BMW iX xDrive40 hos Bilia

Kampanje på BMW iX xDrive40

BMW iX xDrive40

Firehjulstrekk som gjør enhver hyttevei til en lek, enorm innvendig plass med komfort til hele familien. BMW iX xDrive40 har alt som gjør BMW iX til en klasseledende helelektrisk SUV, til en rimeligere pris enn sine søsken med kraftigere motorisering.

Opptil 425 km rekkevidde, og 0-100 km/t på 6,1 sekunder er likevel mer enn nok for de aller fleste, så dette er et veldig godt valg. Akkurat nå har vi kampanje på alle utstyrsnivåene. Med Charged får du det viktigste utstyret som klimanalegg med fire soner, med Charged Plus får du litt mer. Med Fully Charged får du svært godt utstyrt bil med blant annet panoramatak og 21-tommers felger, mens du med Supercharged får alt du kunne ønske deg.

Akkurat nå har vi kort leveringstid på et utvalg biler, kontakt nærmeste Bilia-forhandler.

Vil du prøvekjøre BMW iX?
 • Kort leveringstid

  Helelektriske

  BMW iX40 CHARGED

  • Opptil 425 km rekkevidde
  • 326 hk
  • 0-100 på 6,1 sek.


  Ønsker annet innskudd eller månedsleie? Ta kontakt så gir vi deg et tilbud. 

  Leasing/privatleie 3 års bindingstid, total kjørelengde 45.000 km. Månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået. Leasing av elbil er fritatt for MVA ut 2022. MVA kan tilkomme for enkelte tjenester under leieperioden. Kampanjen varer ut september 2022 og forutsetter levering i løpet av 2022. Kampanjen gjelder et utvalg lagerbiler. Vinterhjul er inkludert i ovennevnte leasingtilbud, men kommer i tillegg til kjøpsprisen. Forbehold om skrivefeil.

  • Privatleasing 6 990,- per måned
  • Startleie/etableringsgebyr 104 710,-
  • Totalpris 356 350,- leasing 3 år/45 000 km
  • Kjøpspris 714 900,- eks. vinterhjul

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW iX' beste egenskaper. 

Mer om BMW iX

Mer til din BMW

 • Lakkbeskyttelse

  Behold nybilfølelsen med lakkbeskyttelse til din BMW. Lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans.

  Les mer

 • Dekkhotell

  Spar tid og plass! Vi tilbyr førsteklasses dekklagring hvor vi tar vare på dekkene dine på best mulig måte.

  Les mer

 • BMW iX

  BMW iX vil sette standarden for fremtidens kjøreglede med teknologiske innovasjoner og minimalistisk design. BMW iX er på størrelse med BMW X5, men med hjuldimensjonene til BMW X7. Den ekstra akselavstanden vil gi kupéen en romsligere og mer luksuriøs følelse.

  Les mer

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.