BMW 330e Sedan

BMW 3-serie Sedan

Bensin • Diesel • Plug-in hybrid

Med kjøreglede i genene

I over 40 år har BMW 3-serien vært synonymt med kraftfull kjøreglede. Den nye generasjonen fører arven videre med en kombinasjon av moderne utstyr og sporty design. Tilgjengelig med diesel- eller bensinmotor og som plug-in hybrid. Uansett motortype kan du forvente masse krefter under panseret.

Den nyeste 3-serie sedan kommer som årsmodell 2023, og har premiere høsten 2022. Ta kontakt med en selger hvis du vil vite mer.

Tallene er foreløpige og er ennå ikke offisielt bekreftet

 • Karakteristisk front

  3-serie sedan er lett gjenkjennelig med sin dynamiske frontdesign. De store, sekskantede luftinntakene i kombinasjon med den karakteristiske grillen signaliserer en følelse av selvtillit.

 • Curved Display

  De aller fleste kjøretøyfunksjonene kan styres via den store BMW Curved Display. Displayet er buet mot føreren og intuitivt å bruke slik at punktmanøvrering er enda enklere. Curved Display leveres nå som standard på 3-serien.

 • Ny midtkonsoll

  Den nye midtkonsollen gir et sportslig preg og er utstyrt med iDrive Controllers touchpad, hvor girvalget foretas helt automatisk.

 • Seter i Sensatec

  De lettstelte Sensatec-setene overbeviser med en høykvalitets skinnfølelse. Perforeringen kombinerer det sporty og elegante utseendet med en behagelig sittefølelse, selv over lengre avstander.

 • Opp til
  60km
  elektrisk rekkevidde
 • 5,8sek
  0-100 km/t
 • 1,3-1,8 l/100 km
  forbruk

BMW 330e Sedan, ladbar hybrid. Tallene er foreløpig og har enda ikke blitt offisielt bekreftet..

Ønsker du et skreddersydd tilbud?

En nærmere titt

Utforsk noen av BMW 3-serie Sedans beste egenskaper. 

Teknologi og tilkobling

 • Digital key

  BMW Digital key gjør smarttelefonen din til en nøkkel. Lås opp bilen ved å holde telefonen mot dørhåndtaket og starte motoren med en knapp når du plasserer telefonen i ladedokken.

 • Head-up display

  BMW Head-up-displayet projiserer all viktig kjøreinformasjon direkte på frontruten. Dette gir deg full kontroll over fartsgrenser, avkjørsler og lignende uten å måtte ta øynene fra veien.

Les mer
Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

BMW 3-serie Sedan for omgående levering

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.