BMW 3-serie Touring hos Bilia

BMW 3-serie Touring

Bensin • Diesel • Plug in-hybrid

Smart teknologi og sporty design

Nye BMW 3-serie touring kombinerer fleksibilitet, intelligens og praktiske løsninger. Interiøret er preget av en sporty premiumfølelse, komfort og smart teknologi. Den store skjermen gir full oversikt og betjenes ved hjelp av både berørings- og stemmestyring. BMW 3-serie touring er tilgjengelig med bensin- eller dieselmotor og som plug-in hybrid, med en elektrisk rekkevidde på 60 km.

 • BMW 3-serie Touring hos Bilia BMW 3-serie Touring hos Bilia

  God plass til alt i livet

  Nye BMW 3-serie Touring gir deg en fleksibel og enklere hverdag. Det funksjonelle bagasjerommet rommer hele 500 liter – og hele 1510 liter med nedfelte seter. Oppbevar enkelt solskjerming og sikkerhetsnett under bagasjeromsgulvet når det ikke er i bruk. Sklisikre skinner er tilgjengelig som ekstrautstyr.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Sporty og ergonomisk design

  Nye BMW 3-serie Touring overbeviser med sitt sporty og ergonomiske interiør. De lettstelte Sensatec-setene gir deg en behagelig kjøretur selv på lengre distanser. Førerplassen er moderne og nedstrippet med midtkonsollen og iDrive-kontrolleren sentralt plassert.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Rygg med stil

  Ved hjelp av ryggeassistenten kan du løse ryggingen selv i de vanskeligste situasjoner. Programmet lagrer rattbevegelser fra de siste 50 meterne du har kjørt, og når du trykker på knappen reverserer bilen automatisk, akkurat i ditt lagrede kjøremønster.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Tilgjengelig som plug-in hybrid

  Nye BMW 3-serie Touring er også tilgjengelig som plug-in hybrid, under navnet BMW 330e Touring. Den innovative plug-in hybrid-drivlinjen kombinerer fleksibilitet og effektivitet i alle situasjoner og har en imponerende akselerasjon fra 0 til 100 km/t på 5,9 sekunder.

Ønsker du et skreddersydd tilbud?
Kontakt oss
 • Opp til
  60km
  elektrisk rekkevidde
 • Opp til
  500l
  bagasjerom
 • 4,6sekunder
  Fra 0 till 100 km/t

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW 3-serie Tourings beste egenskaper. 

Teknologi og tilkobling

 • BMW Curved DisplayBMW Curved Display

  BMW Curved Display

  Det har aldri vært enklere å kommunisere med din BMW. BMW Curved Display er standard og gir deg full oversikt samt har både touch- og stemmestyring. Skjermen har også smidig integrasjon av smarttelefon som blant annet lar deg enkelt planlegge turen på telefonen og deretter overføre ruten til bilen.

 • BMW 3-serie Touring hos BiliaBMW 3-serie Touring hos Bilia

  Lås opp med smarttelefonen

  BMW Digital Key gjør det mulig å unngå den vanlige bilnøkkelen. Lås opp din nye BMW 3-serie Touring ved å holde smarttelefonen mot dørhåndtaket og starte bilen uten nøkkel når telefonen er i ladedokken. Digital nøkkel kan også deles med ytterligere fem personer.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Kontakt oss

Brukte BMW 3-serie for omgående levering

Garanti, service og veihjelp

Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.