteder er autoriserte og har den riktige ekspertisen for din BMW.

 • Sertifisert BMW-tekniker

  BMW-sertifiserte teknikere som kan din bil i detalj.

 • Alltid BMW originaldeler

  Vi bruker alltid originaldeler av høyeste kvalitet, når vi tar service på din BMW.

Vi er eksperter på akkurat din bil

 • Bedre drivstofføkonomi

  Motoren, eksosanlegget og dekkene er bare noen av komponentene vi kontrollerer og utbedrer for at du skal kunne kjøre mest mulig økonomisk. 

 • Problemfri kjøring - år etter år

  En bil som har blitt vedlikeholdt på en god måte, holder lenger og yter bedre. Skulle uhellet likevel være ute, er det fint å vite at BMW Veihjelp alltid inngår når du får utført en service hos oss. 

 • Kostnadsfri BMW Veihjelp

  Når du får utført en service hos oss i Bilia, forlenger vi din kostnadsfrie BMW Veihjelp til neste service. Den sikrer deg hjelp dersom uhellet skulle være ute - døgnet rundt, 365 dager i året, i hele Norge og store deler av Europa. 

 • Elektronisk servicehefte

  Etter en BMW originalservice, registrerer vi det i den elektroniske serviceboken. Med utført originalservice som kan leses av gjennom BMW-nøkkelen din på verkstedet, øker annenhåndsverdien til bilen din, noe som er gunstig dersom du etter hvert ønsker å selge den.

 • Økt annenhåndsverdi

  En service som er utført av en av serviceteknikerne våre, forlenger levetiden og øker annenhåndsverdien til bilen din. 

Hva er inkludert i en BMW-service hos oss på Bilia?

Hva blir kontrollert når vi utfører BMW-service på bilen din? 
Her kan du lese mer om hva som er inkludert i en service og hvilke tjenester vi utfører. Tjenestene kan variere avhengig av servicen du velger.  

BMW Service Video – service gjort enkelt

På flere av verkstedene våre bruker vi BMW Service Video. Det betyr at serviceteknikeren din sjekker bilen en ekstra gang for å se om det er ting som burde fikses i tillegg til det dere i utgangspunktet ble enige om. For å gjøre det ekstra tydelig for deg fotograferer eller filmer teknikeren eventuelt arbeid som anbefales utført. Deretter mottar du en SMS eller e-post med et prisoverslag. 
 
BMW Service Video er et steg på veien mot å nå målsettingen vår om 100 prosent kundetilfredshet, og vil snart være tilgjengelig på alle verkstedene våre.

Slik foregår BMW Service Video:

 • 1. Du mottar en lenke fra din egen servicetekniker

  Mens bilen din står på verkstedet, mottar du en lenke per SMS eller e-post fra din servicetekniker.

 • 2. Gjennomgang av arbeid som anbefales utført

  Du får en gjennomgang av arbeidet som anbefales utført (via video og/eller bilder) og mottar et prisoverslag.

 • 3. Bestem deg for hva du vil ha utført

  Du velger selv om du ønsker å få utført arbeidet som anbefales, eller om du nøyer deg med servicen eller reparasjonene dere ble enige om i utgangspunktet.

Service på eldre BMW-biler

BMW Value Service 

Med BMW Value Service får du premiumservice til en konkurransedyktig pris selv når bilen er eldre enn fem år. Servicen er tilpasset din bil- og årsmodell.  

Vi er stolt av å være et autorisert BMW-verksted, og når du leverer inn bilen din på service hos oss, kan du være helt trygg på at den er i de beste hender. Vi benytter bare originaldeler, og du får naturligvis et stempel i serviceboken. 

Les mer om BMW Value Service