BMW iX hos Bilia

BMW iX xDrive50 Fully Charged

BMW iX xDrive50 FULLY CHARGED

Med hele 630 km i elektrisk rekkevidde er BMW iX xDrive50 ideell for deg som vil dra på langtur uten unødvendige ladestopp. Og med luftig kupé med stor innvendig plass blir hver kjøretur en behagelig opplevelse. BMW iX er en praktisk helelektrisk SUV som sparker fra seg. 0-100 km/t gjøres unna på heftige 4,6 sekunder takket være 523 hestekrefter og 765 Nm.

Med utstyrsnivået Fully Charged, får du nesten alt av utstyr. Panoramatak, hengerfeste, 21-tommers felger og 4-soners klimaanlegg er noen av høydepunktene. Her får du en BMW som virkelig oser av luksus. Denne må prøves!

Vil du prøvekjøre BMW iX?

Helelektriske

BMW iX50 FULLY CHARGED

 • Opptil 630 km rekkevidde
 • 523 hk
 • 0-100 på 4,6 sek.
 • Kjøpspris 1 059 900,- eks. vinterhjul

En nærmere titt 

Utforsk noen av BMW iX' beste egenskaper. 

Ønsker annet innskudd eller månedsleie?

Mer om BMW iX

Mer til din BMW

 • Lakkbeskyttelse

  Behold nybilfølelsen med lakkbeskyttelse til din BMW. Lakkbeskyttelse motvirker for tidlig aldring og gjør at lakken beholder en dyp glans.

  Les mer

 • Dekkhotell

  Spar tid og plass! Vi tilbyr førsteklasses dekklagring hvor vi tar vare på dekkene dine på best mulig måte.

  Les mer

 • BMW iX

  BMW iX vil sette standarden for fremtidens kjøreglede med teknologiske innovasjoner og minimalistisk design. BMW iX er på størrelse med BMW X5, men med hjuldimensjonene til BMW X7. Den ekstra akselavstanden vil gi kupéen en romsligere og mer luksuriøs følelse.

  Les mer

Bilder og tekst på siden kan beskrive utstyr som er standard eller ekstrautstyr, og ikke alltid tilgjengelig for alle motoralternativer. Vi tar forbehold om skrivefeil og forbeholder oss retten til å endre priser og spesifikasjoner. Rekkevidde og utslipp måles etter WLPT og kan variere avhengig av kjørestil, bruk av komfortutstyr, utetemperatur, antall passasjerer, mengde bagasje og høydeforskjeller i terrenget. Bilder, utstyr og tekniske detaljer som er hentet fra ekstern tredjepart, kan avvike fra bilprodusentens gjeldende spesifikasjoner. Det kan ta opptil 30 dager før oppdaterte detaljer fra bilprodusenten vises. Avgiftsreglene ved bilkjøp kan endre seg fra tidspunktet bilen er bestilt til den er levert, og det er avgiftene ved utleveringstidspunktet som er gjeldende. Dette gjelder blant annet avgifter som engangsavgift og mva., som utgjør en stor del av bilprisen.