Teknikere og verkstedcoach som prater sammen på BMW-verksted

BMW Service 5+ hos Bilia

Prisgunstig serviceprogram for eldre biler

Alle biler trenger jevnlig vedlikehold, ikke minst de som har vært på veien noen år. Derfor har BMW skreddersydd en serviceløsning for deg som har en BMW som er 5 år eller eldre.

Med BMW Service 5+ sikrer du at bilen holder seg i topp stand også etter at garantien er utløpt – så du kan se fram til hundrevis av nye mil i BMW-en din!  

Tekniker som holder på med BMW ServiceTekniker som holder på med BMW Service

Lønner det seg med service på en eldre BMW?

Det enkle svaret er ja! Faktisk er det like viktig å få utført service på en eldre bil som på en ny. God, riktig og regelmessig service gjør at bilen:

 • lever lenge
 • er trygg på veien og har gode kjøreegenskaper
 • holder seg mye bedre i verdi, slik at du sitter igjen med mer i lommeboka når du selger

I tillegg får du mobilitetsgaranti frem til neste serviceintervall, dersom du tar service hos oss. Dette gjelder biler som er opptil 10 år gamle.

Tekniker som holder en verkstedfakturaTekniker som holder en verkstedfaktura

Alltid originalservice med personlig oppfølging

BMW Service 5+ er et spesialtilpasset serviceprogram for deg som har en eldre BMW og er opptatt av sikkerhet, kjøreopplevelse og verdi på bruktmarkedet. Vi bruker bare BMW originaldeler og -utstyr, og jobben utføres av en BMW-utdannet servicetekniker med spesialkompetanse på din årsmodell. Du forholder deg til den samme serviceteknikeren gjennom hele kundeforholdet, litt som en «fastlege til bilen din».

Dette skjer når du leverer bilen på service

 • 1

  Vi går gjennom fabrikkens sjekkliste for din modell. 

 • 2

  Vi tar en helhetsvurdering av bilen. 

 • 3

  Vi leser ut bilens elektroniske feilminne og oppdaterer bilens digitale servicehistorikk (gjelder utvalgte modeller).

 • 4

  Vi foretar service på olje, mikrofilter og bremser, inkludert originale BMW-deler. 

 • 5

  Vi sjekker bilen om det er noe ekstra om bør fikses på bilen din. Teknikeren filmer eventuelt arbeid som anbefales utført. Deretter mottar du en SMS eller e-post med prisoverslag.

 • Hvorfor er det så viktig med originaldeler?

  En BMW består av mange enkeltdeler. Alle disse delene passer perfekt sammen og sørger for sikkerheten – og ikke minst kjøredynamikken som BMW er så kjent for.

  Ved å bruke originaldeler ved service sikrer du at BMW-en din har de samme egenskapene etter service, som da du kjøpte den. Og annenhåndsverdien? Ja, den bevares selvfølgelig best når kun originaldeler blir benyttet.
 • Du er vår viktigste kunde

  Vi i Bilia er over gjennomsnittet opptatt av kundeservice. Derfor hjelper vi deg alltid med transport når bilen din er på verksted hos oss. Du blir informert om eventuelle forsinkelser eller endringer underveis, og får dessuten mobilitetsgaranti dersom noe uforutsett skulle oppstå med bilen din.

  Og når servicen eller reparasjonen er ferdig, forklarer vi deg nøyaktig hva vi har gjort, akkurat så detaljert som du måtte ønske.

BMW Service prisløfte

For biler som er fem år eller eldre, lover vi at du får den samme prisen på tilsvarende service og reparasjoner som andre autoriserte bilverksteder tilbyr. For å benytte deg av dette prisløftet må du innhente et skriftlig pristilbud fra et autorisert bilverksted. 

Når du dokumenterer dette tilbudet for oss, utfører vi den samme jobben til samme pris. Da kan du være sikker på at BMW-en din får originale deler og at jobben utføres av en servicetekniker med spesialkompetanse på din årsmodell.

Flere verkstedtjenester

Noen ganger kan det være utfordrende å vite akkurat hvilken verkstedtjeneste som trengs for å løse et problem. Kanskje er det en av disse relaterte tjenestene du leter etter i stedet.
 • BMW Originalservice

  Bestill service for BMW, utført av en sertifisert servicetekniker.
  Les mer
 • Serviceavtale - BMW

  Forhåndsbetalt service til fast pris.
  Les mer
 • EU-kontroll

  Som merkeverksted, er vi spesialister på din biltype og kan garantere at du får en korrekt utført kjøretøykontroll.
  Pris 1 395,-
  Les mer