Bilde av fronten på BMW X6

Bygget for å lede an 

BMW X6 har et muskuløst og dominant utseende og skiller seg ut på veiene takket være sine mange iøynefallende designelementer, for eksempel den imponerende BMW-nyregrillen i Iconic Glow-design. Samtidig kan X6 skilte med en kraftig motor, et presist understell og masser av praktisk ekstrautstyr, blant annet xOffroad-pakken.  

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW X6 beste egenskaper. 

Utstyrsversjoner

BMW X6 byr på overlegen komfort takket være sin høye sitteposisjon og sjenerøse plass. Bagasjerommet rommer 550/1525 liter, og de mange tekniske og estetiske utstyrsalternativene lar deg skreddersy bilen som du vil. 
 
xLine 
BMW xLine gir X6 et robust og sportslig preg, med utvendige designdetaljer som skaper det karakteristiske X-utseendet. Dette kommer blant annet til uttrykk i BMW-nyregrillen samt innsatsene i silkematt aluminium i hekkskjørtet og sideskjørtene, som også er i silkematt aluminium.  
 
M Sport 
Med M Sport får BMW X6 et enda mer sportslig preg. I tillegg til en rekke flotte detaljer innvendig og utvendig gjør M Sport kjøreturen ekstra fornøyelig, med M Sport-understell, M Sport-bremser og M aerodynamikkpakken som merkbart forbedrer bilens egenskaper og gir deg en mer dynamisk kjøreopplevelse. 

Utstyr og funksjoner

Bilopplysningene kan avvike fra faktisk modell

 • Drivstofforbruk

  5.7 l/100km ECE 99/100

  6.6 l/100km WLTP HEV lading opprettholdt

 • CO2, kombinert (WLTP)

  173.0 HEV lade opprettholdelse

 • Modell

  X6

 • Årsmodell

  2022

 • Drivhjul

  4x4

 • Type drivlinje

  Mildhybrid

 • Drivstoff

  Diesel

 • Maksimal effekt

  286 hk

 • Maksimal effekt

  210 kW

 • Apple CarPlay

  Ja

Garanti, service og veihjelp

Brukte BMW X6 for omgående levering

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.