BMW iX1

BMW iX1

Elbil

Helelektrisk X1 = iX1


Den tredje elektriske SUV-en fra BMW er den helt nye helelektriske BMW iX1. BMW iX1 er romslig og kompakt med innovativ teknologi, lang rekkevidde og xDrive firehjulsdrift. Gled deg til en smidig, komfortabel, sportslig og utslippsfri kjøreopplevelse.

BMW iX1 bygger videre på den elektriske kompetansen fra tidligere modeller med femte generasjon BMW eDrive-teknologi. Med to elektriske motorer (en på forakselen og en bak), koblet sammen med xDrive firehjulsdrift, er BMW iX1 godt skodd for alle kjøreforhold. BMW iX1 har et kombinert elektrisk forbruk på 17,3 til 18,4 kWh og en rekkevidde på 413 til 438 km i WLTP-syklusen.
 • Enkelt å lade

  Det er enkelt å lade din BMW iX1 med kablene som følger med bilen, både hjemme og langs veien. Lad med ladeboks, på ladestasjoner eller via eluttak med den fleksible ladekabelen som følger med bilen. Din BMW iX1 er den perfekte bilen for spontane reiser med en rekkevidde opptil 438 km.

 • En komfortabel kjøretur

  BMW iX1 garanterer en komfortabel reise med sitt ergonomiske interiør. Fører- og passasjersetet foran har optimal sittekomfort takket være et elektrisk innstillbar korsryggstøtte med massasjefunksjon. Modellen kan også utrustes med panoramaglasstak, steminingsbelysning og et avansert lydsystem fra Harman Kardon for ekstra stemning i kupéen. 

 • Premiumfølelse i minste detalj

  BMW iX1 er en komfortabel og romslig elbil for hele familien. Et kraftfullt eksteriør og firehjulsdrift kombineres med smartteknologi og premiumfølelse. Interiøret byr blant annet på svevende armstøtte med innebygd kontrollpanel og en midtkonsoll med rom for trådløs lading av din mobiltelefon.

 • Parker og rygg med stil

  Ved hjelp av ryggeassistenten går ryggingen som en lek selv i de vanskeligste situasjoner. Programmet lagrer rattbevegelsene fra de siste 50 kjørte meterne og ved et enkelt tastetrykk, rygger bilen automatisk tilbake. Funksjonen Parking Assistant kan dessuten ta over hele kontrollen og parkere bilen din – uansett plass.  

Kontakt oss

En nærmere titt

 • Helt ny generasjon.
 • xDrive firehjulstrekk
 • Helelektrisk SUV.

Garanti, service og veihjelp

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.