Bilde av BMW X7 fra sideprofil
Bilde av BMW X7 fra sideprofil

Romslig og luksuriøs 

Den nye eksklusive syvseteren BMW X7 setter en ny standard i luksus-SUV-segmentet og byr på en perfekt kombinasjon av komfort, luksus og plass. X7 har et minimalistisk design, og det dynamiske formspråket får den til å virke lett og smidig til tross for bilens imponerende dimensjoner. Samtidig bidrar en romslig kupé kombinert med innovativ teknologi, praktiske funksjoner og et delikat interiør til at alle i bilen får en kjøreopplevelse de sent vil glemme.

Last ned prisliste

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW X7s beste egenskaper. 

Utstyrsversjoner

BMW X7 byr på eksklusivt utstyr og praktiske funksjoner på et helt nytt nivå. Takket være sterke motorer, BMW Live Cockpit Professional samt detaljer og materialer av ypperste kvalitet, reiser du alltid med stil og høyest mulig komfort. 
 
Design Pure Excellence 
Design Pure Excellence kaster litt ekstra glans over BMW X7, der stilige utvendige detaljer i høyglanset krom og lekre detaljer innvendig understreker bilens elegante og eksklusive uttrykk.  
 
M Sport 
Med M Sport får BMW X7 et enda mer sportslig preg. I tillegg til en rekke flotte detaljer innvendig og utvendig gjør M Sport kjøreturen ekstra fornøyelig, med Steptronic-sportsgirkasse, M Sport-bremser og M aerodynamikkpakken som merkbart forbedrer bilens egenskaper og gir deg en mer dynamisk kjøreopplevelse. 

Utstyr og funksjoner

Bilopplysningene kan avvike fra faktisk modell

 • Drivstofforbruk

  10.2 l/100km WLTP HEV lading opprettholdt

  8.3 l/100km ECE 99/100

 • CO2, kombinert (WLTP)

  233.0 HEV lade opprettholdelse

 • Modell

  X7

 • Årsmodell

  2022

 • Drivhjul

  4x4

 • Type drivlinje

  Mildhybrid

 • Drivstoff

  Bensin

 • Maksimal effekt

  333 hk

 • Maksimal effekt

  245 kW

 • Apple CarPlay

  Ja

Garanti, service og veihjelp

Brukte BMW X7 for omgående levering

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.