Gjør livet litt enklere

BMW ConnectedDrive er en app som fungerer som en digital assistent ved at du får tilgang til bilen fra smarttelefonen din. Den hjelper deg både før og under kjøreturen. La den forenkle hverdagen din og gjøre hver kjøretur til en opplevelse.

Utvalget av tjenester kan variere avhengig av bilens tekniske funksjoner og utstyr. Under finner du mer informasjon om noen av tjenestene. For full oversikt kan du lese mer på BMW sine nettsider

Digital nøkkel

Med digitalnøkkel på telefonen har du alltid nøkkelløs tilgang til bilen. Du kan enkelt låse og låse opp din BMW, og du kan også dele digitalnøkkelen med opptil fem andre gjennom appen. Ved å legge telefonen i den trådløse ladeskuffen eller telefonholderen i bilen kan du også starte motoren på kalde dager. Digital nøkkel er kun tilgjengelig på biler med iDrive7.

Intelligent Emergency Call

I en ulykke kan hvert sekund være avgjørende. Intelligent Emergency Call sender automatisk viktig informasjon (antall involverte, potensielle skader, utløste kollisjonsputer, plassering m.m.) til kundesenteret for ulykker og nødetater umiddelbart etter at en ulykke har inntruffet. Den beregner også ulykkens alvorlighet og sannsynlighet for personskader. 

eDrive Services

Kjører du til jobb på samme tidspunkt hver morgen? Med eDrive Services kan du sørge for at bilen er ferdigladet og klimatisert til du setter deg i den. Du kan også sjekke hvordan du gjør det med tanke på drivstofforbruk, kjøremodus og akselerasjon for å bli en enda mer effektiv sjåfør. 

Du finner appen i App Store og Google Play Store

 

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra kampanjen. Forbehold om skrivefeil.