Bilde av BMW i3
Bilde av BMW i3

Utslippsfri kjøreglede 

Elbilen BMW i3 gir deg et blikk inn i fremtiden. Med banebrytende design og nyskapende teknologi er dette bilen for deg som ønsker en mest mulig ukomplisert hverdag. Den kobler deg opp mot omverdenen, holder deg oppdatert og tar deg dit du vil – helt utslippsfritt. BMW i3 er produsert av strøm fra hundre prosent fornybare kilder, og mange av detaljene er laget i fornybare naturmaterialer.
Siste produksjonsmåned for BMW i3 blir juni 2022. Fredag 4. februar var siste mulighet for å bestille ny BMW i3, men vi har et begrenset antall nye utstillingsbiler samt noen demobiler tilgjengelig.

Ny elbil klar for bestilling
Senere i år starter produksjonen av en ny generasjon BMW X1 ved fabrikken i Regensburg, Tyskland. Også denne modellen kommer i en helelektrisk versjon. 

Les mer om BMW iX1

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW i3s beste egenskaper.

Garanti, service og veihjelp

Spørsmål og svar

Hvor lang elektrisk rekkevidde har BMW i3?

Den elektriske rekkevidden er 285–307 km (WLTP).

Hvor lang tid tar det å lade BMW i3?

 

Det tar deg kun 45 minuter å lade opp batteriet til 80% kapasitet på hurtigladingstasjoner (DC). Det tar ca 4,3 timer å lade batteriet helt fullt med 11 kW/16 A ladeboks.

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.