BMW XM

BMW XM

BMW XM – den kraftigste M-bilen noensinne

Med den helt nye BMW XM får du oppleve en perfekt blanding av høyytelses M-bil og en effektiv ladbar hybrid. BMW XM har en 8-sylindret plug-in hybridmotor, 145 kW elektrisk motor og 4,4 liters V8-motor. Du kan kjøre inntil 88 km med elektrisk kjøring.

BMW XM oser av luksus og eleganse med en opplyst grill i Iconic Glow foran og detaljer i Night Gold. På siden er bilen dekket med en pyntelist i Night Gold, som gjør designet unikt.

Les mer om nyheten BMW XM

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW XMs beste egenskaper. 

Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.