Bilde av en BMW 2-serie Coupe som kjører ut av garasjen

BMW 2-serie Coupé

Bensin

Kraftfulle proporsjoner møter sportslig dynamikk

Nye BMW 2-serie Coupé er bilen for deg som vi ha sterke kjøreopplevelser. Den er ikke bare lengre, bredere og lavere enn sin forgjenger. Den har også merkbart forbedrede styreegenskaper og veldig dynamiske veiegenskaper.

Den nye grillen med gitter istedet for staver og de nydesignede frontlyktene er bare to av mange attraktive designdetaljer.


En nærmere titt

Utforsk noen av BMW 2-serie Coupés beste egenskaper.

Farger og varianter

Advantage

BMW 2-serie Coupé med Advantage-pakken tilbyr en rekke funksjonelle interne og eksterne utstyrsdetaljer som bidrar til å øke både comfort og sikkerhet i bilen.


M Sport

Med M Sport får du en enda mer sporty BMW 2-serie Coupé. Foruten en mengde detaljer som forsterker identiteten både utvendig og innvendig, tar M Sport kjøregleden til neste nivå. Blant annet optimerer M Sportschassiset og M Aerodynamikk-pakken de kjøredynamiske kvalitetene merkbart.

Finnes i fargene

2-serie Coupé 2022

Alpine White lakk

Bil

Se hvordan bilen kan se ut i ulike farger

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.