HELELEKTRISK GRAN COUPÉ

BMW i4 er BMWs første helelektriske Gran Coupé. Den kommende modellen kombinerer elegant design og teknologiske finesser med ren elektrisk kjøreglede. BMW i4 går i produksjon i 2021.

Elektrifiserende på alle måter

Eksteriøret preges av skarpe og glatte linjer samt en rekke aerodynamiske elementer som maksimerer bilens rekkevidde. Den lange akselavstanden og taklinjen med kombipreg gir BMW i4 et sportslig og elegant utseende.

BMW 4 har ikke bare en karakteristisk design, den har også sitt eget karakteristiske og unike lydbilde kalt BMW IconicSounds Electric som gir de elektriske bilene fra BMW en personlighet gjennom ulike lydbilder.

Innovasjon møter minimalisme

Interiøret er brukervennlig, lyst og elegant. Nesten alle betjeningsfunksjoener er plassert i BMW Curved Display-skjermen som strekker seg hele veien fra førersiden over til passasjersiden. Den tradisjonelle girspaken er byttet ut med en skyvebryter som skyves opp og ned. Interiørets høye kvalitet understrekes av aksentlister i varm gullbronse og betjeningselementer med krystallglass-finish.

En rekke designelementer fra både eksteriøret og interiøret vil bli å finne i både BMW i4 og andre kommende elektriske modeller fra BMW.

Dynamisk atlet med langdistansekvaliteter

Utstyrt med femte generasjon BMW eDrive teknologi oppnår BMW i4 imponerende kjøreytelser. Den elektriske motoren som er spesielt utviklet for BMW i4 generer en maksimal effekt på opptil 530 hk. Bilen akselerer fra 0 til 100 km/t på imponerende 4 sekunder og har en topphastighet på over 200 km/t. I tillegg til de sportslige genene har BMW i4 også langdistansekvaliteter med en rekkevidde på opptil 590 km.

Mer om BMW i4

Les mer om bilen på BMWs nettside

For mer informasjon om denne modellen, ta kontakt med din nærmeste Bilia-forhandler.  

Gå ikke glipp av siste nytt - abonner på vårt nyhetsbrev her.

  • BMW i4. Foto.
  • BMW i4. Foto.
  • BMW i4. Foto.
  • BMW i4. Foto.
  • BMW i4. Foto.
  • BMW i4. Foto.

Illustrasjonsfoto. Avbildet bil kan ha ekstrautstyr som avviker fra evt. kampanjer. Forbehold om skrivefeil.