Bilde av BMW i4 som er kåret til Årets bil 2022

Kampanje på BMW i4 M50

BMW i4 M50 xDRIVE

BMW i4 M50 utmerker seg med en heftig akselerasjon fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder og kjøredynamikk som er en M-modell verdig. Motoreffekt på 544 hk og dreiemoment på 795 Nm er enormt, men selv om du har fartsressurser og kjøreegenskaper som overgår det aller meste fungerer Gran Coupé-en også utmerket i hverdagen. Romslig bagasjerom på 470 liter og elektrisk rekkevidde på opptil 513 km gjør at BMW i4 M50 fungerer like godt som både sportsbil og familiebil.

Be om tilbud

Kampanje

 • Kjøpspris 667 900,- eks. vinterhjul
 • Privatleasing 6 490,- per måned
 • Startleie/etableringsgebyr 139 365,-
 • Totalpris 373 005,- leasing 3 år/45 000 km
Fully Charged inkluderer: Fjernlysassistent, BMW Laserlight, BMW Live Cockpit Professional, Fully charged, rattvarme, Comfort Access, tilhengerfeste, solbeskyttende ruter, Ambient interior lighting, Parking Assistant Plus, Storage for wireless charging, justerbar seteryggbredde, Driving Assistant og Active cruise control med Stop&Go.

Leasing/privatleie 3 års bindingstid, total kjørelengde 45.000 km. Månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2022. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Kampanjen varer ut november 2022. Vinterhjul er inkludert i ovennevnte leasingtilbud, men kommer i tillegg til kjøpsprisen. Forbehold om skrivefeil.
Ønsker annet innskudd eller månedsleie?

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW i4s beste egenskaper. 

Mer til din BMW

 • Lakkbeskyttelse

  Behold nybilfølelsen med lakkbeskyttelse til din BMW. Lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans.

  Les mer

 • Dekkhotell

  Spar tid og plass! Vi tilbyr førsteklasses dekklagring hvor vi tar vare på dekkene dine på best mulig måte.

  Les mer

 • BMW i4

  BMW i4, BMWs første helelektriske Gran Coupé, kombinerer elegant design og teknologiske finesser med ren elektrisk kjøreglede.

  Les mer

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.